הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים למשתמש חדש 😃

• פותח/ת השרשור esc
  • פורסם בתאריך

esc

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום לכם ,אני חדש בפורום 😃

הצריכה הקלורית שלי היא ממש נמוכה, בעקבות ניתוח קיצור קיבה.
הצריכה מגיעה לעד 1000 קלוריות לפעמים פחות.
אני מעוניין בתוכנית לחיטוב הגוף 3-4 פעמים בשבוע ,התאמנתי בעבר במשקולות כך שיש לי מושג ..

המשקל הנוכחי 79 כאשר הגובה 1.64

תודה מראש ..

למה עשית ניתוח לקיצור קיבה על משקל כזה ?
לכמה זמן המגבלה הקלורית ? והאם אתה סובל מעוד דברים ?

בגדול לא תוכל לבצע אימונים עצימים, תוכל ללמוד את התרגילים המורכבים (אם בכלל), לא תוכל להתאושש על 1000 קלוריות, על 1000 קלוריות יהיה לך קשה לתפקד ביום יום בכלל

אולי שווה לך להמתין עד שתחלים ותוכל להתאמן בצורה סדירה

• פותח/ת השרשור
המשקל היה גבוה יותר, 105 ק"ג BMI 40, הניתוח בעקבות סיבות רפואיות והם חלפו כתוצאה מההרזיה .
הניתוח היה לפני כחודשיים וההתאוששות תיהיה ברגע שנפח הקיבה יגדל אם כי לא בהרבה וזה קורה לאחר שנה ועדיין כמות הקלוריות תהיה קטנה

הרופא המנתח ממליץ בעצמו כן לעשות פעילות גופנית כולל משקולות

המשקל היה גבוה יותר, 105 ק"ג BMI 40, הניתוח בעקבות סיבות רפואיות והם חלפו כתוצאה מההרזיה .
הניתוח היה לפני כחודשיים וההתאוששות תיהיה ברגע שנפח הקיבה יגדל אם כי לא בהרבה וזה קורה לאחר שנה ועדיין כמות הקלוריות תהיה קטנה

הרופא המנתח ממליץ בעצמו כן לעשות פעילות גופנית כולל משקולות

תוכנית שתהיה בנויה על סקוואט+לחיצה+משיכה
הבעיה שאתה צריך להיות זהיר ולעבוד עם משקל נמוך (בעיקר על טכניקה) כיוון שההתאוששות שלך גרועה בתפריט כזה
תדאג שיהיה לך בתפריט הרבה חלבון

תוכנית שתהיה בנויה על סקוואט+לחיצה+משיכה
הבעיה שאתה צריך להיות זהיר ולעבוד עם משקל נמוך (בעיקר על טכניקה) כיוון שההתאוששות שלך גרועה בתפריט כזה
תדאג שיהיה לך בתפריט הרבה חלבון

שלא ייצא לו בטעות PSMF:ph34r:

• פותח/ת השרשור
חלבון אני כנראה אוכל לקחת בכמיות סבירות רק דרך אבקה..
ואתה יכול לפרט יותר לגבי התוכנית בבקשה?

כנס לפורטל יש לך שם תוכניות
תדאג שיהיה בה סקוואט/דדליפט/בנצ'/פרס לצורך למידה כדי שתוכל לאכול יותר תהיה לך טכניקה בסיסית ולא תתעכב על זה

תקבע מטרות.
אתה רוצה להתקדם לאחר מכן באימון המשקולות או שאתה רק רוצה לחטב ולהגיע למשקל X ולהישאר שם? אם כן אין לך סיבה ללמוד טכניקה בתרגילים מורכבים ואתה יכול להסתפק בתוכנית שהבאת כאן מהפורטל.
וכן מותר לשחות פעם בשבוע, אם כי זה יגדיל את ההוצאה הקלורית שלך מה שיכול להכניס אותך לגירעון קלורי גדול מידי ואתה תאבד גם שריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית