הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכל מומחי המכוניות

איביזה 2000? אם אתה מוצא לי אני קונה עכשיו. איפה אתה חי?
דרך אגב אל תשכח שהאחזקה של האיביזה ושל הפולו היא הרבה הרבה הרבה יותר גבוהה משל הפונטו, אל תשכח שהייצרן הוא גרמני.

איביזה 2000? אם אתה מוצא לי אני קונה עכשיו. איפה אתה חי?
דרך אגב אל תשכח שהאחזקה של האיביזה ושל הפולו היא הרבה הרבה הרבה יותר גבוהה משל הפונטו, אל תשכח שהייצרן הוא גרמני.

איביזה זה סיאט, סיאט אינו רכב גרמני הוא רכב ספרדי במקור.
למרות שהוא מקונצרן פולקסווגן הוא יעלה פחות מפולקסווגן או אאודי, כמו שסקודה עולה פחות.

חח ממש...אצלנו שהייתי בצבא איזה אחד ביחידה שכולם יצאו בשישי הביתה אז הוא ביום שבת עשה טיול עם האופנוע בשטח, דפק גלבה וניכנס עם הראש באדמה..(כמעט שבר את הצוואר).הגיע לבית חולים..אחרי כמה חודשים השתחרר על רפואי.😣
כולו התבאס היה מורעל:s13:

אני גם שכבתי שבוע בבית חולים בצבא מאופנוע, וגם עכשיו אני עם כתף שבורה גם מאופנוע, ותאמין לי על הזין הכל תן לי רק לראות את הטורים על 12000 🤪

שום רכב לא מיוצר איפה שחושבים שמייצרים, מרצדס שקונים בארץ מיוצרת בכלל בטורקיה.

לא השוותי בין סיאט לבין פולקסווגן, השוותי ביניהם לבין פיאט.
בכל אופן כנס לקארספורום, מבלי לזלזל באף אחד כאן, יש שם אנשים שמבינים קצת יותר מהאנשים פה [בכל זאת יש שם אנשים שעברו כמה וכמה רכבים בחיים שלהם ויש גם אנשים שהם בעלי מוסכים].

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית