הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון Syntrax Matrix

התחדשתי בשק חדש. זאת חברה אמינה? יש בדיקות מעבדה?
wow....... שק חדש של מה....ראיתי את השק הזה אצל חבר (גם עליו ירדתי) זה נראה כאילו הכינו את זה בבית.....החבר הזה מתחרט עד היום שהוא לקח את המוצר הזה..... זה סתם נראה מוצר שהביאו לארץ כדי למקסם רווחים ולא למכור איכות.....😣😣😣

קניתי את האבקה במחיר זול.
טעימה סה"כ.

מבחינת הקטע של הספיגה וכל הבולשיט הזה - לא מאמין שזה משנה משהו...
אבל כל עוד הערכים שלה נכונים, היא סבבה

הוא לא יודע אם הערכים נכונים...אבל מה שנראה כלכך חובבני אני לא מאמין שיצא אמין בבדיקות מעבדה. עפ"י מה שאני ראיתי נראה שהחברה מנסה לחסוך בכסף.......אבל מבחינתי תקנה מה שבא לך רק אל תגיד שלא קיבלת ייעוץ לפני שקנית...

• פותח/ת השרשור
אתה פוסל אותה רק בגלל שזה מגיע בשק ולא במיכל?
זאת חברה גרמנית עם המון אזכורים בגוגל, שלא כמו האבקה הקנדית שבזמנו טבע קסטל היתה משווקת, ולה היו שני אזכורים בלבד בגוגל ושניהם מאתרים ישראלים

אתה פוסל אותה רק בגלל שזה מגיע בשק ולא במיכל?
זאת חברה גרמנית עם המון אזכורים בגוגל, שלא כמו האבקה הקנדית שבזמנו טבע קסטל היתה משווקת, ולה היו שני אזכורים בלבד בגוגל ושניהם מאתרים ישראלים
אז תחליט אתה בא לשאול אם החברה טובה או שאתה בא להגן על המוצר?
אין בדיקות למוצר, אם תמצא כאלו אשמח לשראות.
סה"כ זו עוד חברה שמשתלם לשווק לרשת חנויות שקנית אותה ממנה (כולנו יודעים איזו), הם ימכרו הכל ברגע שמביאים להם את זה במחיר זול והם ירוויחו יותר, גם אם היו קוראים לזה אנטרקס ואף אחד לא היה מכיר את זה, והיה להם משתלם, הם היו מוכרים את זה כי זה פשוט משתלם להם.
מבחינת השם של החברה בארה"ב, היא לא מופיעה באף חנות שהייתי עד הלום והייתי בהרבה חנויות אם זה מה east cost עד ה west cost אז תעשה חשבון לבד, היא עולה בדיוק אותו דבר כמו אבקות חלבון אחרות עם שם טוב יותר אז למה לשלם אותו דבר ולקבל אולי פחות?

הייתי לפני שבועיים בויטמיני שופ בניו יורק ולא ראיתי אותה שם, ראיתי אופטימום, ראיתי דיימטייז, ראיתי מאסל מילק, וגם ראיתי ש 90% גם היה מותג הבית של ויטמיני שופ

מה שאני אוהב אצל משה שהוא אומר את האמת והכל בפרצוף לא רואה אף אחד מסנטימטר ומדבר תמיד בגובה העיניים!
חסר כאלה בארץ!
עם נסיוני,לך על משהו מוכר ולא "חדש"-לך על אופטימום Iss,דיימטיז (אומנם יחסית חדש בארץ,אבל אני מכיר את היבואן,בחור טוב שחיפש באמת המון זמן להביא מוצר טוב לארץ)

נערך לאחרונה:
גם לי המליצו עליה בישראלבודי

איך הרשת הזאת? זולים? או חרטבונה וסתם יקרנים? לגבי החלבון הבנתי שהיתרון שלו כמו הפרוקומפלקס, תשלובת חלבונים, התווכחתי עם אחד המוכרים בתל אביב והוא הראה לי בדיקות מעבדה וזה באמת היה סטייה של אחוז וחצי, מה אתם אומרים? עדיף אופטימום גם עם הבדיקות האלה? או שהכול אותו דבר?

אתה יכול להשיג במאסלהאוס דימטייז באותו המחיר של האנטרקס (עם 10% הנחת פורום), ודימטייז חברה יותר ידוע מהשקית הורודה ההזוייה הזו שלא מופיעה בשום מקום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית