הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון ללא סקואט-זמני

• פותח/ת השרשור cuba
  • פורסם בתאריך

cuba

משתמש מתחיל
167
0
נק' מוניטין:
-7
167
0
הייתי אצל אורטופד היום בגלל כאבים ברגלים בקיצר אמרו לי שפגעתי בעצב בשריר בגלל זה אני לא מרגיש כמעט תשריר ויש לי כאבים ואמרו לי רק מנוחה תעזור עכשיו זה יכול לקחת שבוע שבועים אז איזה תוכנית אני יכול לעשות עכשיו?(אני באמצע הss) סקואט אסור לי לבצע עד שזה לא מבריא גם דדליפט אני לא בטוח שזה מותר כי גם שם הרגל עובדת..

קיצר אני צריך תוכנית אימון לאיזה שבוע שבועים עד שזה יבריא לי...
איזה תוכנית אני יכול להתאמן?
אני יכול לעשות כל מה שלא רגלים.. אני רוצה להמשיך להתקדם בתרגילים הבסיסים מאימון לאימון..
זתומרת בבנץ' פרס, פרסס , בנט אובר

אני יכול להתאמן ככה?:
A
בנץ' פרס 3X5

בנט אובר ראו 3X5

B
פרסס 3X5
בנט אובר ראו 3X5

שיצא לי כתף , חזה , יד אחורית(פרסס ובנץ') 3 פעמים בשבוע
וגב , יד קדמית(בנט אובר) 3 פעמים בשבוע

אפשרי להתאמן ככה לבנתים?

כן ... תן לשריר לנוח עד שתבריא ... זה לא כזה קריטי לא להתאמן לתקופה של זמן (חודש חודשיים ... מה זה משנה)

ותשקול להחליף את הבנט אובר במתח ... (תן לרגליים לנוח ...)

אמרו לך כמה זמן זה יקח להחלים? ונתנו לך תרגילים שיעזרו בהחלמה? אולי מתיחות !?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כלום זה דבר שעובר מעצמו פשוט לא לגעת
אמרו לי שעד חודש זה אמור לעבור אבל אתה יודע מה זה רופאים אני מאמין שגג שבועים וזה נעלם

בכל מקרה לעשות מה שאמרתי?

בנץ' פרס
מתח

פרסס
מתח
ככה?

לשבועיים ?! זה לא כל כך משנה מה שתעשה ... תעשה מה שנוח
אני לא רואה סיבה לשלב את הפרס ולעשות את הכל ביום אחד ... ולתת לעצמך מספיק זמן לנוח
אם זה לשבועיים.. אתה יכול אפילו לקחת חופש מהמכון ... לפעמים זה יכול לחדש מוטיבציה ול"אתחל" את ההתקדמות מחדש ...

תהיה בריא!
😃

אפשר לדעת איך האורטופד הבין שפגעת בעצב בשריר? גם אתה לא מרגיש את השריר וגם יש כאבים? אתה מודע לזה שכדי להרגיש כאב העצבים צריכים לעבוד?

• פותח/ת השרשור
אני יודע... הכאב קורה רק ברגע שנתפסת הרגל היא מתחילה לכאוב לא בדיוק כאב פשוט קצת שורף לי איפה שהשריר ואז אין לי תחושה
זה לא שכל היום זה ככה...

בכל מקרה בשבועיים הקרובים אפשרי להתאמן כמו שרשמתי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית