הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יוהימבין ללא אירובי

• פותח/ת השרשור Silvah
  • פורסם בתאריך

Silvah

משתמש מתחיל
162
0
נק' מוניטין:
295
162
0
שלום,
רציתי לדעת כמה יעיל יהיה יוהימבין ללא אירובי...
הבעיה שלי היא שהזמן היחידי ביום שיש לי להתאמן הוא או לפני עבודה או אחרי עבודה ואני בד"כ עובד בערב שזה משאיר לי חלון זמן קצר בבוקר לאימון וחבל לי לקחת יוהימבין ולהתאמן רק אירובי כי זה אומר שאני מוותר על אימון כח באותו יום.
השאלה שלי היא כזאת - אני עובד בעבודה פיזית בה אני הולך כל היום... אם אני אתאמן בבוקר אירובי רגיל + משקולות אוכל ארוחת צהריים, אלך לעבודה ואחרי 4 שעות אקח יהומבין + קפאין ואז אמשיך לעבוד עוד 4 שעות זה יהיה יעיל? בכל מקרה אני עוקב אחרי הוראות השימוש ומבצע פעילות גופנית (אמנם לא עצימה אבל ממושכת) זה יהיה יעיל?
תודה..

עדיף שלא תקח בכלל אם אין לך זמן לבצע אירובי. היהומבין עובד טוב עם אירובי ובמיוחד עם הפרוטוקולים לשריפת שומן עיקש.

---------- התגובה התווספה ב 18:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:33 ----------

כן זה יהיה יעיל, עם יהומבין לא חייב לבצע אירובי עצים.

הוא לא מבצע אירובי בכלל, אז למה סתם לדחוף את זה לגוף?!
עבודה שבה הולכים נמצאים על דופק של 90-100 בלחץ, זה לא מצדיק לקיחה של יהומבין וזה לא נחשב לפעילות אירובית. פעילות אירובית לא עצימה זה דופק 130~.

• פותח/ת השרשור
אחרי מחשבה שניה וקריאה מחודשת של המאמרים בפורטל הגעתי למסקנה שאין באמת טעם לקחת את היוהימבין בלי אירובי
ועוד במיוחד שאני עושה אירובי כל כך עצים... כדאי לי לשלב איתו את הכדורים.
שאלה - בהנחה ואימוני הכוח שלי הם לא ממש עצימים (תוכנית חיטב.. מעט סטים, דגש על משקל) כמה זה מסוכן לבצע אותם אחרי שנטלתי יוהימבין - ובהנחה שכבר עברו שעתיים + מאז הנטילה עד לתחילת האימון?

אם אתה אוהב את התחושה שיש להתקף לב אז תיקח את היהומבין לפני אימון משקולות....... קח את היהומבין רק לפני אימון אירובי או במשך היום אם אין לך אימון באופק. מניסיון שילוב של יהומבין עם הפרוטוקלים של השומן העיקש זה פיצוץ!!!

על איזה פרוטוקול אתה ממליץ לשלב עם היהומבין?
ואיזה סוג חיטוב אתה עושה כשאתה עם היהומבין+ הפרוטוקול אותו בחרת?

• פותח/ת השרשור
עכשיו חזרתי מאימון אירובי ראשון עם יוהימבין.. יש לי שאלה -

שמתי לב שהדופק שלי היה הרבה יותר גבוה -
מאמץ שבד"כ שם אותי בדופק של 120 שם אותי בדופק של 140+
והקו עלה בצורה לינארית עם עלית המאמץ
הגעתי לדופק 150 די מהר
וזה גם הורגש...
השאלה שלי היא האם זה בעצם נחשב כאילו אני שורף קלוריות בדופק 150
למרות שאני יותר "בכושר" מזה?
או שאני צריך פשוט להתאמן רגיל ולא להתייחס לדופק?
(בד"כ מגיע באימון לדופק 170 למשך משהו כמו רבע שעה, הפעם הנמכתי עצימות עקב חשש ל... התקף לב :\)

זה לא בדיוק נחשב כאילו אתה שורף ב 150 אבל בהחלט יותר מ 120, שריפה קלורית הוא פרמטר גם של צריכת חמצן VO2 מה שאתה לא יכול ממש למדוד כשלא בתנאי מעבדה.
עם הזמן, כאשר חילוף החומרים יורד, ובין היתר הכושר הגופני עולה, הדופק ירד ולא תהיה כזו קפיצה בדופק והוא אפילו יהיה נמוך ותתקשה לעלות אותו. הדבר גם קורה בגלל שהגוף מתרגל לחומר.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה משה זה מה שאני חשבתי... הרי דפיקות הלב המואצות נגרמות בעיקר מהחומר ולאו דווקא ממאמץ קרדיו וסקולרי...
בכל אופן אני אשאל את זה אחרת -
אם אני אשאר בדופק של מעל 150 עם היוהימבין למשך שעה+ זה נכנס תחת הפרוטוקול של לייל לשריפת שומן עיקש? או שאני צריך להגיע לדופק יותר גבוה 160-170-?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית