הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הספר הזה קיים ? Lyle Mcdonnald - sfp

• פותח/ת השרשור PooPed
  • פורסם בתאריך

PooPed

משתמש פעיל
541
0
נק' מוניטין:
1,763
541
0
Stubborn Fat Solution

אני יודע שיש את פרוטוקול השומן העיקש אבל בכל זאת הייתי רוצה גם לעבור על הספר.
האם הוא קיים כ-E-book ?

---------- התגובה התווספה 26-07-2010 ב 07:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה 25-07-2010 ב 08:46 ----------

משה...? מישהו...? 🙄

לא הוא לא קיים, אני כרגע בסיום של הספר, 60 עמודים ראשונים הייתה חפירה פיזיולוגית כמו תמיד בכל הספרים

• פותח/ת השרשור
לא הוא לא קיים, אני כרגע בסיום של הספר, 60 עמודים ראשונים הייתה חפירה פיזיולוגית כמו תמיד בכל הספרים

חחחח וואי כמה שזה נכון !
הספר שווה את הכסף או שהסיכום של הפרוטוקולים הוא בדיוק כמו מה שרשום בספר רק ה"תאכלס" בלי כל החפירות?

---------- התגובה התווספה ב 11:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:43 ----------

חח ראיתי באחד הפורומים שלו שהוא רשם שהוא בחיים אבל בחיים לא יעלה את הספר בתור EBOOK.
על כך נאמר מי שנכווה ברותחין נזהר בצוננים חח

הוא לא עושה EBOOK מאז UD2, הוא נפגע מאוד במכירות כי הפיצו את הספרים שלו באתרי WAREZ אז מאז הוא אמר שזה בחיים יותר לא יקרה. כל הספרים שלו מאז ה PROTEIN BOOK ה SFP2.0 והספר החדש שלו Applied Nutrition (שמגיע גם עם 2 דיסקים של DVD) כולם כ HARD COPY (ויש לי את כולם).
סה"כ ה SFP הוא ספר דיי טוב, הפרוטוקולים מתוארים כמו במאמר בפורטל, עם קצת רקע למה אתה עושה כל דבר שאתה עושה בפרוטוקול, לדוגמה למה אתה עושה בפרוטוקול מסויים אירובי עצים אינטרוולים ולאחר מכן אירובי מתון ועוד כל מיני דברים שמסדרים לך את הפאזל אם באמת אכפת לך ממנו, אם לא אז עזוב תקרא את המאמר ותהיה בריא.

• פותח/ת השרשור
האמת שכן אני מסוג האנשים שתמיד מעניין אותם "למה זה קורה?" ולא רק רובוט של לעשות וזהו.
בקשר לDVD אני לא חושב שיש כזה דבר הארד קופי בימינו..
והאמת שכן, הוא צודק ב100% בעניין של הEBOOK ודרך אגב אני קניתי את הEBOOK של הRFL 2008 ולא הפצתי אותו משום שזה ניראה לי דבר באמת רע לעשות לבן אדם.
אני חיפשתי בכל האינטרנט את הEBOOK הזה ולא מצאתי ככה שלא רציתי להיות רע ולהפיץ אותו, אלא אם הוא היה כבר מופץ.

משה, ממה עיקר הפרנסה שלו? מכירת ספרים?

הוא מרצה בכנסים (2-5K$ לכנס) ומוכר ספרים. הוא הביא פעם ייעוצים אישיים אבל פרש מזה כי הוא שונא בני אדם

גם אם הוא קיים מה כבר יהיה שונה שם?
תמיד כל הספרים שלו הם חפירה בהתחלה, לפעמים ממש מילה במילה כמו בספר אחר. תמיד זה אותו עיקרון.

האמת שכן אני מסוג האנשים שתמיד מעניין אותם "למה זה קורה?" ולא רק רובוט של לעשות וזהו.
בקשר לDVD אני לא חושב שיש כזה דבר הארד קופי בימינו..
והאמת שכן, הוא צודק ב100% בעניין של הEBOOK ודרך אגב אני קניתי את הEBOOK של הRFL 2008 ולא הפצתי אותו משום שזה ניראה לי דבר באמת רע לעשות לבן אדם.
אני חיפשתי בכל האינטרנט את הEBOOK הזה ולא מצאתי ככה שלא רציתי להיות רע ולהפיץ אותו, אלא אם הוא היה כבר מופץ.
יש RFL באינטנט גירסה 1 בכל אתר אפשרי, גירסה 2 לא הפיצו (עדיין)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית