הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא שמן לא רוסי וגם לא יותר חזק ממך

• פותח/ת השרשור tuluz
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
סתם הצעה,אולי תנסה פעם בשבוע ואז תהנה מתוצאות גם פה וגם פה..

תודה על התגובה, אני מכיר את הגוף שלי הכי טוב מכולם, נראה תוך כדי תנועה מה יקרה...

אי אפשר לשכנע אותך לא לעשות את זה (מה שכל הזומבים של הפורום יעשו עוד שנייה וחצי), אבל זה עלול לחטוא למטרה. אם אין לך בעיה עם לא להעלות משקלים לך על זה עד המאורע המשמח, לגדול + להוריד שומן באותו זמן לא יקרה. כמה עלית מאז שהתחלת להתאמן?

התחלתי 65 קילו בפברואר, העליתי ל-72 קילו ב5 חודשים, ועכשיו בתוכנית החדשה העליתי עוד 3 קילו בחודש וחצי. כיום אני 75 קילו.
אבל משקל לא קשור, והוא לא קובע כלום, הרי יש בפורום מי ששוקל כ-70 ועושה סקווט של כ-140, לא זו הנקודה.
העניין הוא ההרגשה שלך עם הגוף שלך (או יותר נכון: ההרגשה שלי עם הגוף שלי"), לא יותר מזה.

אתה לא באמת מכיר את הגוף שלך הכי טוב מכולם, כי אין לך ניסיון במה שאתה הולך לעשות עכשיו.

• פותח/ת השרשור
שבוע 5, אימון 1:

סקוואט 3X5X95
פרס 3X5X45
דדליפט 1X5X90

סקוואט - היה קשה בצורה יוצאת דופן.
פרס - בינוני.
דדליפט - בינוני היות והסקוואט פשוט הרג אותי היום.

אימון הבא - אמצע שבוע - חזה+יד קדמית+אירובי. מווווווהאהאהאהאהאהא!!!!

סקוואט - היה קשה בצורה יוצאת דופן.

מה שיפה בתוכניות האלה, שאין באמת "קשה בצורה יוצאת דופן" מאחר וכל פעם המשקל עולה, ה"צורה היוצאת דופן" עולה גם בצורה לינארית 👋

---------- התגובה התווספה ב 23:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:34 ----------

רק תקפיד לאכול טוב ויהיה בסדר

• פותח/ת השרשור
מה שיפה בתוכניות האלה, שאין באמת "קשה בצורה יוצאת דופן" מאחר וכל פעם המשקל עולה, ה"צורה היוצאת דופן" עולה גם בצורה לינארית 👋

מהפה שלך, לסיבי השריר שלי...

---------- התגובה התווספה ב 11:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:08 ----------

נ.ב.
לכל מי שתהה...
DOMS DOMS DOMS DOMS DOMS

• פותח/ת השרשור
שבוע 5, אימון 2:

בנץ' 3X5X77.5
יד קדמית 23 קילו 8-8-10. (האחרון היה ה-10).
מתח
אירובי

בנץ' - היה קשה מאוד, אולם ללא כשל. ספוטר כמעט והרס בסט 2 חזרה 5, הוא טוען שנגע אבל לא הרים... בגלל שהצלחתי גם בסט 1 וגם בסט 3, אז הכל בסיידר.
מתח - אין לי עקביות משבוע לשבוע, לא בנפח ולא בעצימות ולא באחיזה. אני בעיקר מתמזמז ומשתעשע עם התרגיל הזה ופחות או יותר עושה מה שבא לי. היום הייתה אחיזה רגילה (לא סופנציה) ללא משקל ל-12 חזרות X 3.
אירובי - ריצה קלה מאוד, 30 דקות.

ולכל מי ששאל למה לרוץ, אז כשהוא ישב 9 שעות כל יום מול מחשב #$@@ בעבודה, אז הוא יבין שצריך את זה.

אני יושב יותר מ 9 שעות מול המחשב ועדיין לא הבנתי :(

שבוע 5, אימון 2:

בנץ' 3X5X77.5
יד קדמית 23 קילו 8-8-10. (האחרון היה ה-10).
מתח
אירובי

בנץ' - היה קשה מאוד, אולם ללא כשל. ספוטר כמעט והרס בסט 2 חזרה 5, הוא טוען שנגע אבל לא הרים... בגלל שהצלחתי גם בסט 1 וגם בסט 3, אז הכל בסיידר.
מתח - אין לי עקביות משבוע לשבוע, לא בנפח ולא בעצימות ולא באחיזה. אני בעיקר מתמזמז ומשתעשע עם התרגיל הזה ופחות או יותר עושה מה שבא לי. היום הייתה אחיזה רגילה (לא סופנציה) ללא משקל ל-12 חזרות X 3.
אירובי - ריצה קלה מאוד, 30 דקות.

ולכל מי ששאל למה לרוץ, אז כשהוא ישב 9 שעות כל יום מול מחשב #$@@ בעבודה, אז הוא יבין שצריך את זה.

בתור סטודנט למדעי המחשב, אני לא מבין..

• פותח/ת השרשור
שבוע 5, אימון 3:

סקווט FAIL אחד ענק.
פרס 3X5X47.5
דדליפט 1X5X95

ולחדשות בהרחבה:
סקווט - 97.5 ל-3 חזרות קשות במיוחד, ברביעית המוט לא עלה, וזרקתי אותו. לאחר מכן 97.5 ל-4 חזרות, בחמישית המוט לא עלה וזרקתי אותו. בסט האחרון כבר נשברתי לגמרי, 90 קילו ל-3 חזרות, ברביעית לא עלה וזרקתי אותו. כמה אבות לכישלון:
1. לא העמסתי השבוע אוכל בדומה לשבועות קודמים.
2. השינה שלי השבוע לא הייתה הכי טובה, היה לי פחות כ-6.5 שעות שינה כל לילה.
3. פסיכולוגית ידעתי שאני לא הולך להצליח את המשקל הזה אחרי שאימון קודם היה ממש קשה.
4. רגל שמאל שלי לא מצליחה להתאושש מהאימונים הללו, המפשעה השמאלית שלי תפוסה כל השבוע.
5. לא היה לי ספוטר שידרבן אותי כמו בפעמים קודמות שהיה קשה.

אבל כל יום לומדים משהו חדש... למדתי שFAIL בסקווט זה לא מפחיד כמו שזה נשמע.

פרס - היה קשה, אבל עלה.
דדליפט - אני משתמש במגנזיום וגם כך בהרמה האחרונה המוט כמעט והחליק לי מהיד.

אחרי שנכשלת אין טעם לעשות את הסטים הבאים אלא אם כן אתה מוריד משקל כדי להשלים קצת נפח.

אתה והאירובי שלך!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית