הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בSS צריך להיות במאזן חיובי + 3-4 ליטר חלב?

• פותח/ת השרשור PooPed
  • פורסם בתאריך

PooPed

משתמש פעיל
541
0
נק' מוניטין:
1,763
541
0
זאת אומרת שבמידה והחיובי שלי הוא 2400 אז לאחר מכן זה יהיה 3000-5000?
או שהתפריט עם המאזן החיובי צריך לכלול את החלב? (ז"א שבתוך ה2400 החלב כבר כלול)

החלב זה עוד קלוריות שקל להכניס, תיהיה בפלוס קלורי שמפסיק לך להתאוששות , כשאתה נתקע במשקלים תעלה בקלוריות.
אם הולך לך טוב ואתה עולה במשקלי עבודה ובמשקל גוף עם 3000 קלוריות אין צורך סתם להכניס עוד קלוריות

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה המהירה!
אני עולה במשקלי עבודה עם קצת קושי אבל אני עולה!
יש לי רק בעיה אחת שמאוד קשה לי לפתור אותה, אני קם בבוקר בשעה 6 לעבודה שזה אומר שיום לפני זה אני צריך לישון בשעה 10 ואני פשוט לא נרדם!
היום יש לי תור לרופא אני כניראה אבקש ממנו להביא לי כדורי שינה או משהו כי זה פשוט בלתי נסבל!

אל תנסה תרופות שינה.
אתה יכול להתחיל מולריאן ואם זה לא עוזר אז מלטונין (לקנות מחול)

אל תנסה תרופות שינה.

אתה אולי יודע מה עשוי לעזור במצב של בלט בגב שמקרין כאב לרגל ? (לא לי) אם יש טיפול או תרופה טבעית שעשויה לעזור בהפחתת הכאב?

תרופה טבעית שמשככת כאבים? אין דבר כזה. לפחות לא חוקית 😃 יש כאלה שאומרים שמוצרים כמו אוורפלקס מקלים עליהם. לדעתי זה פלסבו, אבל שווה לנסות למשך חודשיים שלושה אם אתה באמת רוצה.
אבל בתאכלס, לצערי זה או לסבול או לקחת משככי כאבים או לעשות ניתוח (לא הייתי עושה בארץ)

הבנתי תודה - בכל אופן שאלתי אבל לא עבורי.... אני עדיין תקין בגילי המופלג של 23

• פותח/ת השרשור
אל תנסה תרופות שינה.

אז הייתי אצל הדוקטור והוא הביא לי תרופה בשם diazepam יש לך מושג אולי במה מדובר?
הוא אמר לי שהוא לא רוצה שאני אתחיל עם כדורי שינה אז הוא אמר לי להתחיל עם זה ושאני אקח כדור אחד לפני השינה ואם זה לא עוזר אז לקחת שניים. (המינון הוא 5 מ"ג - כדור)

---------- התגובה התווספה ב 09:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:12 ----------

אז זה מה שמצאתי בגדול:

לדיאזפאם תחום שימוש רחב, והוא כולל:
  • טיפול בחרדה, התקפי פאניקה, ומצבים נפשיים מעורערים
  • טיפול בסטטוס אפילפטיקוס, וטיפול משלים בסוגים אחרים של אפילפסיה
  • טיפול בסימפטומים של נסיגה מאלכוהול או סמים אופיאטיים
  • טיפול קצר-מועד בנדודי שינה
  • טיפול בטטנוס, במקביל לאמצעיי טיפול חירום אחרים
  • טיפול ראשוני של מאניה, יחד עם תרופות מייצבות כגון ליתיום, ואלפרואט או תרופות אנטיפסיכוטיות
  • טיפול משלים (יחד עם נוגדי דיכאון) בדיכאון בעל סימפטומים של חרדה
  • טיפול משלים בכאבי שרירי
ומצאתי עוד כל מיני שטויות שרשומות עליו אבל העניין שבעיות השינה לא כל כך מוזכר בקשר לתרופה הזאת אלא יותר בכיוון של טיפול בדיכאון בחרדה, נדודי שינה, ובסימפטומים חמורים של נסיגה מאלכוהול או מסמים אופיאטיים.

דרך אגב, אם ביום מן הימים אני ארצה להשתמש בקלן זה יכול להוות איזושהי בעיה?

זה וואליום. זה אכן יכול לעזור לך לישון יותר טוב.אבל לדעתי הוא קצת מגזים, אבל הוא רופא ואני לא. זה כאילו אין לו כח אליך אז דחף לך וואליום ועבר הלאה.
יש דברים יותר "קלים" כדי לעזור בשינה. יש לך הסטוריה של חרדות, דאגות ושבגללן אתה לא ישן?

• פותח/ת השרשור
ממש לא...
והאמת שהוא אמר לי "אתה בחור צעיר אתה לא צריך לדאוג מכלום בלה בלה בלה......." ואני חייכתי ואמרתי לו שהכל בסדר ושאני לא דואג מכלום.
אבל אם הוא אומר שזה יעזור אז בסדר.
מקווה שזה יעזור באמת.

חשבתי על משהו שבגללו אני לא ישן טוב, אני לוקח נו אקספלוד בשעה 6-7 ומנסה לישון ב10.
יש בזה משהו? 😳

תאמת אחי אני כמעט באותו בעיה אבל לא בעיה של קשה לי להירדם אלא בעיה שלמשל אני הולך לישון ב-11 וקם ב 8וחצי ככה ואני קם עייף אני מנסה להמשיך לישון ופשוט לא יכול כאילו משהו מציק לי וזה מחייב אותי לקום...(לא יודע אם זה בגלל האימונים הכוונה האדרנלין או משהו.. אבל זה פשוט משגע אותי..)

• פותח/ת השרשור
תשמע מלמד הבעיה שלך היא פחות קריטית ואפילו הייתי קורה לזה מעלה ולא בעיה!
אם אתה יושן 8-10 שעות בלילה וכשאתה קם אז אתה לא יכול לחזור לישון זה מצויין.
היית מעדיף לקום אחרי 8-10 שעות שינה ולכבות את השעון מעורר כל 5 דקות עד שתאחר לעבודה? לא ניראה לי.
הדבר היחידי שאולי מטריד אותך זה שבת שאתה רוצה לישון ולישון אבל גם בזה אני לא תומך כי זה סתם בזבוז חיים מבחינתי.

יכול בהחלט להיות שהNO-EX מחזיק אותך ער, תעשה ניסוי - אל תקח אותו, ותדווח איך אתה נרדם.
כשאתה הולך לישון תכבה את כל האורות, ותנסה לישון (אם המחשבות באות - תספור כבשים, או בחורות, הטריק הזה אולי מטומטם אבל הוא עובד), אל תצפה בטלויזיה ותחכה עד שתהיה עייף.
בהצלחה ותעדכן איך הולך.

ממש לא...
והאמת שהוא אמר לי "אתה בחור צעיר אתה לא צריך לדאוג מכלום בלה בלה בלה......." ואני חייכתי ואמרתי לו שהכל בסדר ושאני לא דואג מכלום.
אבל אם הוא אומר שזה יעזור אז בסדר.
מקווה שזה יעזור באמת.

חשבתי על משהו שבגללו אני לא ישן טוב, אני לוקח נו אקספלוד בשעה 6-7 ומנסה לישון ב10.
יש בזה משהו? 😳
כן.

• פותח/ת השרשור
אם כבר אז כבר, אני חייב לשאול משהו ששאלתי בעבר ולא ענו לי!
על קופסת הNO רשום לקחת כל יום סקופ וביום של אימון 2-3 סקופים.
זה באמת נחוץ או שזה טריק שיווקי?
דרך אגב אני לוקח קריאטין כל יום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית