הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ השלכות שימוש ב ZMA

• פותח/ת השרשור Tempo
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Tempo

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אני רוצה להתחיל לקחת את התוסף שנקרא ZMA, מה יתרונות המוצר למתאמן חדר כושר?
האם זה נכון שהוא גם עוזר לישון טוב?

זה בסך הכל מגנזיום ואבץ. היתרון המשמעותי עבור מתאמן הוא בהתאוששות. בנוסף המגנזיום עוזר למנוע את ההתכווצויות המעצבנות שיש לאנשים במהלך הלילה. כמו כן יש מחקרים שהראו כי גם אבץ וגם מגנזיום עוזרים בעלייה בייצור טסט'.
מעבר לכך, בגוף, לשני החומרים ישנם אינספור תהליכים ותפקידים והם חשובים מאין כמוהם (אבל זה כבר פיזיולוגיה ולא נכנס לזה).
בקשר לשיפור השינה, אם בשביל זה אתה לוקח את זה- אז אל תצפה יותר מידי. יש שאומרים שזה עוזר להם ויש בודדים שזה אפילו מפריע להם.

הערה: הייתי ממליץ לך לקחת את שני המוצרים בנפרד. מפני שבפורמולות למיניהן המגנזיום הוא לא ציטראט והאבץ הוא לא אופטיזינק. אפשר לקנות בנפרד את שני החומרים בצורתם הנספגת יותר, באותו המחיר.

נערך לאחרונה:
אגב, EMZ, קיבלתי לא מזמן הזמנה עם שני המוצרים האלה, בנפרד.
איך באמת מומלץ לצרוך אותם, מאוחר יחסית ביום או שזה לא משנה?

אני אישית לוקח מגנזיום 3 פעמים ביום. בוקר, צהריים ולפני השינה יחד עם האבץ (פעם ביום כי יש גם במולטי).

אני לוקח מגנזיום לפני השינה ואבץ במהלך היום
זה נראלי הכי אידאלי...

אני אישית לוקח מגנזיום 3 פעמים ביום. בוקר, צהריים ולפני השינה יחד עם האבץ (פעם ביום כי יש גם במולטי).

תודה. אתה מתכוון למוצרים של NSI?
במגנזיום יש 200 מג' לטבליה, באבץ 30 מג' ובמולטי 2 ו - 15 (בהתאמה)
אלה?

כן. יוצא לי מגנזיום 400-600 ביום. אתה יכול להסתפק ב400.
ואבץ 15 מהמולטי ועוד 30 (במקרה יש לי של GNC)

• פותח/ת השרשור
לגבי האבץ, מוכר בחנות טבע המליץ לי לא לקחת אבץ יותר משלושה חודשים כי האבץ מצטבר בכבד, נכון הדבר?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית