חודש PSMF עד העצם!

• פותח/ת השרשור PooPed
  • פורסם בתאריך
בהצלחה ניר.
משקלים יפים מאוד. למה הפרס נושק לבנץ? הפציעה בחזה?

תודה רבה!
הבנצ' חלש כנראה בגלל שילוב של טכניקה לא מדהימה + הפציעה ביד ימין.
אני אתרכז בחיטוב בלשפר טכניקה בהכל לקראת העלייה הבאה במשקל. 😃

• פותח/ת השרשור
משקלים מכובדים מאוד.
בקשר לאימונים אז לפי הספר וא אומר לעשות FBW אבל אם אתה עושה UD2 אתה יכול להוסיף 1-2 סטים ליד קדמית ואחורית וגם אל תשכח תאומים.
אתה יכול לעשות פשוט 4 סטים שריר גדול ו1-2 סטים לשריר קטן למעט כתפיים 3 סטים ותאומים 3-4 סטים.
אני באופן אישי עושה FBW1 FBW2 כדי לשמור על הסקוואט והדדליפט ושאר התרגילים.
לגבי הסקוואט, אני לא יודע כמה מומלץ לעשות פעמיים בשבוע סקוואט כי לי מאוד מאוד קשה להתאושש מהסקוואט ביום שני עד יום חמישי לפעמים אני לא מתאושש וזה דופק לי את ההליכות, בגלל זה אני שוקל להעביר אותו לשישי כשאני עושה העמסה ושלא נדבר על סקוואט ודדליפט באותו אימון, זה קצת 😵
האירובי אחרי האימון מיותר, זה לא מה שיוריד אותך עוד במשקל אלא יכול אפילו להאט את הירידה שלך כי אתה לא תתאושש.
אל תשכח שאתה גם ככה בגירעון מטורף אז למה לעשות את זה לעצמך?
המקסימום שאני ממליץ לך לעשות זה 2 הליכות של 30-40 דקות בשבוע על קצב לא מהיר אבל לא של סבתות.
אם אתה מרגיש שאתה מספיק התאוששת מהאימון שהיה אז אפילו אפשר 3 הליכות אבל סביר להניח שלא תוכל.

שלא תגיד שאני לא יריב הוגן 😃

ודרך אגב, התחלתי 86~ ושקילה של שבוע שעבר הייתי 82 והשבוע אם אני אהיה 80-81 אז כניראה שאני מתאבד... או יותר נכון מתחיל UD2.
בינתיים עשיתי הכל מושלם++!

דדליפט חזק יש לך, מה קרה לכל השאר?

תודה .. ואני חושב שלקח לי הרבה זמן להבין איך הסקוואט עובד ולכן השיפור לא מדהים..
וכל מה שנוגע לפלג גוף עליון, בעיקר דחיקות - מאוד קשה לי, יש ״לאג״ ביד ימין מבחינת הכח.

---------- התגובה התווספה ב 07:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:08 ----------

לפופד -
קודם כל תודה..!
דבר שני אני לא בא.ש לעשות UD2 אז האימון שלי הוא פשוט סקוואט לחיצה משיכה שמשתנה כ A B - אותו דבר כמו SS רק בלי העלאת המשקלים, המטרה לשמר משקלי עבודה בעוד אני יורד במשקל כדי לשפר את הRatio..
אגב זה לא אירובי מטורף, כולה הליכה מהירה עם ברסטים של ריצה קלה למשך 15 דק.. למרות שלמכון הכושר אני הולך ברגל וזה בסביבות 20 דק׳ לכל כיוון 😃
אני מאמין שאני אתאושש בסדר גמור וגם לא אם אני אכריח את עצמי ;)
Gotta man up
אגב אחלה ירידה בינתיים, פופד!! אני אשקול את עצמי בשישי בבוקר לפני העמסה בסוף היום.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה עושה העמסה בחמישי לא? 😳 (הזמן הכי מתאים להעמסה הוא ביום אימון)

לא יודע אם יסתדר לי בחמישי, אני בכל מקרה אשקל גם בחמישי בבוקר כדי להבטיח תוצאות עם כמה שפחות נוזלים.

אתה עושה העמסה בחמישי לא? 😳 (הזמן הכי מתאים להעמסה הוא ביום אימון)

אפילו שאתה צודק, מניסיון שלי עדיף לדחות את ההעמסה לסופ"ש שבו בכל מקרה כל כך קשה לשמור על התפריט עד בלתי אפשרי, אלא אם אתה ממשיך לאכול את כל הארוחות שלך לבד (משמע אין יציאות או ארוחות משפחתיות...).
תנסו להתאמן בשישי

• פותח/ת השרשור
זה מה שאני עושה, מתאמן בשישי 😃

---------- התגובה התווספה ב 07:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:46 ----------

ולמה אין יציאות?
אתה תהיה קצת נהג מרוצים מה יש?

---------- התגובה התווספה ב 07:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:48 ----------

דרך אגב, שלא תיסע על 200 קמ"ש עכשיו, התכוונתי שאתה תנהג וכולם יהיו מרוצים 🤡
מקווה שלא הרסתי את הבדיחה חח

אני גם ככה גר לבד אז אין בעיה של ארוחה משפחתית.. אני אשבור בתפריט 😃
טוב אולי יהיה באמת רעיון להתאמן בשישי וזהו...
שלא תגידו שאני לא מתגמש..!

• פותח/ת השרשור
אני גם ככה גר לבד אז אין בעיה של ארוחה משפחתית.. אני אשבור בתפריט 😃
טוב אולי יהיה באמת רעיון להתאמן בשישי וזהו...
שלא תגידו שאני לא מתגמש..!

לא, אתה מתגמש זה בסדר...
רק מקווה שלא תרתי משמע 😳

אני לא עושה אירובי בכלל, עד כמה אפשר לסבול? 😵
אין לי משקל בבית, אז אמדוד שינויים בהיקף הבטן, אני עומד כרגע על היקף טבור של 97 סמ, ורק כדי לדעת איפה אני עומד - מה היקף הטבור שלכם?

95ס"מ אם אני זוכר נכון...
בדקתי עכשיו ואני 93 😲
נראה לי שאני מאבד הרבה נוזלים בינתיים.
אני מזיע כמו משוגע כל היום 😛

---------- התגובה התווספה 11-08-2010 ב 02:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה 10-08-2010 ב 20:37 ----------

עדכון, חרגתי מהתפריט ואכלתי בנוסף 3 חתיכות של פסטרמה + עגבניה.
אני כישלון!

😛

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
95ס"מ אם אני זוכר נכון...
בדקתי עכשיו ואני 93 😲
נראה לי שאני מאבד הרבה נוזלים בינתיים.
אני מזיע כמו משוגע כל היום 😛

---------- התגובה התווספה 11-08-2010 ב 02:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה 10-08-2010 ב 20:37 ----------

עדכון, חרגתי מהתפריט ואכלתי בנוסף 3 חתיכות של פסטרמה + עגבניה.
אני כישלון!

😛

מה אתה רציני?
איך אתה חורג ככה:P
האמת שאני לא חרגתי במילימטר, ואני מדבר על כלום (חוץ מיום שבת שהייתי אצל חבר וההורים וכולם העמיסו עלי אז כדי לכבד אכלתי קצת אבטיח ואיזה כמה פיצוחים)
אבל מיום ראשון ועד היום הייתי חיית טרף!
ודקה אני הולך לבדוק היקף לפני שהבוס שלי מגיע חח

---------- התגובה התווספה ב 07:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:26 ----------

ההיקף שלי עכשיו הוא 92 אבל יש לי משהו מסריח בגנטיקה שתמיד יש לי את השניצלים האילו בצדדים !

אכן חרגתי חבוב :(
נעשה היום אירובי כדי לפצות.

ואני שותף לבעיית השניצלים.

מענינו אם זה יתמתן בסוף התהליך

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חרגתי חבוב :(
נעשה היום אירובי כדי לפצות.

ואני שותף לבעיית השניצלים חבוב.

הכי מעצבן זה כשאתה באחוז שומן נמוך יחסית ועם השניצלונים בצדדים.

דרך אגב אני לא יודע אם להמשיך עם הRFL או להתחיל UD2+פרוטוקול.
מצד אחד נשאר לי רק עוד שבועיים לחיטוב כי אז אני טס לאיטליה ושם אני כבר אהיה על ניטרלי בטח.
מצד שני אני לא יודע מה יהיה יותר אפקטיבי, RFL או UD2+פרוטוקל 2.0+יהומבין+ל-טירוזין+קפאין.

אני עוד צריך לבדוק אם זה מסתדר עם הפרוטוקול בUD2 וגם אם אני אתאושש.
אני מניח שבשישי הזה אני אהיה בסביבות ה 14%-15%.
ככה שגם מבחינת היוהימבין אני לא יודע כמה אפקטיבי זה יהיה.

מה אתה אומר על האופציות?

אתה תכלס התחלת בקבוצה 2 אני מאמין שעדיף למשוך RFL כי זה תוכנן לעד 6 שבועות בקבוצה שלנו, ואני מניח שזה לוקח בחשבון מעבר מקבוצה 2 ל1 (ההבדל לא עצום אחרי הכל)

• פותח/ת השרשור
אתה צודק, מה גם שסוף סוף מצאתי תשובה בפורום של לייל שהוא לא ממליץ ואומר שזה אפילו רעיון לא טוב לעשות SFP1.0 \ SFP2.0 והדבר היחידי שאפשרי זה אירובי קליל 45-60 דקות עם טירוזין קפאין או ה"טריק" עם היהומבין.
אני אשאר עם RFL בצורה ממש הכי מושלמת וזהו.

שמע אני ממש תופס מעצמי תדע לך!
יום חמישי יצאנו לדאנס בר ולא שתיתי כלום, אפילו את הכרטיס חינם נתתי לחבר שלי.
בד"כ אילו הימים הקשים אתה יודע...
יום שבת עם האבטיח והקצת פיצוחים אני לא מחשיב כסטיה כי זה היה כדי לכבד את חבר שלי והמשפחה שלו (לא נעים כזה שהם מכבדים ולא לאכול)

בכל מקרה, שיהיה לנו בהצלחה!
אני מחכה כבר ליום שישי לשקילה..!

לא חרגתי מהתפריט, אבל מצד שני, אני לא עושה אירובי.
יום חמישי מתקרב 😃 😃 😃

• פותח/ת השרשור
מה לא עושה אירובי....?!
תעשה פעמיים בשבוע 30 דק' הליכה.
זה מוסיף המון!
עדיפות שתעשה את זה ביום שלפני האימון האנאירובי ולא ביום שאחריו כי מאוד קשה להתאושש מהאנאירובי וזה ממש לא מתאים לעשות אירובי כשהרגליים כואבות. - מניסיון.

פשש, יפה שהחזקת ככה.. ובנוגע לאבטיח, באמת לא חרגת כי מגיע לך צ׳יט אחד בשבוע, אז זה באמת בסדר..

אלעד, סחטיין*!

אגב אצלי יש קצת שינוי בתוכניות..
יום חמישי החברה רוצה שנלך לנאפיס..
אז חשבתי לעשות צ׳יט + העמסה משולבת..
כלומר להתעמל בחמישי, להתחיל את ה5 שעות העמסה אחרי האימון, ולאכול באותה מסגרת דברים פחמימיים בנאפיס.

מה אתם אומרים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית