הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חודש PSMF עד העצם!

• פותח/ת השרשור PooPed
  • פורסם בתאריך
בהצלחה אלעד!

ופופד, חבל שאתה עורק כבר לUD2..
אבל החלטה שלך.

בסוף השתלטתי וזה הפך להיות הלוג PSMF שלי לבד 😛

חחח בכיף למה לא..
אני עכשיו אחרי האימון הראשון של UD2 ואם חסרות אותיות פה אז תבינו אותי...

אז לצערי יש לנו לג פרס של ליצנים ככה שהייתי צריך להתחיל בסקוואט 15 חזרות, הרגשתי שהעיניים שלי עומדות לצאת ובסט השלישי היו לי קצת כאבים בצוואר (בוריד, לא בשריר) חשבתי שפוצצתי וריד או משהו חח
בסה"כ האימון הזה מאוד קשה ואחריו עשיתי הליכה של 16 דקות.

לא ניראה לי שזה רלוונטי אבל המשקל היה בדיוק 81.

שיהיה בהצלחה לכל המורעבים פה חח

יפה אחינו, תשאר חזק!

אני עשיתי:
סקוואט 4-2-4
124.5 קילו
בנצ׳ 5x3
74~ קילו (עוד כמה גרמים)
דדליפט 1x2
183~ קילו (4 פלטות)

האנורקסיה ניכרת.
יש סרטון של הדדליפט, אעלה לפורום פאוורליפטינג לביקורת.

משקלים מכובדים.
אני עשיתי סקוואי 100 קילו 4X15 חח
היה קרוב לדום לב

לא עד דקה אלא בין דקה לדקה וחצי והמנוחות שלי הן דקה ב90% מהמקרים אלא אם כן עוברות עלי תחושות פיזיולוגיות לא נעימות. חח
ממש לא מומלץ לעשות סקוואט באימוני דילול, אם יש לך לג פרס רציני אז רק לג פרס.
אצלי הוא מעפן אז קצת באסה.
אני לא יודע מה אני אעשה היום, סקואט או דדליפט.

Back to the road!
אז היום יש לי אימון כח אחרי העמסת פחמימות והעמסת קריאטין.
אבל כמו שראיתם באחדר הטופיקים של אימונים כתבתי שעשיתי סקוואט ומשהו מאוד מוזר קרה ופתאום נהיה לי כאב ראש מטורף שלא עוזב אותי כמה ימים והוא מופיע בכל פעילות שאני עושה.

אז מה אני רוצה?
להגיד שאם היום אני לא מצליח את האימון כח אז אני פורש מהאימונים עד להודעה חדשה :(

Back to the road!
אבל כמו שראיתם באחדר הטופיקים של אימונים כתבתי שעשיתי סקוואט ומשהו מאוד מוזר קרה ופתאום נהיה לי כאב ראש מטורף שלא עוזב אותי כמה ימים והוא מופיע בכל פעילות שאני עושה.

אז מה אני רוצה?
להגיד שאם היום אני לא מצליח את האימון כח אז אני פורש מהאימונים עד להודעה חדשה :(

הלכת לרופא?

האמת שלא וגם אין לי כח שהוא ידחוף לי אקמול.
אולי אני אלך אליו במחשבה שניה אתה יודע.

Back to the road!

אז מה אני רוצה?
חשבתי שאתה לא פורש מכלום 😛

חשבתי שאתה לא פורש מכלום 😛

חחחח תפסת אותי 🤡

---------- התגובה התווספה ב 12:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:26 ----------

אבל רק בגלל שזה עניין בריאותי.
מנטאלית אני לא נשבר מכלום 😃

האמת שידעתי שזה קשה אבל לא ממש מזיז לי לסבול כל עוד יש מטרה...
אבל מה שקרה לי זה לא כתוצאה מהUD אלא ממשהו לקוי שעשיתי ואם אני לא טועה זה קרה כי לא נשמתי טוב בסקוואט.
העניין הוא שזה קרה לי לפני בערך שנה וחצי בבסיס והפסקתי להתאמן למשך 3-4 שבועות עד שעבר לי.
וזה היה בדיוק אותו כאב !
עכשיו אמרתי שאני לא מוותר ובאמת הלכתי לעשות את האימון כח ועכשיו שמתי לב שכשאני עושה סקוואט אז באופן אוטומטי כשאתה נושם אז נוצר מצב כזה שכשאתה מוציא אויר אז הוא לא יוצא חלק כי מרוב המאמץ אתה סוגר קצת את דרכי הנשימה וזה גורם לכאב ראש, כניראה שבפעם ההיא אני סגרתי את דרכי הנשימה יתר על המידה ונשפתי או לפחות ניסיתי לנשוף יתר על המידה מה שגרם ללחץ דם אדיר בראש.
היום עשיתי סקוואט והקפדתי שדרכי הנשימה יהיו פתוחים ככל האפשר וזה באמת עזר!
היו טיפה עמעומים של כאב ראש אבל לא משהו רציני בכלל...
אז לא וויתרתי בסוף 👏

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית