הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך המלצה לגיינר טוב

Piece Of Meat

משתמש מתחיל
278
1
נק' מוניטין:
-6
278
1
אני רוצה לקנות גיינר איכותי שמורכב באמת מפחמימות מורכבות שמתפרקות לאט. יש כזה?ן

עזוב אותך מ"מתפרק לאט" וכל המיתוסים.
אתה צריך לבדוק איזה גיינר מתאים לך מבחינה קלורית, יש גיינר עם יחסים של 1:2 פחמימה חלבון ויש 8:1 פחמימה חלבון השאלה מה מתאים לך.
בקשר לגיינר מומלץ אז יש את הסריוס מאס או שאם אתה באמת ניראה כמו אחד שיצא מהגטו אז יש את הפרפקט 3000

• פותח/ת השרשור
יש מצבים שאני צריך לשתות גיינר איזה שעה וחצי - שעתיים לפני האימון ככה שאני צריך שזה ייתפרק לאט

מה יתפרק לאט גבר?! מספיק עם המיתוסים.
אין חשיבות לפירוק אם הוא מהיר או איטי.

---------- התגובה התווספה ב 14:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:55 ----------

אף על פי שמומלץ לשתות את הגיינר או שייק על הבוקר.
זה מה שאני עושה בכל אופן

יש מצבים שאני צריך לשתות גיינר איזה שעה וחצי - שעתיים לפני האימון ככה שאני צריך שזה ייתפרק לאט

אתה יכול גם לאכול ארוחה נורמלית שעה-שעתיים לפני אימון, לא חייבים גיינר

אני רוצה לקנות גיינר איכותי שמורכב באמת מפחמימות מורכבות שמתפרקות לאט. יש כזה?ן

הפחמימות מורכבות אבל זה לא קשור.
מה שאתה מתכוון זה לאינדקס גליקמי נמוך.

עד כמה שאני יודע בארץ אין את זה. כמעט כל המוצרים משתמשים במלטודקסטרין שיש לזה ערך גליקמי פחות או יותר כמו של סוכר, אבל "ממתיקים" את הבשורה בזה שאומרים לך שזה פחמימה מורכבת.

אם אני לא טועה יש בחו"ל מוצר של אופטימום שהוא באמת משיבולת שועל או משהו כזה, אבל אז כבר מגיעה השאלה של "למה אני צריך את זה?"

פשוט תעשה שייק לבד וכבר ייצא יותר משתלם.

• פותח/ת השרשור
הפחמימות מורכבות אבל זה לא קשור.
מה שאתה מתכוון זה לאינדקס גליקמי נמוך.

עד כמה שאני יודע בארץ אין את זה. כמעט כל המוצרים משתמשים במלטודקסטרין שיש לזה ערך גליקמי פחות או יותר כמו של סוכר, אבל "ממתיקים" את הבשורה בזה שאומרים לך שזה פחמימה מורכבת.

אם אני לא טועה יש בחו"ל מוצר של אופטימום שהוא באמת משיבולת שועל או משהו כזה, אבל אז כבר מגיעה השאלה של "למה אני צריך את זה?"

פשוט תעשה שייק לבד וכבר ייצא יותר משתלם.
תודה על התגובה. נסיתי להכין פעם שייק משיבולת שועל אבל זה יצא דוחה. אני פשט אמשיך לשתות את הסריוס מאס שעתיים לפני אימון (אין לי אפשרות לאכול ארוחה בזמן הזה), אני פשוט אוכל שקדים עם זה ככה שהעיכול יהיה איטי יותר.

רוב הגיינרים מורכבים מ Maltodextrin אבל אני לא חושב שזה משנה, אתה יכול לנסות את הגיינר של ISS יש שם יותר חלבון ופחות פחמימה ביחס של 2:1 לערך ואפשר להוסיף פחמימה מהצד.
או שתקנה אבקת חלבון ושק של Maltodextrin ותעשה לך גיינר לבד, יצא לך יותר זול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית