הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לסינטזת החלבון בשימוש בסטרואידים

• פותח/ת השרשור PooPed
  • פורסם בתאריך

PooPed

משתמש פעיל
541
0
נק' מוניטין:
1,763
541
0
אני ראיתי שבמדריך למתחילים לקראת הסוף אשום: "יש לזכור שסינטזת החלבונים גבוהה ולכן אין שום חשש לאכול בארוחה מעל 40-50 גרם חלבון."

מה זה אומר? ז"א אני מבין מה זה אומר אבל אם רשום שאין מה לדאוג לאכול מעל 50 ג' חלבון בארוחה אז למה אנשים כל הזמן אומרים שזה לא משנה אם נאכל את כל האוכל היומי = 2XX ג' חלבון בארוחה אחת או ב 30 ארוחות כי הרי מה שמשנה זה הכמות היומית שנכנסת בגוף.

מה הקטע?
זה משנה אם נאכל הרבה חלבון בארוחה אחת או לא משנה? אני כבר מבולבל.
חשבתי שזה מיתוס שאסור לעבור את הכמות הזאת והזאת בארוחה אחת.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה אני אסתכל באתר הזה

---------- התגובה התווספה ב 16:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:50 ----------

ודרך אגב, אם ככה אז זה כן חשוב מספר הארוחות ביום.
ואם ככה המיתוס של לחלק את הארוחות הוא כבר לא מיתוס!!

לא הבנתי איך יצא שהבנת בדיוק ההיפך ממה שהתכוונתי, אין חשיבות למספר הארוחות, יש חשיבות לתזמון, תמיד עדיף להכניס את מירב הקלוריות בשעות שלאחר האימון, זה לא משנה אם תאכל ארוחה 1 של 100 גר' חלבון מיד אחרי האימון או שתחלק את אותה ארוחה ל3...

מעבר לכך כדאי שתאכל ארוחה לפני אימון ע"מ שרמת האנרגיה שלך תהיה מספיק גבוהה בזמן האימון ותוכל להפיק אימון איכותי.. בלי קשר לזה יש גם יתרונות לאימון אחרי צום ומילוי מאגרי גליקוגן מיד בתום האימון, האפקט הקטבולי בזמן האימון יהיה גדול יותר אך כך גם האפקט האנבולי שיבוא בעקבות התזונה של אחרי האימון.

אתה לא יכול לשאול את השאלה הזאת בצורה כזאת, צריך להכניס פרמטר של תזמון, אחרי אימון אתה יכול לסנטז יותר חלבון בזמן קצר יותר פשוט כי הגוף צריך ויכול לסנטז כמות גדולה של חלבון, כמו כן אחרי צום של 16 שעות..

ממליץ לך בחום להכנס לאתר הזה: leangains.com וללמוד יותר על הנושא.
מרטין כנראה לקראת סוף השנה יוציא את הספר שלו, ממליץ לקנות כשזה יצא. הוא ממש משקיע ומחפש רפרנסים ומבקש כל היום בפורום של לייל, הוא בן אדם גזור אבל עובד על הספר כבר כמה שנים.
מרטין בכל מקרה יש לו קריזות והוא מאמין גם קצת בשטויות כמו חומצות אמינו וכל מיני שטויות כאלו שהוא אוהב לקחת לפני אימון כדי שזה יתן לו הרגשה טובה, אבל ב IF חומצות אמינו לפני אימון יכולות להיות חיוניות עקב הצום הארוך והעיכול המהיר שלהן יחסית.

אני לחלוטין בדעה שלו, אתמול קיבלתי הזמנה של חצי קילו חומצות אמינו באבקה:sarcastic:
תשמע יש המון הגיון בדברים שהוא אומר וגם מחקרים מעניינים שמוכיחים את זה, הכל באתר שלו..
ועוד לחשוב שלפני כמה חודשים פקפקתי לגמרי בכל השיטה הזאת, היום אני הסוגד מספר 1 של IF בישראל:IZAVno6Ssw:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית