הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פירוק שריר בשימוש עםt3 בסייקל?

• פותח/ת השרשור Arik.a
  • פורסם בתאריך

Arik.a

משתמש מתחיל
53
2
נק' מוניטין:
2
53
2
אהלן חברים עושה פירמידה של t3 שבוע ראשון 25 מקג ואז 50,75 ושבוע 100 ובסדר יורד
הגעתי לשבוע רביעי והמספרים במשקל לא הגיוניים ממש יורדים בצורה מפגרת ואני על אחוז שומן איזור ה12-13. הוספתי כרגע גם קלן כדי לשמר מסת שריר ואני בסייקל של טסט, בולדנון ודקה. יש מצב שאני מפרק גם שריר? או שבסייקל אנאבולי שכזה אין מצב להיות קטבולי?

לקחת טי 3 באחוז שומן כזה, מיותר לגמרי לדעתי

לשאלתך, אם אתה על טסט ואוכל מספיק חלבון אין מצב בעולם שתאבד מיליגרם שריר

הגעתי לשבוע רביעי והמספרים במשקל לא הגיוניים ממש יורדים בצורה מפגרת ואני על אחוז שומן איזור ה12-13. הוספתי כרגע גם קלן כדי לשמר מסת שריר ואני בסייקל של טסט, בולדנון ודקה. יש מצב שאני מפרק גם שריר? או שבסייקל אנאבולי שכזה אין מצב להיות קטבולי?

מה זה הקוקטייל הנוראי הזה?
מי הרכיב לך את זה? מה עם הבריאות שלך?
קלן בכלל הייתי מתרחק כמו מאש.

הוספת קלן לסייקל של טסט בולדנון ודקה בשביל שהקלן יעזור לך לשמר שריר? 👀 כאילו טסט לבד לא עוזר לשמר שריר? אתה יכול לפרק שריר אם אתה לא אוכל מספיק לא נח טוב ולא יודע להתאמן כמו שצריח כי זה תורה שלמה לשמר שריר בחיטוב זה אומנות.
אני לחיטוב לא משתמש בדקה ובולדנון ההיתי בוחר בפרימובולן/מסטרון/ טרן אם אתה עומד בתופעות של החומר הזה . טי3 אין טעם לקחת בלי סיבה טובה (לדוגמה בשביל לרדת מהר יותר במשקל בשביל להכנס לקטגוריה נמוכה יותר בפיתוח גוף) אני ממליץ לך לרדת למינון 25 מקג בטי3 לתקופה קצרה ואז לרדת ממנו לגמרה. להחליף חומרים לבחון שוב את התפריט והאימונים. לגבי קלן זה תלוי איך אתה מגיב עליו הוא לא מתאים לכל אחד.

דיזל צודק לגמרי לגבי קלן, עשה לי ממש רע ואני לא בחור "חלבי" עושה טרן והכל

דווקא קלן פירק אותי רעידות דפיקות לב

מתרחק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית