תמונה תמונות מצב לכבוד הפרישה..

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
העיפו אותי מהמכון בגלל סכסוך עם המאמן ותלונות של הגדולים עליי [הוא מתאמן עם משקלים גבוהים מדי, הוא ישבר ת'גב ובסוף יתבע אותך, תעיף אותו תעיף אותו], קיצר תעשו טובה זה לא המקום לדבר על זה, אל תציעו לי הצעות, אל תגידו לי תנסה לחזור לשם, עזבו את זה. המכונים פה בעיר ממש יקרים וזה היה הזול היחידי, ובגלל שההורים שלי לא במצב כספי טוב אני נאלץ לפרוש. אז בגלל שאני פורש לזמן הקרוב עד שאמצא מכון כושר אחר, הנה תמונות אחרונות.
זמן אימון: חמישה חודשים.
משקל: 63.
גובה: 1.66
היקף יד: 32.
אחוז שומן: 12-13.

אין מה להגיד יותר מדי..אתה ממש בחיתולים מבחינת אימונים, ככה זה נראה ויזואלית ואם אתה "פורש" במצב הנוכחי תוך 2-3 חודשים לא יידעו שהתאמנת.

נ.ב

תעיף את החפץ המזעזע הזה מהאוזן שלך.

• פותח/ת השרשור
אין מה להגיד יותר מדי..אתה ממש בחיתולים מבחינת אימונים, ככה זה נראה ויזואלית ואם אתה "פורש" במצב הנוכחי תוך 2-3 חודשים לא יידעו שהתאמנת.

נ.ב

אם היית רואה איך הייתי נראה לפני היית מבין שאני ממש לא בחיתולים, אנשים לא מאמינים על השינוי שעשיתי. תחשוב איך שבא לך.

ולמה שאעיף, כי אתה אמרת?

אם היית רואה איך הייתי נראה לפני היית מבין שאני ממש לא בחיתולים, אנשים לא מאמינים על השינוי שעשיתי. תחשוב איך שבא לך.

ולמה שאעיף, כי אתה אמרת?

זה לא משנה איך היית, עשית שיפור גדול כפי שאתה אומר, לפני זה היית בתת משקל.

אתה פורש ?
באיזה תחום התחרת אם אפשר לשאול ?

בגיל 17 אפשר לעבוד ולממן את עצמך, אני עובד מגיל 16 ולא נגעתי בגרוש מההורים שלי מאז.

מה אתם רוצים מהבנאדם, הוא לא יכול להתאמן יותר כי ההורים שלו לא יכולים לממן לו חדר כושר אז הוא בבאסה.

בחוזה שחתמת איתם עליו יש מקום כלשהו שיש הגבלה של משקל?
בחוזה שחתמת עליו רשום איפשהו שאתה צריך להתנהג לפי דעת המאמן?
אם לא תתבע אותם או לפחות תאיים עליהם בתביעה.
אני חושב שזה ביזיון מה שעשו לך ואם אני הייתי שם אני הייתי נכנס בהם כמו שלא נכנסו באמ אמא שלהם בחיים.
אל תהיה פראייר אין לך מה להפסיד.

ואני חשבתי שהמאמן שלי לא משהו :\
הכול לטובה גיסנו לך תעבוד תתאמן במקום אחר לאן אתה ממהר?

נ.ב

אם הוא יעיף אז יהיה לו חור ענק בגודל של פקק..

בכל מיקרה, "הוא מתאמן עם משקלים גבוהים מדי, הוא ישבר ת'גב ובסוף יתבע אותך, תעיף אותו תעיף אותו" לא נראה לי הגיוני כי בלי להעליב או משהו, אתה לא נראה כאילו אתה יכול להרים משקלים ממש ממש גבוהים שאנשים אחרים יתלוננו על זה.

• פותח/ת השרשור
בחוזה שחתמת איתם עליו יש מקום כלשהו שיש הגבלה של משקל?
בחוזה שחתמת עליו רשום איפשהו שאתה צריך להתנהג לפי דעת המאמן?
אם לא תתבע אותם או לפחות תאיים עליהם בתביעה.
אני חושב שזה ביזיון מה שעשו לך ואם אני הייתי שם אני הייתי נכנס בהם כמו שלא נכנסו באמ אמא שלהם בחיים.
אל תהיה פראייר אין לך מה להפסיד.
אין חוזה
זה אפילו לא מכון כושר, זה חדר קטן עם כמה מכשירים ישנים ומשקולות
זה סתם מעפן בגלל זה זה גם כ"כ זול
אם הוא יעיף אז יהיה לו חור ענק בגודל של פקק..

בכל מיקרה, "הוא מתאמן עם משקלים גבוהים מדי, הוא ישבר ת'גב ובסוף יתבע אותך, תעיף אותו תעיף אותו" לא נראה לי הגיוני כי בלי להעליב או משהו, אתה לא נראה כאילו אתה יכול להרים משקלים ממש ממש גבוהים שאנשים אחרים יתלוננו על זה.
כל הקטע הוא ההתקדמות המהירה, מזה הם מפחדים

• פותח/ת השרשור
זה לא נחשב משל גבוהה בכלל להפך זה משקל של מתחילים
אני יודע וזה מה שאני אומר, איך אני יכול להתקדם אם כבר במשקלים של ילדה הוא עוצר אותי
למה אתה היחיד בגילך שמרים את המשקלים האלה בחדר כושר ?
לא, יש עוד שניים אבל המשקל שלהם הרבה יותר גדול משלי, אחד שוקל 71 והשני 80 ומשהו, והמאמן אומר שהמשקלים שאני מרים גבוהים מדי יחסית למשקל שלי

תקשיב בעוד כמה שנים אתה תצטער על הנזק שאתה גורם לעצמך באוזניים, חבל, כדאי שתתבגר עכשיו מאשר שתסבול בעתיד.

בנוגע לאימונים, תעבור חד"כ, מה הסיפור?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית