הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות למקומות טעימים וזולים לאכול בהם

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
יאללה, החופש בפתח והגיע הזמן לטחון קצת בחוץ ולהפסיק לאכול מאכלי בית מאוסים.
תנו את כל המקומות הטעימים, האנאבוליים והכי חשוב, זולים לאכול בהם.
אני לא מחפש מסעדות פאר ופלצנים אלא אוכל טעים ולא של כוסיות בהכי פחות כסף שאפשר.

שיפודי עזרא ובניו באזור. אנאבולי בטירוף וגם מאתגר את מערכת החיסון, מערכת העיכול, אוכלוסיית החתולים בגוש דן אבל לא את הכיס.
פלוס זה מקום חוויתי בטירוף. זה כמו אימון תחנות. הרבה זמן לא הייתי ואני מתגעגע.

• פותח/ת השרשור
שיפודי עזרא ובניו באזור. אנאבולי בטירוף וגם מאתגר את מערכת החיסון, מערכת העיכול, אוכלוסיית החתולים בגוש דן אבל לא את הכיס.
פלוס זה מקום חוויתי בטירוף. זה כמו אימון תחנות. הרבה זמן לא הייתי ואני מתגעגע.
אי אפשר. אין להם לחמניות בלי גלוטן. 🤡

שכחתי לציין, עדיפות למקומות שכונה כאלה אבל שיהיו פתוחים גם בשעות הלילה. סטייל מג'יק בורגר, מיט בול בראשון וכו'

המיטבול באזור תעשייה הישן בראשל"צ, אתה יכול להזמין שם המבורגר של 1 ק"ג בקציצה אחת

• פותח/ת השרשור
המיטבול באזור תעשייה הישן בראשל"צ, אתה יכול להזמין שם המבורגר של 1 ק"ג בקציצה אחת
כבר כתבתי :)אף פעם לא הבנתי איך מכינים מבפנים המבורגר של קילו.
צריך לסמן כמה מקומות, להעלות את המכירות ואז לקמבן איזה הנחת/הטבת פורום. אבל הסיכוי שמישהו יסכים הוא נמוך. אין לנו איזה גולש בעל מסעדה או משהו בסגנון?

הם לוקחים בקר טחון (או חתול טחון) ועושים ממנו קציצה ושוקלים את זה ואז שמים על האש

בכל מקרה יש לך משהו שהוא קצת יותר יקר אבל לדעתי המסעדה מבין הטובות בארץ אם לא הטובה ביותר, SOHO גם באזור התעשייה הישן של ראשל"צ אבל זה קצת "פנסי", ארוחה טובה תעלה באזור ה 130-150 ש"ח לאדם.
בכל מקרה אני גם אהבתי ברחובות את ההמבורג שזה בפארק המדע ממש בכניסה מול הבלאק.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי איך הם גורמים לבשר כל כך עבה, להיות מוכן מבפנים.
הסוהו הוא אסייאתי, אני לא בעניין.
אבל אני בהחלט מצטרף להמלצה על המבורג. אחלה המבורגר. החל מ11 בלילה יש המבורגר 250 גרם+ציפס+שליש בירה ב44 שקל. הייתי שם אתמול. בנוסף, מאז שעזבת גם פתחו בורגוס ברחובות אבל הלייט נייט מתחיל רק מ11 וחצי והוא לא כזה שווה. צריך לפתוח עצומה שיכניסו המבורגרים של 300 ומעלה ללייט נייט.

יאללה רן, תתחיל להפציץ. אני בונה עלייך אחרי כל הסרטונים והסיבובים שעשיתם ברחבי הארץ באשכול טיפים.

עוד משהו- בהמבורג יש לייט נייט החל מ6 בערב לסטודנטים וחיילים בישיבה על הבר.

בראשל"צ היה פעם את הקוזטה, שזה היה טוסט נקניק, זה היה זול ותמיד בא בטוב.
אם מישהו בעניין של שווארמה יש הרצל 2 בראשל"צ (זה שם השווארמה + הרחוב) שזו אחלה שווארמה.
יש לך את קאסה דה ברזיל באזור תעשייה הישן בראשל"צ יש שם אכול כפי יכולתך ב 120 ש"ח משהו כזה, אני אישית לא אהבתי.
אני גם יודע שפתחו הרבה דברים באזור של סינמה סיטי בראשל"צ, תבדוק מה יש שם.

מסעדות של אוניברסיטה (או איך שאנחנו קוראים להם, בתי תמחוי 🙄)
25 שקל לצלחת ענקית מפוצצת בשר ותוספות + צלחת סלטים... WIN.
קשה למצוא היום בחוץ מקומות זולים, הכל מתומחר גבוה בטירוף. אפילו מקדונלדס מרשים לעצמם לדרוש 50 שקל על דאבל מקרויאל ענק עם פוטטוז

תאכל ב"מסה" בת"א אחלה שם למסעדה ואחלה חור בכיס, אולי באמת תעלה במסה LOL

חחח אחלה שם למסעדה באמת.
חייב ללכת לשם רק כדי שאוכל למסגר את החשבונית בסוף.

Been there, done that

אם אתה מחפש איכות+ כמות לך על המיטבול כבש ללא ספק בכלל. זה פחות או יותר מחיר רגיל של לייט נייטים למיניהם אבל יש את האופציה להגדיל.

ומג'יק בורגר בורגר 400 גרם בשר ב39 שקל או משהו כזה

• פותח/ת השרשור
מסעדות של אוניברסיטה (או איך שאנחנו קוראים להם, בתי תמחוי 🙄)
25 שקל לצלחת ענקית מפוצצת בשר ותוספות + צלחת סלטים... WIN.
קשה למצוא היום בחוץ מקומות זולים, הכל מתומחר גבוה בטירוף. אפילו מקדונלדס מרשים לעצמם לדרוש 50 שקל על דאבל מקרויאל ענק עם פוטטוז
אצלכם בחיפה אולי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית