הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בן 5 רוצה אבקת חלבון

Kilogram

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
-173
35
0
אח שלי בן 5 שוקל 15 קילו רצה שאני יביא לו לטעום מהאבקת חלבון טעם קרם עוגיות של iss
והוא אהב את זה ועכשיו הוא מבקש כל הזמן
אז אני מביא לו כל יום 2 סקופים שזה יוצא 44 גרם חלבון זה מזיק לו?

יותר מדי חלבון עבורו, הוא בטח גם מקבל חלבון ממאכלים אחרים וסוגר את ה60 גרם חלבון ביום, משמע פי 4 מהמשקל שלו והוא בכלל לא עושה פעילות גופנית כל-שהיא (אני מתאר לעצמי) מה גם שבגיל כזה הכליות לא ממש מפותחות או אמורות להתמודד עם כמויות חלבון כאלו.

• פותח/ת השרשור
יותר מדי חלבון עבורו, הוא בטח גם מקבל חלבון ממאכלים אחרים וסוגר את ה60 גרם חלבון ביום, משמע פי 4 מהמשקל שלו והוא בכלל לא עושה פעילות גופנית כל-שהיא (אני מתאר לעצמי) מה גם שבגיל כזה הכליות לא ממש מפותחות או אמורות להתמודד עם כמויות חלבון כאלו.
הוא מתאמן בג'ודו

אתה רציני?

מה זאת אומרת ילד בן 5 רוצה?
אחי הוא פאקינג בן 5. תגיד לו פשוט לא.
הוא לא ממש יודע מה הוא רוצה, הוא חושב כמו ילד בן 5, תסביר לו שזה משהו לא בריא בשבילו כרגע וזהו.

עזוב אותם. דחוף לו 4 סקופים ותכניס בפנים קצת GH. יהיה לך אח מפלצת עוד כמה שנים. 🤡

תתן לו חצי סקופ במקרה הטוב, 2 סקופים לילד כזה לדעתי זה יותר מדי בהנחה שהוא גם אוכל בשר ועוד דברים מסביב.
אחיין שלי בן 3 היה גונב ממני שלוקים כל הזמן, אבל בזמן האחרון אני לא מביא לו בכלל אמא שלו חושב שזה סטרואידים LOL

אפשר לתת לו אחרי אימון 1/2-1 תלוי בתזונה שלו באותו יום.

לדעתי יש מס' ילדים שהייתי משלב להם את זה בתפריט בתור "משקה הבוקר" בלי שהם ידעו.
לא חסר ילדים שחיים על אוכל קקה ובקושי מגיעים ל-20 ג' חלבון ביום, ככה שעוד 10-20 ג' חלבון איכותי ביום רק יעשו טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית