הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאמן אישי שעלה 40 ק"ג

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
רק כדי להרגיש איך הלקוחות שלו מרגישים

נערך לאחרונה:
אתה מתכוון, רק כדי להרגיש איך זה שיש לך יותר פרסום, כסף ותנועה באתר ממה שאי פעם יכולת לדמיין בתור דוגמן תחתונים.

תאכלס זה אחלה רעיון שיווקי, עכשיו הוא עלה במשקל, גם קיבל חתיכת פרסום, אולי הבן אדם יודע איך להתאמן ואיך לחזור למה שהוא היה, גם אם לא אני מתאר לעצמי שהוא יעשה את זה בעזרת חומרים, בכל מקרה אחלה רעיון לשווק את עצמו...

הכי מצחיק אם הוא לא יחזור לזה ויקבל דום לב או משהו כזה באמצע

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהבעיה היותר גדולה שלו שיש מצב גדול שהוא הוסיף תאי שומן ויהיה לו קשה לרדת ויהיה לו גם קל יותר לעלות.

עד סוף השנה הא ?!?!

כדאי לעקוב ....

http://twitter.com/pj_james

fat.jpg

נערך לאחרונה:
אני חושב שהבעיה היותר גדולה שלו שיש מצב גדול שהוא הוסיף תאי שומן ויהיה לו קשה לרדת ויהיה לו גם קל יותר לעלות.

אז מה נגיד על לי פריסט, שהיה חזיר יבלות באוף סיזן ומתחטב רצח לפני כל תחרות..

כמובן שפרסום וכו'...
אבל never the less , רובנו לא היינו עושים צעד כזה.
(לפחות נהנה כמה חודשים טובים מגלידות וג'אנק פוד חופשי)

משום מה יש לי הרגשה שאם הוא באמת יתחטב אחר כך, הוא יעשה את זה עם חומרים...

אז מה לגבי הטענה הרווחת, שניתן להוסיף תאי שומן רק בילדות, אבל השמנה בבגרות גורמת רק להגדלת תאי שומן קיימים?

אז מה לגבי הטענה הרווחת, שניתן להוסיף תאי שומן רק בילדות, אבל השמנה בבגרות גורמת רק להגדלת תאי שומן קיימים?

היא לא נכונה
ברגע שאתה ממלא את תאי השומן הקיימים הגוף מייצר חדשים כדי לאחסן בהם שומן
שלא יעלמו לעולם (אלא אם אתה עושה שאיבת שומן)
לכן לא כדאי להגיע לא.ש גבוהים

יש בכלל הוכחה שיש היפרפלזיה בתאי שומן? נדמה לי שבקורס אמרו לנו שמצאו את זה על עכברושים.
לא זוכר

איך הוא השמין כל כך הרבה בבטן?? זה נראה כאילו הוא בהריון..

• פותח/ת השרשור
יש בכלל הוכחה שיש היפרפלזיה בתאי שומן? נדמה לי שבקורס אמרו לנו שמצאו את זה על עכברושים.
לא זוכר
כן יש הוכחות, אם יהיה לי כוח אני אוציא לך את הרפרנסים אבל מדובר על אוכלוסיות מסויימות וזה לא קל:

1. גיל ההתבגרות
2. כשאתה נולד (קביעה מראש)/ילדות מוקדמת
3. הריון
4. השמנה קיצונית (כמו במיקרה של המאמן אישי למעלה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית