הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

van-damme

משתמש מתחיל
67
0
נק' מוניטין:
142
67
0
רציתי לדעת עם אפשר לעשות סייקל שךt3 כשאני על סייקל של טרן בולדנון מסטרון וטורינבול וגם קלן ואם כן מה המינון תודה לעוזרים .

כן אתה יכול...
קח T3 מאה כדור בפירמידהשתימשך עד חודש וחצי ו 80-120 מק"ג קלן ליום ותוסיף קטוטיפן לאחר שבועיים שימוש עם הקלן בין 1-2מ"ג לפני שינה .

T3 יעיל בצורה של פירמידה עולה ויורדת, חודש וחצי של סייקל, בשבוע הראשון מתחילים עם 25 מק"ג ליום, שבוע שני 50 מק"ג ליום, שלישי 75, רביעי 75, חמישי 50 ושישי 25.
וזהו, לא ממשיכים יותר מזה עקב סכנה לשיתוק הורמון בלוטת התריס בגוף.

חוצמזה, אני לא מבין מה מטרת הסייקל שלך עם כ"כ הרבה חומרים, בשביל מה?

• פותח/ת השרשור
תודה על העצות ירדתי הt3 רציתי לקחת כי חשבתי שאני לא יהיה מוכן בזמן למר ישראל טעיתי כי החמרתי עם עצמי אני כרגע על פחות מ5% מדוד והסייקל ניבנה ע"י אחד האנשים הכי תותחים בתחום .

אני יודע על מי הוא מדבר.. אני גם מכיר אותו.
קוראים לו יוסי יד 50

---------- התגובה התווספה ב 08:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:54 ----------

🤡

• פותח/ת השרשור
בנתיים לכל הילדים שיושבים מאחוריי מקלדת ואוהבים להגיב אני ייעלה תמונות שלי אחריי התחרות חוץ מזה שיש מספר אנשים מהאתר שמכירים אותי ויודעים איך אני ניראה ומה אני שווה ואני לא זוכר שניתקלתי בתמונה שלך אדון משה..

אדון משה לא אוכל חומרים כל שני וחמישי ויודע להרכיב סייקלים עם חומר בסיס ולא מקשיב ליוסי יד 50 כי לאדון משה יש מוח ולא יכניס כל חרא לגוף שלו רק כדי לזכות בגביע פלסטיק ואבקת חלבון, בניגוד ל...

בנתיים לכל הילדים שיושבים מאחוריי מקלדת ואוהבים להגיב אני ייעלה תמונות שלי אחריי התחרות חוץ מזה שיש מספר אנשים מהאתר שמכירים אותי ויודעים איך אני ניראה ומה אני שווה ואני לא זוכר שניתקלתי בתמונה שלך אדון משה..

זה בכלל לא משנה איך אתה נראה, כמה אתה חזק, כמה אתה חטוב וכו'.
כל משתמש מתחיל יודע שאין דבר כזה סייקל בלי חומר בסיס - טסטוסטרון וגם אם תזכה בתחרות ואפילו מר עולם, לא ישנה את העובדה שאתה בוחר להקשיב לאנשים שלא באמת מבינים איך אמור להראות סייקל..

בלי קשר אני מאחל לך בהצלחה, קבל את העניין בהבנה ובפעם הבאה תשלב גם טסט' ותראה אפילו עוד יותר מרשים !

אני דווקא מכיר את van-damme ועד כמה שאני יודע יש לו בסייקל טסט אלה עם כן הוא שינה משהו או אמרו לו לשנות. במקרה הזה זה לא מומלץ

אני דווקא מכיר את van-damme ועד כמה שאני יודע יש לו בסייקל טסט אלה עם כן הוא שינה משהו או אמרו לו לשנות. במקרה הזה זה לא מומלץ

עזוב, עצם זה שהוא לא זכר לציין את זה בהודעה והעובדה שהוא מקשיב למישהו אחר, מבלי להבין בעצמו איך העניין עובד, מעידה על בורות מסויימת בתחום החומרים...

מעבר לכך אני יודע ממי הוא קיבל/קנה את החומרים, מדובר בבן אדם זהב, בחור משכמו ומעלה ואני לא ציני, אבל גם הוא עושה סייקלים שמישהוא אחר מתכנן לו, יותר מזה כבר אין לי מה לומר..

ילדים שיושבים מאחורי מלקדת ובנתיים אתה מתייעץ איתם ולא עם התותח בתחום אמממ..

חחח אני מכיר את מי שבנה לו את הסייקל הבן אדם מבין מה הוא עושה בכל מקרה עם הוא היה על טסט אנתת עד לפני שבועיים ויש לו תחרות בשבוע הבא ולאחריה הוא מתחיל PCT אז אין בזה שום פסול טסט אנתת ישאר במחזור הדם עד ל 3-4 שבועות מהזריקה האחרונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית