הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תחרות הרמת משקולות וקרוספיט

אני בטוח שקרוספיטרים מהצמרת יכולים לתת פייט טוב לכל אתלט מקצוען, בכל תחום, כי צורת האימונים של קרוספיט דואגת לכך; "מוכנים לכל משימה".

אלון, אפילו אני לא יכול להסכים עם המשפט הזה, ואני בדרך כלל נותן לקרוספיט לא מעט קרדיט.

אתה חושב שה- 100 קילו סנאצ' של מיקו סאלו זה משקל שנותן פייט למשקולן?
אתה חושב שעם 20 דקות לחמש קילומטר (ממוצע של המתחרים בגיימס השנה) תיתן פייט למישהו שרץ 5000 מתחת ל-14?

אם לשים דברים בפרופורציות, אז קרוספיט זו תוכנית סבירה לכושר כללי (למרות שכבר לא ברור בכלל על איזו תוכנית מדובר), אבל הם בשום פנים ואופן לא נותנים פייט לאף ספורטאי מקצועי בתחום שלו.

אנחנו לא גרועים בהכל, אנחנו יותר טובים מהרבה מתאמנים אחרים, שטובים רק בדבר אחד; לנו יש מיומנויות בהרבה ענפים.

בשביל להיות מיומנים (skills) אתה צריך להיות ברמה יחסית גבוהה במה שאתה עושה. אני לא קונה את הגישה של "אנחנו לא מצטיינים בכלום, אבל בסך הכללי אנחנו יותר טובים מכולם כי אנחנו יודעים קצת מהרבה דברים".

רן אני לא מסכים איתך, התחרויות של קרוספיט נועדו לתת יתרון רק למי שעושה קרוספיט ולא לבדוק כושר כללי.

אני ראיתי את רוב הארועים של המשחקים שלהם, אין שם שום בדיקה אמיתית של רכיבים של כושר אלא לעשות הרבה שטויות שמזכירות אימונים שלהם, ולתת ניקוד מוזר על פי המקומות ולא התוצאות.

גם מה שאתה ואחי עשיתם אתמול היה קרוספיט LOL

• פותח/ת השרשור
טוב, חבר'ה, חשבתי שתעלו עלי ב"הרם1".

אין לי תשובה ל"למה התחרות הזו טובה?" וזה גם לא מעניין אותי. לא אכפת לי שאתם לא מחזיקים מקרוספיט.

אני לא חושב שאני יותר טוב מכל אחד מכם, אני פשוט נהנה מלהתאמן ולהשתפר במגוון רחב של מיומנויות. יש לרעיון הזה של "חוסר התמחות" ו"אימונים אקראיים" (בין אם זה נכון או לא) חסרונות ואני מודע אליהם, אבל אני מקבל דברים אחרים מהאימון בקבוצה בהרצליה: אני מתאמן עם אנשים טובים, שנהנים לעשות את מה שאני עושה (ולא צריך לשמוע חפירות על כמה שסקוואטים מסוכנים), יש הרגשה של משפחה (וזה בטח לא מתאים למיזנטרופים) וגם הגיוון באימונים.

זהו, שכל אחד יעשה מה שמתאים לו 😃.

טוב, חבר'ה, חשבתי שתעלו עלי ב"הרם1".

אין לי תשובה ל"למה התחרות הזו טובה?" וזה גם לא מעניין אותי. לא אכפת לי שאתם לא מחזיקים מקרוספיט.

אני לא חושב שאני יותר טוב מכל אחד מכם, אני פשוט נהנה מלהתאמן ולהשתפר במגוון רחב של מיומנויות. יש לרעיון הזה של "חוסר התמחות" ו"אימונים אקראיים" (בין אם זה נכון או לא) חסרונות ואני מודע אליהם, אבל אני מקבל דברים אחרים מהאימון בקבוצה בהרצליה: אני מתאמן עם אנשים טובים, שנהנים לעשות את מה שאני עושה (ולא צריך לשמוע חפירות על כמה שסקוואטים מסוכנים), יש הרגשה של משפחה (וזה בטח לא מתאים למיזנטרופים) וגם הגיוון באימונים.

זהו, שכל אחד יעשה מה שמתאים לו 😃.

סבבה, יש כמה דברים חיוביים
כמו קבוצה והנאה מהתחום

אני לא חושב שאפשר לזלזל באנשים שעושים קינג קונג או קונג או 30 עליות מאסלס אפ בשום צורה..
ואני בטוח שאורלנדו רוב ממש לא מתבייש בכוח שלו..יש חסרונות לאימון הזה,כמו לעוד הרבה סוגי אימון..יש הרבה דברים יפים שם,ומצד שני יש תרגיל כמו פיסטול סקאווט שאני בטוח שמי שהמציא אותו היה שיכור באותו זמן

שאלה ללפטילאנד-ראיתי שבקרוספיט יש גם דבר שנקרא קרוספיט פוטבול..באמת יש שחקני פוטבול שמתאמנים בצורה הזאת??כי ראיתי כבר סירטונים של אנשים לבושים בכל הציוד הפוטבול ועושים פראן כשהם לובשים את זה..

אני לא חושב שאפשר לזלזל באנשים שעושים קינג קונג או קונג או 30 עליות מאסלס אפ בשום צורה..
ואני בטוח שאורלנדו רוב ממש לא מתבייש בכוח שלו..יש חסרונות לאימון הזה,כמו לעוד הרבה סוגי אימון..יש הרבה דברים יפים שם,ומצד שני יש תרגיל כמו פיסטול סקאווט שאני בטוח שמי שהמציא אותו היה שיכור באותו זמן

שאלה ללפטילאנד-ראיתי שבקרוספיט יש גם דבר שנקרא קרוספיט פוטבול..באמת יש שחקני פוטבול שמתאמנים בצורה הזאת??כי ראיתי כבר סירטונים של אנשים לבושים בכל הציוד הפוטבול ועושים פראן כשהם לובשים את זה..

קינג קונג הוא אימון נחמד, אבל לא קשה במיוחד מבחינת כח.
הדבר העצוב שרוב הקרוספיטרים לא יכולים בכלל לעשות אותו.
בלי להכיר אותו בכלל, אני אומר לך שהוא חלש.

אין שחקני פוטבול מקצוענים שמתאמנים ככה, אולי כמה ילדים בתיכון או קולג' מdiv3.

פורום קרוספיט הכי מוזר שראיתי.99% מהמשתתפים לא קשורים ולא מתאמנים לפי השיטה ורק יורדים על כולם.
בטח כולם כבר מומחים,וגם ניסו הכול,וגם עם המון ניסיון...עצוב מאוד.

בוריס, אתה חוזר על עצמך. תהיה מקורי...

זה נכון.

פורום קרוספיט הכי מוזר שראיתי.99% מהמשתתפים לא קשורים ולא מתאמנים לפי השיטה ורק יורדים על כולם.
בטח כולם כבר מומחים,וגם ניסו הכול,וגם עם המון ניסיון...עצוב מאוד.
כן נורא עצוב כמעט כמו לחשוב שלעשות 50 מתח ו50 ברפיז ל10 סיבובים זה ספורט...

גם הירידות על קרוספיט זה לא שיא המקוריות...

לא מקורי אבל מאוד כיף, ותמיד נכון.

עזבו אותכם משטויות אני עושה קרוספיט בגלל הגרילז .

בחורות שמתאמנות ומזיעות בחזיות ורודות עם גרביים תואמים עד הברך פשוט עושה לי את זה.

ועכשיו בתקופה של הקיץ העניין נהייה מאד פופלרי גם בקרוספיט הרצליה.

עזבו אותכם משטויות אני עושה קרוספיט בגלל הגרילז .

בחורות שמתאמנות ומזיעות בחזיות ורודות עם גרביים תואמים עד הברך פשוט עושה לי את זה.

ועכשיו בתקופה של הקיץ העניין נהייה מאד פופלרי גם בקרוספיט הרצליה.

תזהר, אתה תקבל חובות לראק.

אם אני שם תמונות אתם באים לאימון ? 🤪

Back
למעלה תחתית