הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמות ושילוב כוח וקרוספיט

• פותח/ת השרשור Max138
  • פורסם בתאריך

Max138

מושעה
30
3
נק' מוניטין:
6
30
3
שלום לכולם,
אני עושה קרוספיט בערך 4 חודשים ובמקביל גם עושה אימוני כוח בחדר כושר קטן בבניין שלי כי אין לי אפשרות להתאמן בחדר כושר מקצועי, בחדר כושר יש מוט, מתח, דאמבלים,מקבילים, מולטי טריינר עם פולי עליון תחתון ו2 מכשירים לרגליים.

האימונים בחדר הכושר הם ab מורכבים גם מתרגילי הבסיס וגם מתרגילים מבודדים כמו כפיפת מרפקים, פטישים, פרפר ותרגילים לכתפיים לידיים וכל זה..

השבועות האחרונים אני מתאמן בסדר הזה:
ראשון- a בבוקר וקרוספיט בערב
שני- b
שלישי- ריצה וקרוספיט
רביעי- a
חמישי- b בבוקר וקרוספיט בערב
שישי- ריצה וקרוספיט

המטרה שלי היא לעלות במסת השריר בצורה הכי נקייה שאפשר אבל עדיין לשמור על כושר וסיבולת ולהספיק כמה שיותר אימונים, בנוסף חשוב לי גם לעבוד על תרגילים שלא עובדים עליהם בתרגילי הבסיס כמו יד קדמית, חזה תחתון,טרפזים,יד אחורית בטן וכו..

אשמח לייעוץ בבניית תוכנית אימונים משולבת ולעזרה בכל זה,
תודה מראש.

מה המשקלים שלך בתרגילי הבסיס?
אתה מבין שקרוספיט זה פונקציונלי( לא ממש משלבים "בייספס ובילדינג").

• פותח/ת השרשור
עזוב משקלים אני צריך שימליצו לי על תוכנית אימון ואיך לשלב עם הקרוספיט

אין "תוכנית אימון" למטרות שלך וגם אף אחד לא ייבנה לך אחת (לפחות לא בחינם...) יהיה לך קשה לעלות במאסת שריר בלי לשלב תרגילים מורכבים בתוכנית כוח מסודרת.
עדיף שבמקום להתאמן במכון שלך בבית תלך לOPEN GYM במכון קרוספיט שאתה מתאמן בוא ותתעסק בלהתקדם במשקלים בתרגילי הבסיס זה + הקרוספיט יעשה לך את הגוף שאתה חושק בו

• פותח/ת השרשור
אין "תוכנית אימון" למטרות שלך וגם אף אחד לא ייבנה לך אחת (לפחות לא בחינם...) יהיה לך קשה לעלות במאסת שריר בלי לשלב תרגילים מורכבים בתוכנית כוח מסודרת.
עדיף שבמקום להתאמן במכון שלך בבית תלך לOPEN GYM במכון קרוספיט שאתה מתאמן בוא ותתעסק בלהתקדם במשקלים בתרגילי הבסיס זה + הקרוספיט יעשה לך את הגוף שאתה חושק בו

אני כרגע התחלתי את התוכנית ss של ריפטו, השאלה שלי אם זה מספיק ואם זה בונה גם מסת שריר וגוף פרופורציונלי ולא רק מפתח כוח?

SS בונה כוח התחלתי, היא לא מתעסקת במראה חיצוני. בסופו של דבר אם תהיה חזק על א.ש יחסית סביר אתה גם תראה ככה.

• פותח/ת השרשור
אתה ממליץ להוסיף תרגילים לתוכנית ss או להשאיר אותה כך?

אתה ממליץ להוסיף תרגילים לתוכנית ss או להשאיר אותה כך?

אני ממליץ לעשות SS בלי מטקונים ובלי תרגילי עזר נוספים. אבל כל אחד הגישה שלו והמטרות שלו...

Back
למעלה תחתית