הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זיכרון

אז תן לי להבין, אתה לוקח חוקים שעובדים על מספרים ממשיים חיוביים, ומצפה שהם יעבדו על מספרים מרוכבים. למה?
האר את עיני, כי בינתיים מפגן הבורות הוא שלך... טרול חלוד (אולי כדאי שתשתמש ב-i במקום, זה עוזר לאנשים לא מנוסים לא לטעות).
אגב, לא יפה לשלוח ספוילרים בה"פ. לא קראתי.

כנ"ל. אתה לא יכול להגיד בכללי ש-
זה נכון רק עבור ממשיים חיוביים.

אני לא הייתי מתווכח עם הטרול
הוא גאון

.אין לך מושג על מה אתה מדבר, ובמקומך הייתי הולך למורה שלך במתמטיקה ודורש את הכסף שלך בחזרה. i לא מוגדר להיות שורש של -1(או יותר נכון, (0,1) בשדה C), בגלל זה הטעות. אין דבר כזה שורש של -1. i מוגדר להיות כך ש i^2 = -1 (רוץ לויקיפדיה ותראה שאני צודק).

בנוגע למה שרשמת ללפטי, תפסיק עם זיוני השכל. לך תסתכל על משפט אוילר, הוא מוכיח בקלות את מה שכביכול סתרת.
1. הוא בהחלט הוא מוגדר להיות (0,1) במרוכבים.
2. הלכתי לוויקיפדיה, והיא מראה שאתה טועה.
http://en.wikipedia.org/wiki/Imaginary_unit#Proper_use

The imaginary unit is sometimes written
1d1553468ab9a8e79faaa5e937bf7d05.png
in advanced mathematics contexts
...
...
The calculation rule
2ad8f61aeef522ac90f3b38b58c2ff95.png

is only valid for real, non-negative values of a and b.

אני לא הייתי מתווכח עם הטרול
הוא גאון
כמה הוא קיבל בחדו"א ואלגברה? 🚬🤪🚬

1. הוא בהחלט הוא מוגדר להיות (0,1) במרוכבים.
2. הלכתי לוויקיפדיה, והיא מראה שאתה טועה.
http://en.wikipedia.org/wiki/Imaginary_unit#Proper_use

כמה הוא קיבל בחדו"א ואלגברה? 🚬🤪🚬

זו פעם אחרונה שנאי מתווכח עם אנשים ממדעי הרוח בנוגע למתמטיקה. בנוגע לציטוט שלך מויקיפדיה, תקרא טוב מה כתוב. מדובר בסימון, לא בהגדרה. תסתכל קצת יותר למעלה, שם מראים שאני צודק(בדרך, תבדוק מה ההבדל בין הגדרה לסימון).

בנוגע לפנינת החכמה השניה שלך, אלכס כבר אנס אותך בנושא.

כי אין שום בעיה להגדיר שורש עבור מספרים מרוכבים כך שהפעולות נשארות נכונות. ברגע שיש לך log יש שורש. הבעיה זה שזה לא מוגדר באופן יחיד. תקרא על Principal value.

אתה רק מחזק את הטענה שלי שהנוסחה המקורית (למספרים ממשיים חיוביים, כפי שהטרול ו-lefty השתמשו בה) לא נכונה. לא אמרתי שיש בעיה להגדיר כזה דבר כך שהפעולות נשארות נכונות.
(sqrt(a) = sqrt(|a|)*e^(i*pie/2

טרול, שוב אני שואל, כמה קיבלת בחדו"א ואלגברה? 🚬🤪🚬

אתה רק מחזק את הטענה שלי שהנוסחה המקורית (למספרים ממשיים חיוביים, כפי שהטרול ו-lefty השתמשו בה) לא נכונה. לא אמרתי שיש בעיה להגדיר כזה דבר כך שהפעולות נשארות נכונות.

טרול, שוב אני שואל, כמה קיבלת בחדו"א ואלגברה? 🚬🤪🚬

איך זה מחזק את הטענה שלך אם כרגע אמרת שאין בעיה להגדיר את זה.

אני לא לומד במכללה, אלא באוניברסיטה.

כי הם לא השתמשו בהגדרה כזאת, הם השתמשו בנוסחה המקורית למספרים ממשיים חיוביים.

הא? אם אתה מרחיב את ההגדרה של שורש למרוכבים, והכל תופס למרוכבים, המשפט שלך חסר משמעות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית