הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התחלתי starting strengh - כמה בעיות

• פותח/ת השרשור Nick
  • פורסם בתאריך

Nick

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
לפי המלצתכם התחלתי לפני שבועיים את התוכנית של ריפטו, אני חושב שהיא ממש טובה אבל יש לי כמה בעיות לבצע אותה..
1. אחרי כמה אימונים התחילו לכאוב לי הברכיים מהסקוואט, למרות שחשבתי שאני עושה את זה טוב (קראתי את הספר). אני עושה את זה בסמית' משין. היום מדריך בחדר כושר (4 שנים בווינגייט..) אמר לי שאני לא עושה טוב והוא הדגים לי איך לעשות את זה... הוא השאיר את הגב שלו ישר במשך כל התרגיל, ובעצם נשען על המוט במקום שהמוט יהיה שעון עליו, וכשאמרתי לו שככה זה בכלל לא עובד על הגב, הוא אמר לי שאני עושה סלט ושסקוואט לא צריך בכלל לעבוד על הגב. לא ממש לקחתי אותו ברצינות, במיוחד כשאחרי זה הוא המליץ למישהו לעשות תרגילים עם מקל של מטאטא, אבל חיםשתי קצת וראיתי שזאת באמת הדרך (בערך) שצריך לעשות סקוואט בסמית' משין. באמת יש הבדל? למה הברכיים שלי כל כך כואבות?
2. החדר כושר שאני מתאמן בו ממש ממש עלוב. אין שם אפילו rack (זו גם הסיבה שאני עושה את הסקוואט בסמית' משין), ולpress אני צריך להרים את המוט כל פעם מה שממש מכאיב לי בכתף (היום נגיד שמתי אותו באיזה מקום מאולתר על מכונה, אבל זה ממש לא פתרון קבוע). אני יודע שאין לכם ממש דרך לעזור לי, אבל איך אני יכול להסתדר ככה?
3. המדריכים.. פעם קודמת שהייתי שם מדריך אמר לי שאני עושה את הסקוואט לא נכון, והראה לי לרדת רק עד 90 מעלות, וכשאני אהיה מקצוען בארה"ב לרדת יותר. היום מדריך אחר הראה לי דרך אחרת. איך אני אמור ללמוד את הטכניקה לעשות את זה כמו שצריך? קראתי את הספר אבל עדיין צריך עזרה.

מצטער על החפירה, אבל אני אשמח לעזרה.

אם אין לך דרך לאלתר לעשות סקוואט חופשי אני מציע לך לעבור מכון כמה שיותר מהר

אני מבין שלא קראת בספר את המשפט:

smith machine squat is an oxymoron.

תחליף מכון, אין מה לעשות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הבנתי אותכם... הבעיה היא שלעבוד חדר כושר זה לא ממש אפשרות בשבילי. אני גר ביישוב קטן וזה החדר כושר היחידי שם. חדר כושר אחר הכי קרוב שאני יכול למצוא הוא בכפר סבא, ובגלל שאני רק בן 16 אין לי ממש דרך להגיע לשם 3 פעמים בשבוע. אבל אני אנסה לבדוק את זה. איזה חדכ"ש הכי טוב בכפר סבא?

בסמית משין זה דפוק,
עדיף כבר לא לעשות אני מציע לך לאלתר למרות שקשה תנסה ליראות מה אתה יכול לעשות
תמיד יש פיתרון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית