הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע דיאטת "כאסח" - The Rapid Fat Loss (PSMF) - מאמר חדש!

• פותח/ת השרשור PooPed
  • פורסם בתאריך

PooPed

משתמש פעיל
541
0
נק' מוניטין:
1,763
541
0
דיאטת "כאסח" המבוססת על צריכה קלורית נמוכה מאוד אשר מוציאה מהמשוואה פחמימות ושומן ומתבססת על מקורות חלבון בלבד. הדיאטה מבוססת על מחקר וחושבה בקפידה, כאשר יש לקרוא ולשים לב לכל הכללים במאמר ומומלץ גם לקרוא את הספר המלא בכדי לא לעשות טעויות.

דיאטת "כאסח" – The Rapid Fat Loss (PSMF)

בהצלחה!

חחח מסתבר שזאת הדיאטה שעשיתי שהייתי שמן חח
תאמת זה היה נורא...

נ.ב כל הכבוד על התרגום הכל ממש מושקע שם..

תודה רבה על המאמר, אני כרגע בחיטוב ועושה משהו דומה, יש לי שאלה.
אני כמעט 10 שבועות בחיטוב, בהם ירדתי בהדרגה בכמות הפחממות.

התחלתי מ- 200 פחממה והורדתי בהדרגה, ובכל פעם שהורדתי פחממה הוספתי חלבון.
כרגע אני עושה דבר כזה, 4 שייקים ביום של חלבון מי גבינה, בכל שעתיים סקופ, 10 בצים קשות ליום, וחצי קילו חזה עוף. מקור השומן 2-חלמונים ואומגה 3 -6כדורים ביום.

לא עשיתי עמסה בכל ה-10 שבועות האלה, כרגע אני יום על 30 גרם פחממה ויום על 70 גרם פחממה, אירובי 4-5 בשבוע על בטן ריקה במשך שעה, אני עושה את זה נכון, או שיש צורך בלשנות משהו ?

בסיכום אני אוכל כרגע בערך 4 גרם חלבון, ו-30-60 גרם פחממה אני מאמין שאני כרגע על 11-12 אחוז אני אשמח לדעת עם יש משהו שעליי לתקן ?

תודה.... יש איזושהי בדיקה לגבי נזקים או מפגעי בריאות של דיאטה כזאת?

תודה.... יש איזושהי בדיקה לגבי נזקים או מפגעי בריאות של דיאטה כזאת?

מצטרף לשאלה.. אני גם ככה עוד שבוע מסיים בדיוק שבועיים נייטראלי אחרי הטיול

ודי נשבר לי מהחיטוב

לא נשאר לי עדו הרבה עד לסיום.. אני חושב אולי לסגור אותו עם 4 שבועות.. אולי טיפה יותר.. נראה מה יהיה של PSMF וזהו לחזור להתאמן כמו בנאדם

משה, אתה יכול להגיב לי בבקשה על ההודעה הקודמת שלי , אני אשמח לשמוע את דעתך, תודה רבה.

תחלתי מ- 200 פחממה והורדתי בהדרגה, ובכל פעם שהורדתי פחממה הוספתי חלבון.
כרגע אני עושה דבר כזה, 4 שייקים ביום של חלבון מי גבינה, בכל שעתיים סקופ, 10 בצים קשות ליום, וחצי קילו חזה עוף. מקור השומן 2-חלמונים ואומגה 3 -6כדורים ביום.

לא עשיתי עמסה בכל ה-10 שבועות האלה, כרגע אני יום על 30 גרם פחממה ויום על 70 גרם פחממה, אירובי 4-5 בשבוע על בטן ריקה במשך שעה, אני עושה את זה נכון, או שיש צורך בלשנות משהו ?

בסיכום אני אוכל כרגע בערך 4 גרם חלבון,על כל קילו ו-30-60 גרם פחממה בממוצע אני מאמין שאני כרגע על 11-12 אחוז אני אשמח לדעת עם יש משהו שעליי לתקן ?

תקרא את המאמר ותראה אם אתה עושה את זה נכון או לא, ויותר טוב תקרא את הספר כי מה שאתה עושה זה אנורקסיה לא PSMF

גבר קראתי את המאמר כמה פעמים, ולא הבנתי מה לא עשיתי נכון.
אני נמצא בקטגוריה מספר 1.

את התפריט הנ"ל שרשום צרכתי, 4.4 גרם חלבן, ורק מחזה עוף,בצים קשות,טונה במים,ושייקים.
הדבר היחיד שאותו לא עשיתי זה עמסה. רשום כל 11 יום, בסופו של מחזור לעשות עמסה במשך יום או יומים ?.. אני צודק או טועה?

ושם רשום שכדי להתחיל דיאטה UD2 על מתחת ל-15 אחוז.שאני לא מכיר את הדיאטה הזאת.
שמתי לב שירדתי ברבה במסת שריר, אני אשמח מאוד לקבל עזרה ממך, כי ברור שאני עושה משהו לא נכון.

תודה רבה

* לא ביססתי את הדיאטה על PSMF, אלה על דיאטת דלת פחממות, אבל לפי מה שאני קורא זה דומה מאוד למה שעשיתי

---------- התגובה התווספה ב 18:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:34 ----------

תקרא את המאמר ותראה אם אתה עושה את זה נכון או לא, ויותר טוב תקרא את הספר כי מה שאתה עושה זה אנורקסיה לא PSMF
גבר בפעם ה-5 קראיתי את המאמר, שוב פעם.

וזאת הדיאטה שעשיתי, ללא שומן ופחממות, רק חלבון, וצריכת שומן מאומגה 3.

הדבר היחיד שלא עשיתי, זה עמסה, וכל 11 יום, לא יצאתי למאזן נייטרלי.

לכן, אני לא מבין למה אמרת שאני עושה אנורקסיה ?.. בגלל המאזן הנייטרלי, והעמסה שלא עשיתי?

קצת לא ברור לי, אם תקדיש לי כמה דקות מזמנך בהסבר, אני בטוח שאבין והתקן במידת הצורך. תודה שוב פעם.

נערך לאחרונה:
גבר קראתי את המאמר כמה פעמים, ולא הבנתי מה לא עשיתי נכון.
אני נמצא בקטגוריה מספר 1.

את התפריט הנ"ל שרשום צרכתי, 4.4 גרם חלבן, ורק מחזה עוף,בצים קשות,טונה במים,ושייקים.
הדבר היחיד שאותו לא עשיתי זה עמסה. רשום כל 11 יום, בסופו של מחזור לעשות עמסה במשך יום או יומים ?.. אני צודק או טועה?

ושם רשום שכדי להתחיל דיאטה UD2 על מתחת ל-15 אחוז.שאני לא מכיר את הדיאטה הזאת.
שמתי לב שירדתי ברבה במסת שריר, אני אשמח מאוד לקבל עזרה ממך, כי ברור שאני עושה משהו לא נכון.

תודה רבה

* לא ביססתי את הדיאטה על PSMF, אלה על דיאטת דלת פחממות, אבל לפי מה שאני קורא זה דומה מאוד למה שעשיתי

---------- התגובה התווספה ב 18:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:34 ----------

גבר בפעם ה-5 קראיתי את המאמר, שוב פעם.

וזאת הדיאטה שעשיתי, ללא שומן ופחממות, רק חלבון, וצריכת שומן מאומגה 3.

הדבר היחיד שלא עשיתי, זה עמסה, וכל 11 יום, לא יצאתי למאזן נייטרלי.

לכן, אני לא מבין למה אמרת שאני עושה אנורקסיה ?.. בגלל המאזן הנייטרלי, והעמסה שלא עשיתי?

קצת לא ברור לי, אם תקדיש לי כמה דקות מזמנך בהסבר, אני בטוח שאבין והתקן במידת הצורך. תודה שוב פעם.

:nono:

מצטער על ההקפצה אבל שאלה קטנה שלא רציתי סתם לפתוח נושא בשבילה - במאמר רשמת שאנשים בקטגוריה 2 + קטגוריה 2 השנייה(רק אירובי) צריכים 2.4 גרם חלבון ? איך הגעת לזה? לפי הספר זה יותר מדי, רשמת גם מי שאינו אקטיבי צריך 2 גרם לקילו משקל גוף בעוד שבספר רושמים שצריך 1.5 למשקל גוף, אז מה נכון?
שאלה נוספת:הגיוני שכמות קלוריות בדיאטה תצא 700? למשקל 95 ומתאמן רק אירובי ו 25% שומן.
שאלה נוספת: מי שמתאמן רק אירובי ולא אנאירובי צריך לעשות העמסות עדיין?
ושאלה הכי חשובה: אחרי שאני יורד ל 15% הבנתי שסתם מיותר להמשיך עם ה PSMF - מה כדאי לעשות אז? המטרה לרדת ל 12-13 אחוז.
אגב למנהל - עדיף להקפיץ מאשר לפתוח סתם נושאים לא???

נערך לאחרונה:
מצטער על ההקפצה אבל שאלה קטנה שלא רציתי סתם לפתוח נושא בשבילה - במאמר רשמת שאנשים בקטגוריה 2 + קטגוריה 2 השנייה(רק אירובי) צריכים 2.4 גרם חלבון ? איך הגעת לזה? לפי הספר זה יותר מדי, רשמת גם מי שאינו אקטיבי צריך 2 גרם לקילו משקל גוף בעוד שבספר רושמים שצריך 1.5 למשקל גוף, אז מה נכון?
איזו מהדורה של הספר קראת? המאמר מתבסס על המהדורה השנייה של הספר.

קראתי את הPSMF הראשון לא את הRFL, אז לפי החישוב שעכשיו תראה למעלה בעריכה מה יוצא לי, זה הגיוני?

שאלה נוספת:הגיוני שכמות קלוריות בדיאטה תצא 700? למשקל 95 ומתאמן רק אירובי ו 25% שומן.
שאלה נוספת: מי שמתאמן רק אירובי ולא אנאירובי צריך לעשות העמסות עדיין?
ושאלה הכי חשובה: אחרי שאני יורד ל 15% הבנתי שסתם מיותר להמשיך עם ה PSMF - מה כדאי לעשות אז? המטרה לרדת ל 12-13 אחוז.
אגב למנהל - עדיף להקפיץ מאשר לפתוח סתם נושאים לא???
כן עדיף לפתוח נושא חדש מאשר להקפיץ.
בקשר לקלוריות אם זה הגיוני אולי, בגדול רוב האנשים יאכלו 1000-1200 קל' וזה גם רשום בספר ובמאמר. בקשר לחלבון, אני לא יודע מאיפה לקחת 1.5 גרם לק"ג זה לא הגיוני בכל קנה מידה, אולי קראת 1.5 גרם לפאונד שזה כחצי ק"ג.
מי שמתאמן אירובי או לא אירובי או לא מתאמן בכלל ויש לו גירעון קלורי שלילי = חייב לעשות העמסה.
כאשר ותרד ל 15% אתה יכול לעשות UD2 או פשוט דיאטה רגילה עד 10% שומן ומשם להתחיל בפרוטוקולי השומן העיקש או להמשיך עם הדיאטה רגילה/UD2

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית