הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בתזונה skinny fat

• פותח/ת השרשור MaorMnc
  • פורסם בתאריך

MaorMnc

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי, אשמח לדעת המומחים בתחום כאן:
אני skinny fat - מאוד רזה בידיים וברגליים, פחות בבטן ובצדדים.
משקל: 56
גובה: 1.75

אני אחרי הפסקה של כמה חודשים ללא אימונים ותזונה מסודרת, לפני כן הייתי במסה -> חיטוב ואז נשארתי פשוט עם תזונה ניטרלית.
גם בתקופת המסה (עליתי בסביבות ה6 קילו ב3 חודשים) לא הרגשתי ממש השמנה בידיים וברגליים וזה קצת בלבל אותי.
מצד אחד אני די מתוסכל שזה גנים, מצד שני אנשים טוענים שזה קשקוש ושעדיין אפשרי.

אני רוצה לחזור עכשיו להתאמן ותוהה איך להתנהל מבחינת תזונה ואימונים?
אני בגדול גם עובד רוב היום ואין לי זמן ליותר מדי ארוחות ביום לצערי..

האם כדאי לקחת איזשהו מאמן אישי לכל הפרויקט הזה?

(אם מישהו צריך תמונה בשביל להבין/לייעץ אני יכול לשלוח בפרטי)

תודה מראש

מצד אחד אני די מתוסכל שזה גנים, מצד שני אנשים טוענים שזה קשקוש ושעדיין אפשרי
זה קשקוש וזה אפשרי, זה לא גנים
אם אתה מוכן להשקיע המאמן הכי טוב, בתנאי שזה מאמן טוב. מציע לך לחכות פה לכמה אחרים שמכירים מאמנים איכותיים ויוכלו להמליץ לך.

היי, אשמח לדעת המומחים בתחום כאן:
אני skinny fat - מאוד רזה בידיים וברגליים, פחות בבטן ובצדדים.
משקל: 56
גובה: 1.75

אני אחרי הפסקה של כמה חודשים ללא אימונים ותזונה מסודרת, לפני כן הייתי במסה -> חיטוב ואז נשארתי פשוט עם תזונה ניטרלית.
גם בתקופת המסה (עליתי בסביבות ה6 קילו ב3 חודשים) לא הרגשתי ממש השמנה בידיים וברגליים וזה קצת בלבל אותי.
מצד אחד אני די מתוסכל שזה גנים, מצד שני אנשים טוענים שזה קשקוש ושעדיין אפשרי.

אני רוצה לחזור עכשיו להתאמן ותוהה איך להתנהל מבחינת תזונה ואימונים?
אני בגדול גם עובד רוב היום ואין לי זמן ליותר מדי ארוחות ביום לצערי..

(אם מישהו צריך תמונה בשביל להבין/לייעץ אני יכול לשלוח בפרטי)

תודה מראש

מאמן יכול לעזור לך לקצר תהליכים בדרך למטרה שלך.

רשמת שהתאמנת לפני, איפה עצרת?
מ.ג? משקלי עבודה?

• פותח/ת השרשור
מאמן יכול לעזור לך לקצר תהליכים בדרך למטרה שלך.

רשמת שהתאמנת לפני, איפה עצרת?
מ.ג? משקלי עבודה?
בגדול היה לי מאמן שנתן לי תכנית אימונים עם יותר חזרות ופחות משקלים.השתדלתי להוסיף קצת עם הזמן ואחרי כמה זמן אמרו לי שאני אמור לעבוד הפוך - יותר משקל ופחות חזרות. (אם צריך לדעת משקלים וחזרות יכול לשלוח ממה שאני בערך זוכר)
הייתי מתאמן בערך 3-4 פעמים בשבוע לפי התוכנית - כל יום עבודה על 2 שרירים שונים ככה שיוצא שאני עובד על שריר אחד פעם בשבוע. (ABC?)
אחרי שסיימתי עם המאמן המשכתי להתאמן בערך אותו הדבר (רק פחות חזרות ויותר משקל) אבל פשוט אכלתי פחות, ככה שירדתי לאט לאט במשקל חזרה.
לפני המאמן הייתי עושה AB אבל נראלי שלא אכלתי מספיק. אז כן הייתי יחסית חטוב אבל עדיין שחיף.

הבעיה היא שאין לי היום זמן כמו שהיה לי אז, גם ליותר מדי אימונים ובמיוחד ל4-5 ארוחות ביום (זה התפריט שהיה לי), אז אני תוהה איך אפשר לשלב את כל העניין ביום יום

אין לי בעיה להשקיע במאמן, אבל מרגיש לי שהמון מהמאמנים היום דוחפים פרסומות כדי פשוט לדחוף אותך לשלם להם ובפועל אין באמת יחס אישי או איזושהו מעקב אמיתי מתוך רצון אמיתי לעזור 😕

בגדול היה לי מאמן שנתן לי תכנית אימונים עם יותר חזרות ופחות משקלים.השתדלתי להוסיף קצת עם הזמן ואחרי כמה זמן אמרו לי שאני אמור לעבוד הפוך - יותר משקל ופחות חזרות. (אם צריך לדעת משקלים וחזרות יכול לשלוח ממה שאני בערך זוכר)
2 הדברים שאמרו לך בגדר מיתוסים ולא מבוססים.
כל עוד הטווח בין 5-30 חזרות זה בסדר.

הייתי מתאמן בערך 3-4 פעמים בשבוע לפי התוכנית - כל יום עבודה על 2 שרירים שונים ככה שיוצא שאני עובד על שריר אחד פעם בשבוע. (ABC?)
תדירות נמוכה מידי.

הבעיה היא שאין לי היום זמן כמו שהיה לי אז, גם ליותר מדי אימונים ובמיוחד ל4-5 ארוחות ביום (זה התפריט שהיה לי), אז אני תוהה איך אפשר לשלב את כל העניין ביום יום
אפשר גם לאכול 3 ביום, העדיפות זה לקחת איש מקצוע שיסדר לך את האימונים והתזונה.

אין לי בעיה להשקיע במאמן, אבל מרגיש לי שהמון מהמאמנים היום דוחפים פרסומות כדי פשוט לדחוף אותך לשלם להם ובפועל אין באמת יחס אישי או איזושהו מעקב אמיתי מתוך רצון אמיתי לעזור 😕
בכל מקצוע נמצא גם וגם, החוכמה זה לא להשליך על כולם.
אני מכיר כל כך הרבה מאמנים איכותיים ועם יחס הכי אישי שיש, תפרט על המטרות שלך
ועל מה שאתה מחפש לקבל ממאמן ואפנה אותך בכיף לאחד מתאים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית