עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא עוזרת.
זה לא הגבלת אב מזון ספציפי שתוריד אותך במשקל, אלא הגבלת קלוריות.
כי זאת דרך להגיע למינוס קלורי, אבל לא הדרך היחידה.אז למה אומרים שבשביל להוריד שומן עיקש, לדוגמה בבטן, צריך להפחית בכלל הפחמימות שאוכלים ביום?
כי זה נשמע מבטיח.אז למה אומרים שבשביל להוריד שומן עיקש, לדוגמה בבטן, צריך להפחית בכלל הפחמימות שאוכלים ביום?
אין כמו דיאטת רוגלךכי זה נשמע מבטיח.
״שומן עיקש״ זה סך הכל שומן שיורד אחרון בתהליך החיטוב, אין לו פיתרון קסם.
ואתה יכול להיפטר ממנו גם בדיאטת רוגלך.
מעולה ממש. אתה עובד לפי תפריט או לפי ערכים? אני אשמח ליום לדוגמא שלך בחיטוב.לי יותר קל להתמיד בחיטוב עם פחות פחמימות.
פחמימות פחות משביע, ותמיד פותחת את החשק לעוד.
אני גם ככה, אבל ג'י לחתוך פחמימות זה הכי קל.לי יותר קל להתמיד בחיטוב עם פחות פחמימות.
פחמימות פחות משביע, ותמיד פותחת את החשק לעוד.
למה לדעתך פחמימות כל כך חשובות לאימוני כוח?אני גם ככה, אבל ג'י לחתוך פחמימות זה הכי קל.
אם לא הייתי עצלן הייתי מנסה להישאר על אחזור ה200 פחמימה, שומן נמוך ולעשות קצת אירובי כדי לשרוף קלוריות.
פחמימה זה חשוב לאימוני כוח.
בגלל שהמסלול האנאירובי-לקטי מבוסס גליקוליזה, זה מה שנותן לנו את האנרגיה למאמצים קצרים ועצימים (עד 2-3 דק')למה לדעתך פחמימות כל כך חשובות לאימוני כוח?
למה לדעתך פחמימות כל כך חשובות לאימוני כוח?
אני לא מופתע ממה שאתה טוען, גם אליהו טוען כמוך.
אני חושב שיש וויטמינים ומינרלים שלא תקבל הרבה מהם אם תוותר על פחמימות. אשלגן ומגנזיום, וויטמין B, סיבים תזונתיים, הם דוגמה למיקרו נוטריינטים שקיימים בעיקר בפחמימה.
זה.בגלל שהמסלול האנאירובי-לקטי מבוסס גליקוליזה, זה מה שנותן לנו את האנרגיה למאמצים קצרים ועצימים (עד 2-3 דק')