הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע דיאטת "כאסח" - The Rapid Fat Loss (PSMF) - מאמר חדש!

• פותח/ת השרשור PooPed
  • פורסם בתאריך

PooPed

משתמש פעיל
541
0
נק' מוניטין:
1,763
541
0
דיאטת "כאסח" המבוססת על צריכה קלורית נמוכה מאוד אשר מוציאה מהמשוואה פחמימות ושומן ומתבססת על מקורות חלבון בלבד. הדיאטה מבוססת על מחקר וחושבה בקפידה, כאשר יש לקרוא ולשים לב לכל הכללים במאמר ומומלץ גם לקרוא את הספר המלא בכדי לא לעשות טעויות.

דיאטת "כאסח" – The Rapid Fat Loss (PSMF)

בהצלחה!

דיאטה רגילה כאילו נגיד 50 חלבון 30 שומן 20 פחמימות?(אחוזים), ואיך אוכל לעשות UD2 כאשר בעצם זה בנוי על מחזורים באימונים ואני לא מרים משקולות, ותודה רבה על כל העזרה! 😃 אתם נותנים אפשרות לאנשים לעשות את השינוי בעצמם ללא להוציא הון תועפות על שלל תזונאים שסתם נותנים דיאטות משוות

UD2 אכן תלוי באימון, אולי כדאי לשקול לעשות אימון משקולות בשביל לשמור על השריר ולהימנע מעור עודף בעתיד אם אתה על % שומן גבוה.

UD2 מתאים לאנשים שמתאמנים ולא לאנשים שהם לא אקטיביים או עושים רק אירובי.

בUD2 חייב לעשות אימונים לדילול גליקוגן + אימון אינטנסיבי + אימון כוח (זה ממה שאני זוכר לפני הרבה זמן שעשיתי UD2)

הבנתי, ובכל זאת אם אני עושה רק אירובי ויורד עם PSMF ל 15% משם כדאי לי לעשות פרוטוקול שומן עיקש או מה?

אפשרי לאכול איזה 100-150 גרם כרובית\כרוב בחומץ ביום?(כמובן שזה רק בחומץ בלי יותר מדי תוספות מוזרות) - הקלוריות בזה והפחמימות לא גבוהות נכון?(כמובן שאני מדבר על החומץ במקום עגבנייה\מלפפון)

נערך לאחרונה:
אפשרי לאכול איזה 100-150 גרם כרובית\כרוב בחומץ ביום?(כמובן שזה רק בחומץ בלי יותר מדי תוספות מוזרות) - הקלוריות בזה והפחמימות לא גבוהות נכון?(כמובן שאני מדבר על החומץ במקום עגבנייה\מלפפון)

האמת שאני לא זוכר את הערך הקלורי של זה אבל זה נשמע בסדר.

הכוונה של הדיאטה הזאת זה שאם אני עושה אותה אני אשרוף שומן יותר מהר מאשר שאני עושה דיאטה רגילה דלת פחמימות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית