הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים של הגרוזיני [הוסר]

מצב
השרשור נעול
Idan Golany עדכן/ה את הלוג ״לוג אימונים של הגרוזיני״:

עדכון לוג: 12/09/16 תחילת התוכנית של סמולוב סקוואט וסמולוב ג'וניור לבנצ' פרס (סייקל שלישי)

Base Cycle שבוע רביעי אימון שלישי

סקוואט: 60, 100, 140, 165ק"ג 5*7!!!!!! ללא חגורה!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯
סייקל רביעי של סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס: 72.5, 102.5ק"ג 6*6!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯

סופ"ש הזה נירגעו לי קצת הכאבים ברגל והיום זה חזר שוב באימון ואפילו התגבר טיפה יותר באימון זה בכלל סבל עוד יותר ממה שזה בגלל הכאבים ובמשך היום יום זה עוד נסבל מרגיש את זה מדי פעם אבל אני יכול להתמודד
האימון לא מספיק היה מפרך לבצע 7 סטים של חמישיות עם 165ק"ג הכאבים שמתחילים להיות ממש אבל ממש מציקים עוד יותר גרמו לי לסבול....סיימתי את הכל עם המון בכי, דמעות, דם ויזע....אין ברירה ממשיכים קדימה!
והתחלתי סייקל רביעי של הבנצ' פרס בסמולוב ג'וניור 102.5ק"ג ל6 סטים של 6 עפו למעלה כאילו כלום!
סה"כ אימון סמולוב וסמולוב ג'וניור קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 14/09/16 תחילת התוכנית של סמולוב סקוואט וסמולוב ג'וניור לבנצ' פרס (סייקל שלישי)

סקוואט: 60, 100, 120, 155, 175ק"ג 3*10!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס סייקל רביעי אימון שני: 72.5, 105ק"ג 5*7!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯

גיהנום יותר מאימונים קודמים בסקוואט, כמה סבל ועוד נאלץ להתמודד עם הכאבים בארבע-ראשי שמקרין לאדוקטורים שרק מתגבר מאימון לאימון וגם בזמן מנוחה כמה שעות לאחר הסקוואט מרגיש ואז זה פוחת אחרי יום בערך ושוב חוזר באימון רק בסופ"ש אני מצליח קצת להתאושש מזה כי יש לי כמה ימים שאני לא מתאמן מיום שבת עד ראשון.
סבלתי נורא היום כמה שהמשקל פשוט היה נורא כבד והרגיש עליי טון ועוד עם הכאבים הייתי על סף בכי כמעט מרוב מאמץ....אבל הכי חשוב, שהכל עלה! 😃
לסיום סמולוב ג'וניור סייקל רביעי אימון שני ה105ק"ג ל7 סטים של 5 הרגיש מאוווד קל! אבל מתקדמים לאט ובטוח אני בד"כ מוסיף מסייקל לסייקל משהו כמו 5ק"ג משבוע הראשון אני גם יכול יותר אבל עדיף ללכת לאט ובטוח
אז בהחלט ניתן לומר שהיה לנו אימון סמולוב מפרך, מתיש, קורע ומעייף בצורה שלא ניתן לתאר....ובסה"כ קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

כל הכבוד על המשקלים אבל באמת שאני לא מבין אותך. דבר ראשון מה עדיף להרים פחות בתחרות הקרובה או להיות מושבת אחריה בגלל פציעה ללא יודע כמה זמן?
דבר שני בקצב הזה אני בספק שתוכל למשוך את התכנית ולהתחרות עוד 3 חודשים

כל הכבוד על המשקלים אבל באמת שאני לא מבין אותך. דבר ראשון מה עדיף להרים פחות בתחרות הקרובה או להיות מושבת אחריה בגלל פציעה ללא יודע כמה זמן?
דבר שני בקצב הזה אני בספק שתוכל למשוך את התכנית ולהתחרות עוד 3 חודשים

אני מפחד להפסיק עכשיו את התוכנית....מצידי להתחרות עם כאבים....אני יודע שאני מסוגל לעמוד בזה.
אם אני יאלץ להיות מושבת אחרי התוכנית אז....so be it
אני יודע שזה כנראה לא חשיבה נכונה....אבל אין שום סיכוי שאני הולך אחורה עכשיו בגלל הפציעה....

אני מפחד להפסיק עכשיו את התוכנית....מצידי להתחרות עם כאבים....אני יודע שאני מסוגל לעמוד בזה.
אם אני יאלץ להיות מושבת אחרי התוכנית אז....so be it
אני יודע שזה כנראה לא חשיבה נכונה....אבל אין שום סיכוי שאני הולך אחורה עכשיו בגלל הפציעה....
טוב מה שאני יכול להגיד זה בהצלחה ומקווה שאחרי התכנית והתחרות הכאבים יעברו

טוב מה שאני יכול להגיד זה בהצלחה ומקווה שאחרי התכנית והתחרות הכאבים יעברו

תודה....מקווה שלפני התחרות זה יפסק אבל קשה לי להאמין עם אופן התכנית שאין לך הרבה זמן להתאושש בין לבין

למה שתרצה דלקת קטלנית ברגל אני לא מבין.. אתה לא תוכל להתחרות יש עוד 4 חודשים עד התחרות

עדכון לוג: 16/09/16 תחילת התוכנית של סמולוב סקוואט וסמולוב ג'וניור לבנצ' פרס (סייקל שלישי)

Base Cycle שבוע חמישי אימון ראשון

סקוואט: 60, 100, 150ק"ג 9*4!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס סייקל רביעי אימון שלישי: 72.5, 92.5, 117.5ק"ג 4*10!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯

בסקוואט כבר מרוב שהייתי הרוג התחלתי למלמל בגרוזינית חח גמר אותי וגם הכאבים שיש לי אבל ממשיכים בכל הכוח....
בבנצ' פרס איבוד ריכוז בספירה אז נאלצתי לתת עוד 2 סטים במקום לעצור ב8 חח הייתי סגור שסגרתי 8 סטים אבל ליתר ביטחון נתתי עוד 2 סטים....לא יאמר שהיה כזה קל היה טיפה מאתגר אבל גם כי לא נחתי כל כך המון זמן בין לסט לסט אבל בלי קשר הלך בלי בעיות בכלל (חוץ משבאחד הסטים שהחזרתי חזרה לראק פספסתי את צד ימין וזה פגע לי ממש טיפה בראש ואז השתחררתי מתחת לזה חח) לא התרגשתי מזה לא קרה כלום ואז איך שהחזרתי את זה חזרה לראק (זה קרה בסיום ה4 חזרות) ועדיין נתתי ישר לאחר מכן בלי לנוח עוד סט של רביעייה חח לא יודע למה גם לא החשבתי את הפאשלה הזאת כסט למרות שסיימתי את מה שצריך למרות מה שקרה זה קרה בסיום הסט ולא תוך כדי אבל הרגשתי צורך עז לתת עוד סט של רביעייה ועוד 2 סטים בסיום........גרוזיני.....לכו תבינו
בסה"כ בהחלט אימון סמולוב קורע, מתיש וקטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...
למה שתרצה דלקת קטלנית ברגל אני לא מבין.. אתה לא תוכל להתחרות יש עוד 4 חודשים עד התחרות

3 חודשיים זה כלום....זו כבר דלקת אני מאמין.....אין מה לעשות....זה לא הזמן לעצור עכשיו את האימונים.....גם עם מה שיש לי....אני יכול להתחרות....אני חושב גם שאני אסיים את התחרות יש לי עוד טיפה זמן עד התחרות אז יהיה לי כמה ימים להתאושש ותת לרגליים מנוחה.
בסה"כ אני מבין מה אתה אומר, אבל אין שום סיכוי בעולם שאני לוקח צעד אחורה עכשיו....לא כשנותר לי רק עוד 3 חודשיים

עדכון לוג: 19/09/16 תחילת התוכנית של סמולוב סקוואט וסמולוב ג'וניור לבנצ' פרס (סייקל שלישי)

סקוואט: 60, 100, 140, 160ק"ג 7*5!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס סייקל רביעי אימון רביעי: 72.5, 92.5, 102.5, 120ק"ג 3*10!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯

כאבים איומים ובלתי נסבלים כבר בסקוואט, אני מת לסיים את הסייקל הזה כדי לנצל את הכמה ימים מנוחה שיש לי מהתוכנית, אמורים לבדוק 1RM אבל אני במילא התכוונתי להמשיך במשקלים שרשומים לי ב200 ולא יותר כי גם ככה זה קשה ועוד עכשיו בנוסף לפציעה אני רוצה לנצל את הכמה ימים האלו כדי לתת לרגל את המנוחה, לא בהכרח מנוחה לגוף מהקושי של התוכנית (כי בוודאי יש קושי רב) לגוף וגם מנטלית אבל הקטע הזה פחות מטריד אותי, אני מסוגל להתמודד עם תוכנית קשה, אבל אני זקוק למנוחה הזאת בגלל הרגל....בכל סקוואט שאני מגיע ל90 מעלות ומטה זה כאבי תופת ואני שורד ומסיים את האימון....הכאבים נשארים לי במהלך היום ומרגיש אותם טיפה אבל לא משהו שמפריע לי כל כך בזמן מנוחה ואחרי כמה ימים שבו אני נח לגמרי אז הכאב יורד, עד האימון הבא....קיצור אני מצפה לסיים כפי שאמרתי את הסייקל הזה ולראות מה יהיה עם כמה ימים של מנוחה לרגל
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס הלך די קליל כפי שציפיתי, בלי בעיות בכלל
סה"כ בהחלט אימון סמולוב קורע ויחד עם זאת גם כואב :( אבל קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...
אני מניח שרובכם זועמים אבל וזה די בצדק האמת, מודה שזה לא המעשה הכי חכם שעשיתי אבל לא נותרו לי הרבה ברירות

אני מניח שרובכם זועמים
אני מניח שרובנו לא זועמים כי זו הבריאות שלך ולא שלנו. אלא יותר לא מבינים פשוט.
אבל לא נותרו לי הרבה ברירות
ממש לא. אי אפשר נגיד... אמממ... בוא נראה... להפסיק את האימונים, לבטל השתתפות התחרות, לטפל בפציעה, ולהתחרות כמה חודשים אחרי.
זה נראה שאתה מרגיש שאתה בקו מחשבה של מנצחים ושל אלופים אבל זה ממש לא המצב במקרה הזה.
בהצלחה.

אחי, נטו מתוך דאגה ואיכפתיות.
כמו שיבגני אמר זאת הבריאות שלך הרי.. תשמע כבודך במקומך מונח ואתה בחור מאוד חזק ומוכשר בתחום הזה, אבל גם אם היית אומר לי שאתה הולך כדי לקחת מקום 1 אבסולוטי או לשבור שיא גם אז הייתי ממליץ לך לטפל בכאב, להחלים לגמרי ואז לחזור בכל הכוח ולתת בראש.
אני מודע לעניין שכל תחרות ותוצאות יפות יקדמו אותך גם בפאן המקצועי כמאמן אישי וגם יתנו לך מוטיבציה, אבל תאמין לי שאח"כ אתה תצטער.
לי הייתה פציעה בברך ולא יכלתי להסקביט חצי שנה, שלא נדבר על לעלות\לרדת במדרגות מבלי שיכאב לי. לקום בבוקר בכלל היה סיוט.

תחשוב טוב טוב אם זה שווה את זה. אתה תמיד יכול להחלים ולהתחרות באפריל\מאי באליפות אירופה שיארחו כאן. (ואולי גם אנחנו נשתתף:P:)

בכל אופן רק בריאות אחי.

לבטל השתתפות בתחרות הקרובה זה אסון מבחינתי....העניין הוא שהנזק כבר ניעשה, לא יודע עד כמה הפציעה יכולה להוסיף להיות יותר קשה ממה שהיא אני מניח שזה דלקת.
יש עוד המון זמן לתחרות, גם שאני אסיים את התוכנית אמור להישאר לי מעט זמן כדי לנסות ולהחלים, אגב תחרות או לא....סביר להניח שלא הייתי הולך לרופא במילא כדי לטפל בזה אלא פשוט נותן לזה לעבור מעצמו, אני גם לא יודע עד כמה רופאים יגיעו לשורש הבעיה חוץ מלתת לי כדורים או משהו מהסגנון הזה שאני ממש לא מתכוון לעשות אם ככה.
לא יודע אם זה קו מחשבה של מנצחים או אלופים אבל קשה לי מבחינה מנטלית לקחת צעד אחורה אחרי ששמתי לעצמי יעד כלשהו....מרגיש לי ויתור (גם אם זה לא כך)
שוב הנזק כבר ניעשה, מנוחה ארוכה בלי להתאמן לא יודע עד כמה תטפל בבעיה אני כן יכול להתייעץ עם אנשים בתחום לראות אם יש אפשרות של טיפול בכאב גם תוך כדי האימונים וההכנה לתחרות.
מקום ראשון וכו...זה לא מה שמעניין אותי, זה היעדים שהצבתי לעצמי לתחרות....
בגדול אתם כנראה צודקים וזה בטוח הכל ממקום של דאגה ואכפתיות, ואני לא מזלזל בזה לרגע.
אני רוצה לסיים קודם כל את הסייקל הזה ואז יש לי משהו כמו שבוע + של מנוחה....נראה אם תהיה מעט שיפור......
תודה רבה חברים! 🤭🤭🤭
מבטיח להשתדל לקחת לצומת לבי את העצות שלכם (הרי הם בשבילי ולא בשביל אף אחד אחר)
שוב נסיים עם הסייקל הזה....ונראה מה הלאה....תודה רבה! 🤭🤭🤭🤭

האממ הפציעה הזו היא לא משהו שאתה אמור להתעלם ממנו אחי . אל תשכח שבסמולוב הטכניקה צריכה להיות מספיק טובה בשביל להתקדם ואם הפציעה תחמיר אתה תיהיה בבעיה..מה אתה בדיוק מרגיש? מרגיש שזאת פציעה שתעבור לך או שזאת פציעה רצינית?

האממ הפציעה הזו היא לא משהו שאתה אמור להתעלם ממנו אחי . אל תשכח שבסמולוב הטכניקה צריכה להיות מספיק טובה בשביל להתקדם ואם הפציעה תחמיר אתה תיהיה בבעיה..מה אתה בדיוק מרגיש? מרגיש שזאת פציעה שתעבור לך או שזאת פציעה רצינית?

אופי הפציעה שזה פשוט מרגיש שמונע ממני לעשות סקוואט, לפי דעתי אני לא חושב שזה מסוג הפציעות שמחמירים עם הזמן....זה השלב שלפי הדעתי ולפי מה שאני מרגיש, הנזק נעשה וזה לא נראה שיכול להיות יותר גרוע.
זה כל הארבע-ראשי שטיפה מקרין לאדוקטורים.
הטכניקה בסקוואט בסדר, זאת אומרת שהכאב הופך להיות בד"כ בלתי נסבל כשאני נדרש לבצע חזרות גבוהות כי מן הסתם הסט ארוך יותר.
אני מכיר את עצמי ואני יודע שעם מה שיש לי כרגע, הכאבים האיומים האלו תוך כדי האימון אני מסוגל לסיים את התוכנית (בתנאי שאני יוכל לעמוד במשקלים שהתוכנית מציבה לי) אבל הפציעה כל עוד היא נשארת כמו שהיא לא תימנע ממני להתקדם

עוד 2 אימונים בסייקל הזה ואז מתחיל הIntense Cycle
שבו הכל מבוצע לחזרות נמוכות מן הסתם: Smolov Calculator

משהו כמו 6 שבעות בערך
עם כזאת דלקת אני לא חושב שתשרוד את המשקלים האלה וכנראה תיכשל בגלל הפציעה.. הייתי ממליץ מנוחה ולטפל בפציעה הזאת..
אני מאמין שאתה לא רוצה להגיע למצב שיש לך פציעה חצי שנה עם כאבים גם במנוחה

חזק מאוד!
מה מ.ג? כמה הפלוס הקלורי שמאפשר לך להמשיך להתקדם בתכנית השואתית הזאת?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית