לוג אימונים של הגרוזיני [הוסר]

מצב
השרשור נעול
אין קשר....בא לי לקשר את הפוזינג של @.eliko b.e לנושא.....אסור? 😛
לא, אבל באמת....אז אתה מזיע נו אז מה?
לא אישית אף פעם לא הפריע זיעת יתר והיו מקרים.....כנראה שאי אפשר להשוות......

אין קשר....בא לי לקשר את הפוזינג של @.eliko b.e לנושא.....אסור? 😛
לא, אבל באמת....אז אתה מזיע נו אז מה?
לא אישית אף פעם לא הפריע זיעת יתר והיו מקרים.....כנראה שאי אפשר להשוות......
אולי אם לא הייתי בחיטוב היה מפריע פחות, אבל החום הכבד מחליש אותי..

Idan Golany עדכן/ה את הלוג ״לוג אימונים של הגרוזיני״:

עדכון לוג: 01/08/16 סמולוב ג'וניור לסקוואט ובנצ' פרס (סבב שני) שבוע שלישי אימון ראשון

סקוואט: 60, 100, 130, 150ק"ג 5*7!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯
בנצ' פרס: 62.5, 82.5, 105ק"ג 5*9!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯
סקוואט הלך מצויין, כל החזרות היו די מהירות והסטים התבצעו במהירות (כמובן המנוחות בין לבין היו ארוכות ולא מיהרתי לאף מקום) אך הסטים הרגיש טוב מהבחינה שכל חזרה תיקתקתי אך כמובן שעדיין הסקוואט מתיש אותי לגמרי כמו תמיד
בנצ' פרס הרגיש מצויין וקליל אך לא יותר מדי קליל
בסה"כ אימון סמולוב ג'וניור קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

איפה הדדליפט???

חודשיים בערך לא עשיתי חח אל דאגה הסקוואט משפר (לפחות אצלי את הדדליפט) אבל בקרוב נצטרך למצוא דרך איך לשלב אותו בתוכנית ואין מצב אני עושה משהו אחר חוץ מסמולוב לסקוואט ובנצ' 🙄

חזק אתה!!
כמה אתה מאמין ששיפר לך את הrm1 כי התוכנית די רחוקה באחוזים מrm1
עוד שאלה
לקראת סוף חיטוב ועושה גם סומולוב לבנץ (רציתי נפח עובד לי טוב) נמצא ב10*3 של השבוע השני ואולי חוץ מסט האחרון לא מרגיש מאמץ ונח ממש מעט כדי ליצור עומס גג 2-2.5 ד איך ההרגשה אצלך או שזה ככה ורק בשבוע האחרון מורגש העומס?

חזק אתה!!
כמה אתה מאמין ששיפר לך את הrm1 כי התוכנית די רחוקה באחוזים מrm1
עוד שאלה
לקראת סוף חיטוב ועושה גם סומולוב לבנץ (רציתי נפח עובד לי טוב) נמצא ב10*3 של השבוע השני ואולי חוץ מסט האחרון לא מרגיש מאמץ ונח ממש מעט כדי ליצור עומס גג 2-2.5 ד איך ההרגשה אצלך או שזה ככה ורק בשבוע האחרון מורגש העומס?

אני לא בדקתי 1RM ולא מתכוון לכך בחדר כושר....שומר את זה אך ורק לתחרות.
בגדול כל המשקלים נבחרו על פי ה1RM באתר ובסייקל השני שאני נמצא בו עכשיו פשוט הוספתי עוד 2.5ק"ג לכל ההרמות.
אני מרגיש שיפור אדיייייר והתחזקתי המון אני משוכנע שה1RM השתפר כי שוב הכל מבוסס על פי ה1RM וגם אתה מבצע בתוכנית חזרות נמוכות עם משקל גבוה אז מן הסתם שזה השתפר לך

כשהתחלתי את התוכנית השבועות הראשונים הרגישו מאוד קלילים, רק לקראת השבוע האחרון אתה מרגיש את העומס המצטבר.
אל תסתכל על השעון זה לא צריך לעניין אותך ברגע שהגוף התאושש צא לדרך אך שוב בשבועות הראשונים אמור להרגיש הכל די קל
לי אישית הבנצ' פרס עד היום מרגיש קליל ולא ממש התאמצתי כל כך באף אחד מן הסטים שרשומים.

יפה מאוד שאתה עושה סמולוב סקוואט, לא פשוט בכלל
מאמין שיהיה בדצמבר 220+ כל עוד לא תיפצע מהסמולוב

עדכון לוג: 03/08/16 סמולוב ג'וניור לסקוואט ובנצ' פרס (סבב שני) שבוע שלישי אימון שלישי

סקוואט: 60, 100, 120, 140, 160ק"ג 4*8!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯
בנצ' פרס: 62.5, 82.5, 110ק"ג 4*8!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯

כרגיל....הסקוואט הרג אותי!!!! היה נורא מתיש וקשה מזל שהיית לי חגורה באזור שחבר השאיר לי (אומנם קצת גדולה עליי אבל שטויות)
בבנצ' פרס הרגשתי קושי מה שלא הרגשתי ממש עד עכשיו
בסה"כ אימון סמולוב ג'וניור קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...
יפה מאוד שאתה עושה סמולוב סקוואט, לא פשוט בכלל
מאמין שיהיה בדצמבר 220+ כל עוד לא תיפצע מהסמולוב

זה סמולוב ג'וניור....שזה די נסבל למישהו שלא מוזרק חח הסמולוב המלא כבר סיפור אחר לגמרי.
אני אשמח מאוד ל220....בינתיים הכל הולך פיקס ורק שאמשיך כך

עדכון לוג: 05/08/16 סמולוב ג'וניור לסקוואט ובנצ' פרס (סבב שני) שבוע שלישי אימון רביעי

סקוואט: 60, 100, 130, 150, 170ק"ג 3*10!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯
בנצ' פרס: 62.5, 82.5, 115ק"ג 3*10!!!!!! 😃 😃 😃 😲 😲 😲 🤩 🤩 🤩 🤯 🤯 🤯

סקוואט היה מפחלץ לגמרי....כהרגלו, כי זה מה שסקוואט כבד תמיד עושה לא משנה מה
פשוט גמר אותי לרסיסים אבל סיימתי את כל הסטים כמו גדול
בבנצ' פרס הסטים הרגישו מצויין ודי זריז כל חזרה עלתה למעלה!
בהחלט ניתן לומר שבסה"כ זה אימון סמולוב ג'וניור הכי קטלני שהיה לי ביותר עד היום! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

הצעות איך לשלב דדליפט עם התוכנית סמולוב ג'וניור לסקוואט ובנצ' בלי להרוג את עצמי התקבלו בברכה 😃

אין כלכך איך לעשות נפח אז אולי סט כבד עם התקדמות לינארית פעם בשבוע?

531 בלי תרגילי עזר. רק הדדליפט.

תודה....אבל אני כנראה פשוט לא הוסיף שום דבר בשלב הזה כי הכל הולך לי פיקס והסקוואט במילא משפר את הדדליפט, אומנם באחוזים קטנים אך משפר. יש לי עוד מספיק זמן עד התחרות כדי להתחזק בדדליפט אז כרגע אני ממשיך עם הסמולוב ג'וניור לסקוואט ובנצ' עד שאני נתקע....

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית