הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לוג אימונים של הגרוזיני [הוסר]

מצב
השרשור נעול
הגיוני.
הבלוק נפח הנוכחי מסתיים לי בעוד שבועיים, עם 175 אני מסיים אותו.
אז את הפאוז אימון הבא אני יורד במשקל? או שפשוט אני אסיים עם 150, ואתכנן מחדש לאימון הבא, אתחיל מ110 בערך עד 155.
איך זה נשמע?
אתה לא צריך להתאבד על תרגילי העזר. תוריד משקל.
תן בראש בסקוואט הכבד.

אתה לא צריך להתאבד על תרגילי העזר. תוריד משקל.
תן בראש בסקוואט הכבד.

נכון, אבל יש להם מטרה, לעזור לחזק את הסקוואט, ושאני רואה שיפור בהם גם הסקוואט עולה.
אבל אני מבין את הכוונה, תודה אח!😃

Idan Golani עדכן/ה את הלוג ״לוג אימונים של הגרוזיני״:

עדכון לוג: 09/04/17

סקוואט נפח: 60, 100, 120, 140, 160ק"ג 5*5 ללא!
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס סייקל שני שבוע שלישי אימון שלישי: 60, 80, 100, 117.5ק"ג 4*8
עליות מתח באחיזה רגילה עם תוספת משקל: 15ק"ג 6*6

סקוואט לא היה קל ועוד ללא חגורה, אימון הבא 175ק"ג (כמובן עם חגורה)
בנצ' פרס הלך סבבה לגמרי, לא הכי קל בעיקר תמיד בחזרה הרביעית והאחרונה אבל לא משהו קיצוני מדי, יש עוד הרבה לאן להתקדם.
נמאס לי מהחתירה, עדיף כבר לבצע עליות מתח עם תוספת משקל בכל אימון רק לשחק מדי פעם עם המשקלים כדי לא להישרף, אז במקום פעם אחת בשבוע לבצע את התרגיל הזה נעשה אותו כל אימון, במילא אני אוהב את התרגיל הזה.
בסה"כ אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 10/04/17

סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס סייקל שני שבוע שלישי אימון רביעי: 60, 80, 100, 125ק"ג 3*10

היה לי אפשרות לתת היום אימון, וגם ככה יצא טוב כי התוכנית לבנצ' היא במילא 4 פעמים בשבוע, יש לי עוד 2 אימונים שאני מתכוון לתת עוד השבוע.
הבנצ' לא היה קל, אני מניח אולי גם כי יצא יום אחרי יום (שבמקור ככה זה אמור להיות) אבל גם עם 3 אימונים בשבוע ניתן להתקדם כפי שכבר התקדמתי בעבר וגם כיום, וגם אני לא אוכל כל מה שאני רואה, תקראו לזה "חיטוב" אם בא לכם 😛 אז לא היה הכי קל בעולם, אבל אני יודע שיש עוד לאן להתקדם, גם עם 3 אימונים בשבוע, וגם סיימתי את הסייקל השני היום של התוכנית.
יום רביעי מתחיל סייקל שלישי לבנצ' בסמולוב.
בסה"כ אימון קטלני ביותר!

קרא את שאר עדכון הלוג...

אוי ואבוייי.
אנחנו הולכים להשוות משקלo_O

עדכון לוג: 12/04/17

דדליפט נפח (היה אמור להיות): 60, 100, 140, 190, 210ק"ג 5, 5, 2
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס סייקל שלישי שבוע ראשון אימון ראשון: 60, 80, 100ק"ג 6*6
עליות מתח באחיזה מיד-פוזישן עם תוספת משקל: 20ק"ג 5*5

טוב אני תיארתי לעצמי שאולי יכול לקרות דבר שכזה, אבל לא ציפיתי שאני יכשל לגמרי, אמרתי בטוח הולך להיות לי קשה עקב המשקל שירדתי (שוקל 96-97)
הדדליפט היה כבד בצורה איומה, מהסט הראשון הרגשתי שזה לא הולך להיות כמו שאני רוצה, כבד ביותר וכל חזרה גריינד רציני, סט שני בחזרה החמישית קצת hitching היה שמה, ובסט השלישי כבר הצלחתי לתת 2 חזרות שלישית לא התנתק, נחתי כמה שניות ניסיתי שוב התנתק מהקרקע בסנטימטר וזהו....הרגיש לי איום ונורא מבחינת הכובד.
בבנצ' התחלתי סייקל שלישי, הצבתי בהרם אחד עוד 7.5ק"ג תוספת מהפעם קודמת, זאת אומרת 142.5ק"ג.
הרגיש לי טוב היום ולא כזה קשה מה שהשאיר אותי די מרוצה.
ולסיום עליות מתח הפעם באחיזת מיד-פוזישן (יצא לי גם אתמול לעשות מתח בים עם אחיינית שלי על הגב) לכן היום גם המתח היה לי מאוד קשה יש לי לא מעט דומס עקב התרגיל הזה, אבל אין קשר לדדליפט, בדדליפט זה פשוט בגלל ה"חיטובון" שאני עושה, נראה איך נתכנן את האימונים סביב התרגיל הזה כי אני לא מתכוון לחזור למשקל גוף שהייתי.
בסה"כ....אימון קטלני ביותר! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

אדיר! סחטיין

תודה! 😃
עם הירידה במשקל הגוף מאוד חשוב לי להמשיך לשפר בעיקר את הבנצ' פרס, מרגיש עדיין שיש מספיק דלק בטנק ויש לי עוד הרבה מה לתת, עם כל הירידה במשקל הגוף

😭🤒🥷
לפי דעתי תציב 200 לחודש הבא.
כנראה שבאמת זה השפיע לך באופן ניכר על הכוח...

עדכון לוג: 14/04/17

סקוואט עם עצירה בתחתית של 2 שניות: 60, 100, 130, 150ק"ג 5*3!
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס סייקל שלישי שבוע ראשון אימון שני: 60, 80, 105ק"ג 5*7!
עליות מתח באחיזה הפוכה עם תוספת משקל: 20ק"ג 6*6

הסקוואט לא היה קל בכלל, אין טעם להמשיך מעבר זה יכול לפגוע לי באימון של יום ראשון של הנפח, ובמילא היה ממש כבד כבר.
בנצ' הלך בסדר גמור, בלי בעיות בכלל.
ולסיום מתח באחיזה הפוכה (האחיזה הכי מועדפת עליי על פני כולם) עם תוספת משקל, לא היה קל תמיד ב2 חזרות האחרונות היה גריינד רציני אבל בר ביצוע.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 16/04/17

סקוואט נפח: 60, 100, 140, 175ק"ג 5*5!!!!!!
סמולוב ג'וניור לבנצ' פרס סייקל שלישי שבוע ראשון אימון שלישי: 60, 80, 100, 115ק"ג 4*8!
עליות מתח באחיזה הפוכה עם תוספת משקל: 20ק"ג 7*3

משימה בוצעה! אומנם ירדתי 5ק"ג משקל גוף, אבל סגרתי את הנפח שהייתי אמור לעשות בסקוואט 175 ל5*5, לא קל ומאוד כבד! אבל עבר בהצלחה, מציב יעד ל180 עכשיו.
בנצ' הלך בסדר גמור.
לעליות מתח במקום להוסיף עוד משקל אמרתי ננסה לבצע עוד חזרה, היו גריינדים ב2 חזרות האחרונות אבל משימה בוצעה בהצלחה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

ה 180 זה המטרה לסבב הקרוב?
והירידה במשקל זה בכוונה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית