הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה Back Double Biceps - 95KG - אמצע מאסה

Samsung

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
210
54
0
פצוע בטרייספס יד ימין (כ3 חודשים), לכן מאמן טרייספס פעם בשבועיים..

bbbm.png

תמשיכו לגדול :120ag:

כל הכבוד אחלה מסה.
תגיד בן כמה אתה איזה גובה אתה וכמה זמן אתה מתאמן?

• פותח/ת השרשור
לא מזריק, גם התזונה שלי היא לא הכי משובחת:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=13531 (במאסה אני מוסיף עוד פחמימות)

הפציעה הזו התחילה בזמן החיטוב בערך, כנראה בגלל אימונים עמוסים מידיי לתזונה = חוסר היתאוששות מתאימה ומשם לקראת סוף החיטוב שהיה מלפני כחודש וחצי הפציעה הייתה במצב החמור ביותר, לאחר חזרה לתפריט תזונה לעליה במאסה הפציעה השתפרה, אך עדיין לא החלימה לגמריי.

הרופאים בצבא איפיינו את הפציעה כ"Tennis Elbow" ע"פ הסממנים והסמפטומים ושלחו אותי לצילומים + פיזיוטרפיה, אך עדיין לא הלכתי להפניות אלו - יש טעם?

SUMSUNG הוא אחד האנשים עם הפוטנציאל הכי טובים שראיתי...עם כח ומסה מטורפים
למי שראה אותו מקרוב הוא בכלל שונה ...הוא מקרר שלועס עד שעה שתיים בצהריים קילו גבינה עם כיכר לחם פרוס מלא...הוא ילד ענקקק...
מכיר אותו אישית וצופה לו עתיד חזק ...רק שיתן לי אישור ואני מעיף אותו למחוזות חדשים ..

תמונה שלי ושל SAMSUNG רק כדי להמחיש כמה הוא ענק...
הוא עומד על 12-14 אחוז שומן שוקל 95
אני בכיף עובר את ה 20 שוקל 118 ..SAMSUNG אל תתלהב יותר מידי עד יוני הבא אני עם פחות מ 10 ..חחח...

קבצים מצורפים

• 111.JPG
    111.JPG
    KB 43 · צפיות: 385
  • פותח/ת השרשור
אוי shay2211 במציאות אתה לא רואה אותי בגודל, התוכניות שלך דיי מדאיגות (מאסה וחיטוב), אתה עלול לא לעבור בין המכונות + המכונות יהיו קטנות עליך (כן, משתי הכוונות: גודל ומשקל).

ד"א השבוע נראה לי שהתקדמתי קצת בחזה בגלל שעשיתי בנצ' חופשי ולא בסמית' משין שבצבא, כבר משבוע הבא אני מתאמן בצבא..

קראתי את הפרוטקול לטיפול בפציעות, לא עדיף כבר באמת לתת לאזור הפצוע לנוח ולבצע תרגילים אחרים שלא מערבים את האזור הזה, כי נראה לי קצת מנוגד לגרות ו"לחדש" את הכאב, מה שלדעתי עושה מאין ריסט לפציעה - מישהו יכול להגיב על דעתי ?

קראתי את הפרוטקול לטיפול בפציעות, לא עדיף כבר באמת לתת לאזור הפצוע לנוח ולבצע תרגילים אחרים שלא מערבים את האזור הזה, כי נראה לי קצת מנוגד לגרות ו"לחדש" את הכאב, מה שלדעתי עושה מאין ריסט לפציעה - מישהו יכול להגיב על דעתי ?

בד"כ נדיר שהאזור פתאום יחלים סתם ככה, ברגע שאתה לא מתעלם מהכאב ולא מאמן את האזור הזה, הוא רק נחלש עוד ועוד ואתה למעשה מעצים את חוסר הסימטריה בין החוזק של האזורים האחרים לאזור הזה, ולטווח הארוך יהיה סיכוי גדול שהכאב יחזור לך.
ברגע שאתה מאמן את האזור בצורה מושכלת כמו במאמרים, אז אתה מזרים דם לאזור, ולמעשה מזרז את ההחלמה שלו. מעבר לזה אתה גם תורם לחיזוק האזור החלש בתקווה שפעם הבאה האזור לא ייפצע.
הרבה פעמים יוצא שבעזרת הפרוטוקולים ברגע שהאזור משתקם הוא הופך ליותר חזק ממה שהוא היה לפני הפציעה.
הבעיה שבשביל להגיע לכל התוצאות החיוביות סביר להניח שיהיו קצת כאבים, אבל כל עוד מדובר בכאב עמום אז זה בסדר, פשוט תסתמך על האינסטינקטים שלך לגבי מה זה כאב "טוב" ומה זה כאב "רע".

• פותח/ת השרשור
  • קרמבו, תודה רבה על ההסבר - אשקול את הפרוטוקול בחיוב.
לאילו מאמרים אתה מתכוון בהודעתך ?
ציטוט מהפרוטוקול: "במהלך תקופת השיקום אין לבצע אף מאמץ פיזי אחר" - באמת יש להשבית את כל הגוף למען הטרייספ ?!
האבסורד במקרה הוא שיד ימין זו היד החזקה, אף בכ30% מיד שמאל (כפיפה\פשיטה) ומשקלי העבודה היו לפי יד שמאל..

נערך לאחרונה:
  • קרמבו, תודה רבה על ההסבר - אשקול את הפרוטוקול בחיוב.
לאילו מאמרים אתה מתכוון בהודעתך ?
ציטוט מהפרוטוקול: "במהלך תקופת השיקום אין לבצע אף מאמץ פיזי אחר" - באמת יש להשבית את כל הגוף למען הטרייספ ?!
האבסורד במקרה הוא שיד ימין זו היד החזקה, אף בכ30% מיד שמאל (כפיפה\פשיטה) ומשקלי העבודה היו לפי יד שמאל..

המאמר שאני קראתי של ביל סטאר הוא rehabbing the lower back,
והוא די דומה למה שהיה רשום בפורום של ריפ בלינק שמשה הביא לך.

מה זה להשבית את כל הגוף למען הטרייספס? אם זה כואב לך איך אתה בכלל יכול לאמן את האזור הזה?
אתה יכול להעמיס על האזור כמה שבא לך, אבל האינטרס שלך שהמקום יבריא ואם תעמיס עליו אז הוא לא יבריא.

וחוצמזה בלי קשר, עד כמה שאני יודע, עבודה כשהידיים בסופינציה בדר"כ עוזרת נגד כאבים של tennis elbow

המאמר שאני קראתי של ביל סטאר הוא rehabbing the lower back,
והוא די דומה למה שהיה רשום בפורום של ריפ בלינק שמשה הביא לך.

מה זה להשבית את כל הגוף למען הטרייספס? אם זה כואב לך איך אתה בכלל יכול לאמן את האזור הזה?
אתה יכול להעמיס על האזור כמה שבא לך, אבל האינטרס שלך שהמקום יבריא ואם תעמיס עליו אז הוא לא יבריא.

וחוצמזה בלי קשר, עד כמה שאני יודע, עבודה כשהידיים בסופינציה בדר"כ עוזרת נגד כאבים של tennis elbow

ביל חולה על הלומבאר
תמיד ממליץ לחזק אותם בכל הזדמנות
הוא טוען שזה החלק הכי חלש תמיד (אצל בנאדם חזק)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית