נק' מוניטין:
28,250
- 10,536
- 63
פאק איזה באסה, אם זה נכון נראה לך תצא פריצה עד סוף אוגוסט?
בוא נראה. אני מקווה מאוד שכן. הבעיה כמובן עם מכשירים שאתה קונה מהם, הם תמיד משודרגים לקושחה האחרונה...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פאק איזה באסה, אם זה נכון נראה לך תצא פריצה עד סוף אוגוסט?
רגע!!!בוא נראה. אני מקווה מאוד שכן. הבעיה כמובן עם מכשירים שאתה קונה מהם, הם תמיד משודרגים לקושחה האחרונה...
רגע!!!
אם אני אומר לבנדוד שלי בארצות הברית לקנות עכשיו ואז נגיד בסוף אוגוסט באים לקחת לי את זה יהיה בסדר?????
איזה זין רשום באתר שהם הוציאו ממש עכשיו!כל עוד לא יוצא כלום זה יהיה בגרסה 4.0.1. אם אתה עושה את זה אל תשכח לומר לו לגבות מיד את קבצי ה-SHSH (תחפש ב-ipsf.co.il יש מדריכים מאוד פשוטים).
איזה זין רשום באתר שהם הוציאו ממש עכשיו!
בקשר למיקרו סים, יש את זה:
http://www.cutmysim.com
וזה עובד.
בקשר לאפל, אפשר לקנות אייפון בלי התחייבות ב$600 או $700 מאפל סטור תלוי בגירסה 16/32GB, אלו מחירים בלי מיסים ככה שכל STATE שתהיה בו יהיו מיסים אחרים (גם תלוי בעיר בתוך ה STATE לדוגמה באורנג' קאונטי המיסים הם 8.75% וב LA המיסים הם 9.75% ההבדל בינהם זה חצי שעה נסיעה ושניהם בקליפורניה.
אין בדיוק בעיה, אתה צריך רק את הסים המקורי של AT&T אם אתה קונה מארה"ב או שאם אתה קונה מאיטליה או איפשהו באירופה תקנה סים פרי.
בקשר לגודל הסים, אתה תצטרך לחתוך אותו עם כלי מיוחד שהבאתי קישור למעלה, אני בטוח שב EBAY מוכרים את זה בחצי מחיר.
פריצות תמיד יוצאות זה עניין של כמה ימים עד כמה שבועות, יצאה עכשיו גירסה 4.0.2, היום חבר של אחי לקח אייפון מ AT&T וקיבל גירסה 4.0.0 ככה שאני מאמין שהם עדיין לא שידרגו וכדאי לך לקנות בימים הקרובים.