הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה עם האייפון 4

• פותח/ת השרשור
בוא נראה. אני מקווה מאוד שכן. הבעיה כמובן עם מכשירים שאתה קונה מהם, הם תמיד משודרגים לקושחה האחרונה...
רגע!!!
אם אני אומר לבנדוד שלי בארצות הברית לקנות עכשיו ואז נגיד בסוף אוגוסט באים לקחת לי את זה יהיה בסדר?????

רגע!!!
אם אני אומר לבנדוד שלי בארצות הברית לקנות עכשיו ואז נגיד בסוף אוגוסט באים לקחת לי את זה יהיה בסדר?????

כל עוד לא יוצא כלום זה יהיה בגרסה 4.0.1. אם אתה עושה את זה אל תשכח לומר לו לגבות מיד את קבצי ה-SHSH (תחפש ב-ipsf.co.il יש מדריכים מאוד פשוטים).

• פותח/ת השרשור
כל עוד לא יוצא כלום זה יהיה בגרסה 4.0.1. אם אתה עושה את זה אל תשכח לומר לו לגבות מיד את קבצי ה-SHSH (תחפש ב-ipsf.co.il יש מדריכים מאוד פשוטים).
איזה זין רשום באתר שהם הוציאו ממש עכשיו!

בקשר למיקרו סים, יש את זה:
http://www.cutmysim.com
וזה עובד.
בקשר לאפל, אפשר לקנות אייפון בלי התחייבות ב$600 או $700 מאפל סטור תלוי בגירסה 16/32GB, אלו מחירים בלי מיסים ככה שכל STATE שתהיה בו יהיו מיסים אחרים (גם תלוי בעיר בתוך ה STATE לדוגמה באורנג' קאונטי המיסים הם 8.75% וב LA המיסים הם 9.75% ההבדל בינהם זה חצי שעה נסיעה ושניהם בקליפורניה.

• פותח/ת השרשור
בקשר למיקרו סים, יש את זה:
http://www.cutmysim.com
וזה עובד.
בקשר לאפל, אפשר לקנות אייפון בלי התחייבות ב$600 או $700 מאפל סטור תלוי בגירסה 16/32GB, אלו מחירים בלי מיסים ככה שכל STATE שתהיה בו יהיו מיסים אחרים (גם תלוי בעיר בתוך ה STATE לדוגמה באורנג' קאונטי המיסים הם 8.75% וב LA המיסים הם 9.75% ההבדל בינהם זה חצי שעה נסיעה ושניהם בקליפורניה.

תודה משה, מתי אתה חושב שתצא הפריצה הבאה? והאם כדאי לקנות ולחכות?

פריצות תמיד יוצאות זה עניין של כמה ימים עד כמה שבועות, יצאה עכשיו גירסה 4.0.2, היום חבר של אחי לקח אייפון מ AT&T וקיבל גירסה 4.0.0 ככה שאני מאמין שהם עדיין לא שידרגו וכדאי לך לקנות בימים הקרובים.

העלת פה סוגיה באמת מעניית בקשר ל"אזרח אמריקאי"
אני אזרח אמיקאי ואני עוד מעט טס לאירופה, באיזה דרך כדאי לי לקנות את האייפון?
התחייבות לאפל ולקבל איזשהו קנס או משהו או שאפילו בלי קנס (מבחינת התשלומים זה ישתלם לי) או פשוט לשלם על המקום 600-700$ ?
ושוב, אני טס לאירופה ולא לארה"ב, ואני אזרח ארה"ב.

אין התחייבות לאפל, יש התחייבות לחברת תקשורת מקומית. אם זה בארה"ב אתה מתחייב ל AT&T, זה שאתה אזרח לא מקנה לך שום דבר, אתה צריך מספר SSN שזה ת.ז, אם יש לך דרכון אמריקאי אתה יכול להוציא מספר כזה אבל יקח לך כמה שבועות. הם מביאים מכשיר פר SSN. אם אתה רוצה לשבור את ההתחייבות עם AT&T אתה צריך לשלם:
עלות המכשיר המסובסד (200$/$300 תלוי בקיבולת האייפון) + $335 קנס + ההפרש מהמחיר המקורי של המכשיר ($600-700) מה שיוצא ששילמת בערך $1000 על מכשיר אייפון מסכן, מה שמסתכם בזאת שלא שווה לשבור חוזים.
בקשר לאירופה, כנ"ל אותו עיקרון, באפל סטור אין התחייבות אתה קונה מכשיר ללא חוזה, חוזים עושים עם חברות תקשורת מקומיות ככה שאם אתה לא אזרח או תושב לא יתנו לך לעשות חוזה.
אני יודע שבאיטליה המכשיר דיי יקר הוא עולה 670 יורו שזה 3300 ש"ח לערך, בקנדה לדוגמה אותו המכשיר עולה 700 דולר קנדים שזה בערך 700 ש"ח פחות.

כן יש לי דרכון אבל לא יודע בנוגע לSSN (סושייל סקיוריטי נאמבר) נכון?
אם בזה מדובר אז אני לא יודע אני באמת צריך לבדוק את זה, בכל מקרה חשבתי שמחיר האייפון הוא זהה בכל המקומות, חידשת לי.
כניראה שאני אקנה פשוט אחד ואשים בכיס.
בנוגע לחידוש גירסא, תהיה לי בעיה להכניס את הכרטיס אורנג' שלי לאייפון? (שיעבוד הכוונה)

אין בדיוק בעיה, אתה צריך רק את הסים המקורי של AT&T אם אתה קונה מארה"ב או שאם אתה קונה מאיטליה או איפשהו באירופה תקנה סים פרי.
בקשר לגודל הסים, אתה תצטרך לחתוך אותו עם כלי מיוחד שהבאתי קישור למעלה, אני בטוח שב EBAY מוכרים את זה בחצי מחיר.

מכשיר מגניב דווקא.
אגב לגבי מקבוק או אייפאד, שווה לי לקנות אותם אם אני נוסע לאירופה?
ושמעתי על איזושהי סוגיה בנוגע לאייפאד שאי אפשר להכניס לארץ או משהו כזה.
מצטער על החפירה חבר'ה, למרות שניראה לי שהתשובות פה יהיו רלוונטיות לעוד אנשים 😃

אין בדיוק בעיה, אתה צריך רק את הסים המקורי של AT&T אם אתה קונה מארה"ב או שאם אתה קונה מאיטליה או איפשהו באירופה תקנה סים פרי.
בקשר לגודל הסים, אתה תצטרך לחתוך אותו עם כלי מיוחד שהבאתי קישור למעלה, אני בטוח שב EBAY מוכרים את זה בחצי מחיר.

יש חברה שעושים את זה גם בארץ תמורת 20-30 שקל. מניסיון של אנשים שחתכו לבד, זה לא תמיד יוצא כמו שצריך ולפעמים זה נתקע במכשיר.
יש עוד אופציה, והיא לבקש מיקרו סים מאורנג' או פלאפון (לא יודע לגבי סלקום). זה עולה 99 שקל כרגע, אבל אם יש לך data stick זה אמור להיות בחינם.

• פותח/ת השרשור
פריצות תמיד יוצאות זה עניין של כמה ימים עד כמה שבועות, יצאה עכשיו גירסה 4.0.2, היום חבר של אחי לקח אייפון מ AT&T וקיבל גירסה 4.0.0 ככה שאני מאמין שהם עדיין לא שידרגו וכדאי לך לקנות בימים הקרובים.

עוד כמה זמן 4.0.2 יתחיל להיות על האייפונים שקונים? בכל מקרה אתה חושב שגם אם לא תצא פריצה בזמן שבני דודים שלי בחול האם שווה לקנות ולחכות?

---------- התגובה התווספה ב 13:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:18 ----------

לפי מה שהבנתי הם מחכים שתצא 4.1 ואז תיהיה פריצה האם זה נכון?

נערך לאחרונה:
יש כבר פריצה עד 4.0.1, יצא לפני כמה ימים 4.0.2 שאמור כביכול לסגור כמה חורי אבטחה (PDF) ככה שהוא לא קריטי כי יש לכך תיקון בסידייה.
בקשר למכשירים, זה תלוי מאיפה אתה קונה וכמה טרי המכשיר מגיע מהמפעל, כמו שאמרתי מישהו לקח אתמול מכשיר מ AT&T וקיבל עדיין גירסה 4.0.0

אגב משה, אתה יודע אולי מתי המוכסים עושים עליך את ה"עמבוש" ?
כשאתה מחכה למזוודה אז באים אליך ואומרים לך בוא הצידה או שאחרי שלקחת אותה הם מתלבשים עליך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית