הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 160

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
מחפש עיצות לשיפור הדדליפט, זה רק מה שמעניין אותי כרגע.
תקוע כבר שבועיים על המשקל הזה,עובד בטקסס כרגע.
לפני שבוע וחצי שקלתי 80

זה הדדליפט של היום,ההרגשה אחרי הסט הייתה כאילו עשיתי מרתון עכשיו.

וזה של שבוע שעבר:

הוספתי בשבוע האחרון עוד 2 ליטר חלב, אני מגיע בערך ל3500 קלוריות.
ולא רוצה לתת עליה חדה בקלוריות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תרים יותר חזה ותשען קצת יותר אחורה
אתה מרגיש שלפני הברך אתה חולץ מהעקב ?

הדדליפט סבבה, אבל מה שרשמתי יתן לך עוד קצת

• פותח/ת השרשור
את האמת אני מרגיש רק רעידות שמפריעות לי.
אני אנסה שבוע הבא להישען יותר לאחור, ככה אני מרגיש שיותר קל לי, אבל במקרה כזה השכמות לא יהיו מעל המוט..

ניראה שאתה "קצת" חורג מהטכניקה.
לא היית רוצה להוריד קצת במשקל ולעשות עם טכניקה קצת יותר טובה?
לפי דעתי זה עדיף.

המוט קצת רחוק מהרגל או שזה רק אני?

זה הסיבה שהוא צריך להוציא יותר חזה ולהשען אחורה (אחרת המוט בורח קדימה מעט)

ולגבי הטכניקה ברור שזה לא 100% והגב עגול
אם זה קורה רק בסט של PR זה סביר
צריך לראות שבחימום וברוב העבודה זה לא ככה

גם לי ממש היית בעייה כמו שלך הייתי תקוע המון זמן על אותו משקל,רק שאני חשבתי שזה בגלל האוכל והוספתי עוד קלוריות וזה גם לא עזר,כששמתי דגש על העקבים ללחוץ אותם לכיוון הרצפה זה עזר לי להתקדם במשקל שהייתי תקוע בו.

יש לי את אותן רעידות כשהמשקל גבוה, שזה בערך אותם משקלים כמוך כרגע.
לי הקפיצה מ- 160 ל- 180 היתה בעזרת תוכנית אחרת (5ֿ/3/1) שיש בה קצת יותר נפח. אתה עושה דדליפט במתכונת טקסס, כלומר יש לך יום נפח בדדליפט?

אני מחזק את מה שמורן מכוון אליו. אם זה תקוע ככה לא נראה לי שזה עניין של תזונה (אם כי הטכניקה המשופרת תעזור לך), אלא אולי כדאי לשקול החלפת תוכנית אימונים.

• פותח/ת השרשור
יש לי את אותן רעידות כשהמשקל גבוה, שזה בערך אותם משקלים כמוך כרגע.
לי הקפיצה מ- 160 ל- 180 היתה בעזרת תוכנית אחרת (5ֿ/3/1) שיש בה קצת יותר נפח. אתה עושה דדליפט במתכונת טקסס, כלומר יש לך יום נפח בדדליפט?

עד לפני שבועיים היה לי יום נפח בדדליפט, לא עליתי מספיק בדדליפט אז החלפתי את היום נפח בדדליפט לסקוואט, אני עושה רוטציה בניהם(חודש חודש).

בקשר לטכניקה, בחימום היא מצויינת... שהמשקל ניהיה כבד גם הטכניקה יורדת
אני אנסה לקחת כמה דגשים מפה לאימון הבא, אפילו שבכל מקרה אימון הבא זה חייב להעלות, הפעם היה ממש קרוב.
כל הקטע זה שההתקדמות היא מאוד איטית, באמת אולי צריך לשקול תוכנית אחרת

עד לפני שבועיים היה לי יום נפח בדדליפט, לא עליתי מספיק בדדליפט אז החלפתי את היום נפח בדדליפט לסקוואט, אני עושה רוטציה בניהם(חודש חודש).

בקשר לטכניקה, בחימום היא מצויינת... שהמשקל ניהיה כבד גם הטכניקה יורדת
אני אנסה לקחת כמה דגשים מפה לאימון הבא, אפילו שבכל מקרה אימון הבא זה חייב להעלות, הפעם היה ממש קרוב.
כל הקטע זה שההתקדמות היא מאוד איטית, באמת אולי צריך לשקול תוכנית אחרת

נראה לי שאתה צריך לחזור לתוכנית עם קצת יותר נפח מאשר סט בודד כבד פעם בשבוע. תחזור ליום נפח בדדליפט במקום הסקוואט אם המטרה שלך היא ספציפית לדדליפט.
ניסית לעשות ריסט? נגיד לרדת ל- 150-145 ולעלות חזרה משם?

• פותח/ת השרשור
אני אעשה את זה בעוד שבועיים, אבל אתה לא חושב שכשעשיתי את זה(יום נפח בדדליפט) , לא התאוששתי מספיק ובגלל זה לא סגרתי את הדדליפט בעצימות? או שזה יכול להיות שבגלל שעשיתי גם דדליפט וגם ראק פולס באותו אימון בנפח.

אני אעשה את זה בעוד שבועיים, אבל אתה לא חושב שכשעשיתי את זה(יום נפח בדדליפט) , לא התאוששתי מספיק ובגלל זה לא סגרתי את הדדליפט בעצימות? או שזה יכול להיות שבגלל שעשיתי גם דדליפט וגם ראק פולס באותו אימון בנפח.

קשה לי לנחש מה בדיוק הולך אצלך. לא נראה לי שיום עצימות לבד מספיק בשביל להתקדם בשלב הזה. זה סטרס חזק למערכת העצבים אבל לא מספיק נפח לשרירים. אם אתה מתכנן רק יום אחד בשבוע אימון דדליפט אז עדיף כבר משהו עם יותר נפח. תנסה לחזור ליום נפח (לפחות 10% פחות - נגיד תתחיל מ- 135 3x5 או 5x3) וליום עצימות (תתחיל מ-150). תעלה 5 קילו כל שבוע. תוך 3 שבועות אתה סוגר את ה- 160. *

כמובן לאכול בהתאם. אם בסוף השלושה שבועות אתה שוקל אותו דבר - נכשלת!

• פותח/ת השרשור
קשה לי לנחש מה בדיוק הולך אצלך. לא נראה לי שיום עצימות לבד מספיק בשביל להתקדם בשלב הזה. זה סטרס חזק למערכת העצבים אבל לא מספיק נפח לשרירים. אם אתה מתכנן רק יום אחד בשבוע אימון דדליפט אז עדיף כבר משהו עם יותר נפח. תנסה לחזור ליום נפח (לפחות 10% פחות - נגיד תתחיל מ- 135 3x5 או 5x3) וליום עצימות (תתחיל מ-150). תעלה 5 קילו כל שבוע. תוך 3 שבועות אתה סוגר את ה- 160. *

כמובן לאכול בהתאם. אם בסוף השלושה שבועות אתה שוקל אותו דבר - נכשלת!

אני עולה כל שבועיים במשקל(אני נשקל פעם בשבועיים) סביבות ה500-1000 גרם.
ואין לי צורך לחכות ל3 שבועות כדילסגור 160, אימון הבא זה חייב להיסגר , אם לא אני באמת אעשה ריסט.
ובקשר ליום נפח אתה צודק, בפעם הבאה אני אעשה 5*3 במקום 5*5.
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית