הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון monolift

• פותח/ת השרשור ish
  • פורסם בתאריך

ish

משתמש מתחיל
252
0
נק' מוניטין:
2,535
252
0
לכל מי ששאל ולכל מי שלא האמין -
וידאו של המונוליפט הראשון (והיחיד) בארץ בפעולה.

נ.ב. תוצרת כחול לבן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בניגוד לכל המומחים שמומחים לאימונים חובבניים שלהם עצמם עם חבריהם במכון שכונתי שלהם(ואני ביניהם) , יש אנשים שמשתתפים בתחרויות -ולתחרויות יש כללים ברורים שמכתיבים את צורת האימונים.
כל המומחים הביתיים מוזמנים ללכת לתחרות כלשהי ולהוכיח שצורת האימון שלהם עולה על המקובלות. עד שזה יקרה, זה נראה כמו ילדים קטנים שמנסים להוכיח שגם הם "גדולים".
נ.ב. לא יזיק לכם ללמוד לתת קצת כבוד למבוגרים.
שבת שלום.

כל המומחים הביתיים מוזמנים ללכת לתחרות כלשהי ולהוכיח שצורת האימון שלהם עולה על המקובלות. עד שזה יקרה, זה נראה כמו ילדים קטנים שמנסים להוכיח שגם הם "גדולים".
שבת שלום.

מי לדעתך פה "לא נתן כבוד למבוגרים" בדיוק?

בניגוד לכל המומחים שמומחים לאימונים חובבניים שלהם עצמם עם חבריהם במכון שכונתי שלהם(ואני ביניהם) , יש אנשים שמשתתפים בתחרויות -ולתחרויות יש כללים ברורים שמכתיבים את צורת האימונים.
שבת שלום.

חחחח
באמת אין אף ארגונים שמוציאים את המוט מעמודים.
אד כהן והקפטן עשו חצאים ממונליפט גם דאג יאנג ושאר החבר'ה.

לתחרות שלהם יש באמת כללים ברורים, תזריק המון(נניח זה בסדר), שים על עצמך 50 חליפות כפולות שלא יהיה קר מידי, תעשה רבע תנועה ותגיד ששברת את שיא העולם כי שמת 5000 פאונד על המוט.

אני נותן את הכבוד למי שמגיע.
כן בגלל זה אני לא מתחרה בבלט או BB או בארגון שחושב שסקוואט זה כיפוף ברכיים עם צעקה חזקה.

אני נותן את הכבוד למי שמגיע.
כן בגלל זה אני לא מתחרה בבלט או BB או בארגון שחושב שסקוואט זה כיפוף ברכיים עם צעקה חזקה.

אתה נותן כבוד למי שמגיע לדעתך. זה מקובל.
מצד שני- זה מביא אותי לחשוב על אנשים שמשחזרים קרבות אבירים עם חרבות אמיתיות ושיריון שאומרים שסיף אולימפי זה לא מספיק RAW כי הם משתמשים בחיישנים וציוד מגן - ומשתמע מכך שזה לא ספורט לגיטימי.

אתה נותן כבוד למי שמגיע לדעתך. זה מקובל.
מצד שני- זה מביא אותי לחשוב על אנשים שמשחזרים קרבות אבירים עם חרבות אמיתיות ושיריון שאומרים שסיף אולימפי זה לא מספיק RAW כי הם משתמשים בחיישנים וציוד מגן - ומשתמע מכך שזה לא ספורט לגיטימי.

יש הרבה מאוד אנשים שמסכימים איתי.
רק עכשיו ארגון השחייה העולמי פסל את השימוש בחליפות.
אבל בנוסף לכך שהחליפות הן גורם זר שמרים לך את המשקל בניגוד לדוגמא לחגורה שעוזרת לך להפעיל את השרירים יותר טוב.
אבל גם הסקוואט איתן הוא חצי תנועה, לא רואה איך מגיע כבוד לכאלה ארגונים(האנשים שמתחרים שם זה סיפור אחר).

בנוגע לאנלוגיה לסיף היא די לא קשורה.

• פותח/ת השרשור
איך אתם מצליחים להפוך כל אשכול לויכוח מיותר ותחרות "למי ביצים יותר גדולות"?
חבורת "אלופי הפקה-פקה בפורום".
וכשמזמינים לתחרות תמיד יש תירוץ טוב : שבת לא מתאים, חליפות לא מתאים, רק לחיצה לא מתאים וכו'
גם כשהזמנתי לתחרות מלאה, ללא ציוד וגם לא בשבת - אז יצא תרוץ עוד יותר גאוני - התברר שזה עולה כסף.... ושאני אממן.

את המסקנות - לבד.

אני לא מתחרה בתחרויות עם או בלי ציוד כי אני לא מוכן להשקעה שזה דורש. אבל אני יודע שאנשים שכן מתחרים ועושים את זה ברמה רצינית (כן, לא בארצנו ברוכת מרימי RAW מסוקסים ) בכל סוג של ארגון משקיעים המון. לכן אני נותן להם את הכבוד. כי זה מגיע להם.
נ.ב. יש לי תחושה ש ISH ללא ציוד תצליח להרים בכל סוג של הרמה בסיסית יותר מ90% לוחמי ה RAW מהפורום. 😃

יש הרבה מאוד אנשים שמסכימים איתי.
רק עכשיו ארגון השחייה העולמי פסל את השימוש בחליפות.
אבל בנוסף לכך שהחליפות הן גורם זר שמרים לך את המשקל בניגוד לדוגמא לחגורה שעוזרת לך להפעיל את השרירים יותר טוב.
אבל גם הסקוואט איתן הוא חצי תנועה, לא רואה איך מגיע כבוד לכאלה ארגונים(האנשים שמתחרים שם זה סיפור אחר).

בנוגע לאנלוגיה לסיף היא די לא קשורה.
בגדול- גם אני מסכימה איתך. אבל לדעתי כל עוד זה מה שיש בארץ- עדיף לתמוך בכל ארגון שכבר קיים כדי שבארץ וגם בעולם תהיה מודעות לכך שבישראל יש פאוארליפטינג. אולי אז גם RAW יופיע ויפרח. 😃

וכשמזמינים לתחרות תמיד יש תירוץ טוב : שבת לא מתאים, חליפות לא מתאים, רק לחיצה לא מתאים וכו'
גם כשהזמנתי לתחרות מלאה, ללא ציוד וגם לא בשבת - אז יצא תרוץ עוד יותר גאוני - התברר שזה עולה כסף.... ושאני אממן.

את המסקנות - לבד.
בסך הכל היו 1-2 אנשים שדיברו על עניין התשלום.

את המסקנות - לבד.

מגיע לך הרבה כבוד על ההשקעה בתחום
ובאמת חבל שהצגה של מונופוליסט הפכה לדיון של סקוואט מקביל/שובר מקביל
זה להוציא את הטפל מהעיקר

מסכים איתך, מי שרוצה שיתחרה מי שלא מתחרה הוא שפן

את המסקנות - לבד.

את תמיד מקדמת ארגון מוזרק של לובשי חליפות ועושי רבע סקוואטים.
ותמיד מתפלאת שאין ביקוש אצל אנשים שעושים הכל הפוך מהם.
באמת מאוד מפתיע...

נ.ב. יש לי תחושה ש ISH ללא ציוד תצליח להרים בכל סוג של הרמה בסיסית יותר מ90% לוחמי ה RAW מהפורום. 😃

🤯
אם היא מרימה את המשקלים שאני רק התחלתי להתאמן אני אהיה מופתע.
וכן RAW זה כבוד גם single ply זה סבבה, אבל מה שהיא מקדמת זה פשוט מצחיק.

מגיע לך הרבה כבוד על ההשקעה בתחום
ובאמת חבל שהצגה של מונופוליסט הפכה לדיון של סקוואט מקביל/שובר מקביל
זה להוציא את הטפל מהעיקר

מסכים איתך, מי שרוצה שיתחרה מי שלא מתחרה הוא שפן

שפן?

• פותח/ת השרשור
יותר קל, אחד הדברים הכי קשים בסקוואט זה היציאה ולסדר את הרגליים כמו שצריך.
מה שגם מצריך לסדר את הנשימה פעמיים.

עם מונוליפט אתה עומד במקום מסודר במצב ומרימים לך תמוט, וככה גם אתה מחזיר אותו.

לא ראיתי עדיין ארגון שעושים בו סקוואטים מלאים ומשתמש במונוליפט.

הסקוואט בווידאו לא מספיק עמוק.

לא שובר מקביל...

את תמיד מקדמת ארגון מוזרק של לובשי חליפות ועושי רבע סקוואטים.
ותמיד מתפלאת שאין ביקוש אצל אנשים שעושים הכל הפוך מהם.
באמת מאוד מפתיע...

🤯
אם היא מרימה את המשקלים שאני רק התחלתי להתאמן אני אהיה מופתע.
וכן RAW זה כבוד גם single ply זה סבבה, אבל מה שהיא מקדמת זה פשוט מצחיק.

בשבילך, בשידור חוזר, תחרות RAW תתקים באליפות עולם בפראג.
תבוא, נצחק יחד.

בשבילך, בשידור חוזר, תחרות RAW תתקים באליפות עולם בפראג.
תבוא, נצחק יחד.

לא הבנת גם מהפעם שעברה, ומההערות העכשיו , לא מעניין אותי להתחרות בארגון של מוזרקים.

למה נראה לך שלבן אדם טבעי יש מה לחפש שם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית