הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון monolift

• פותח/ת השרשור ish
  • פורסם בתאריך

ish

משתמש מתחיל
252
0
נק' מוניטין:
2,535
252
0
לכל מי ששאל ולכל מי שלא האמין -
וידאו של המונוליפט הראשון (והיחיד) בארץ בפעולה.

נ.ב. תוצרת כחול לבן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אולי תרימו תחרות של הפורום? לא חסר פה חבר'ה עם ציוד לא רע בחצר האחורית? תחרות בשביל הFUN אם משה רוצה שיתרום אבקת חלבון

בכותרת של הפורום כתוב POWERLIFTING, וכן -זה כולל גם את החליפות , גומיות וכל חלקי המומיה האחרים.
זה חלק מ PL אמיתי בימינו (ולצערינו). ואם נכנס לפורום בן אדם שמתחרה ברמה רצינית זה לא מכובד לנסות להשוות איתו את הבולבולים. זה נראה ממש לא טוב ומשדר ילדותיות (וזה הפורום הרציני ביותר בארץ!).

(ולא, אין לי שום קשר לאירגון ואינני מכיר אף אדם בו. 😃)

---------- התגובה התווספה ב 11:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:57 ----------

אולי תרימו תחרות של הפורום? לא חסר פה חבר'ה עם ציוד לא רע בחצר האחורית? תחרות בשביל הFUN אם משה רוצה שיתרום אבקת חלבון
רעיון מצויין! אני בעד אבל רק אם יהיה מותר להביא מגבת 🤡😈

בכותרת של הפורום כתוב POWERLIFTING, וכן -זה כולל גם את החליפות , גומיות וכל חלקי המומיה האחרים.
זה חלק מ PL אמיתי בימינו (ולצערינו). ואם נכנס לפורום בן אדם שמתחרה ברמה רצינית זה לא מכובד לנסות להשוות איתו את הבולבולים. זה נראה ממש לא טוב ומשדר ילדותיות (וזה הפורום הרציני ביותר בארץ!).

(ולא, אין לי שום קשר לאירגון ואינני מכיר אף אדם בו. 😃)

אני לא ממש מבין מה הבעיה. המשפט "ונראה אותך אומר משהו על עומק הסקוואט שלי" הגיע מ-ISH, לא מאף אחד אחר. דאוס ביקר את השימוש במונוליפט באופן כללי, ובפעם האחרונה שבדקתי אפשר לבקר דברים גם אם אתה לא מתחרה. איך הבנתם שמדובר משם בתחרות "למי יש יותר גדול" לא מובן לי בעליל, אף אחד לא אמר "תראי איזה סקוואט כבד יש לי, ואני אפילו שובר מקביל" (אגב, לדאוס יש יותר גדול, אני מהמר שגם מול 95% מהמתחרים הטבעיים בסקוואט בארץ). אז גם Advocatus diaboli צריך לדעת להיות.

אני לא ממש מבין מה הבעיה. המשפט "ונראה אותך אומר משהו על עומק הסקוואט שלי" הגיע מ-ISH, לא מאף אחד אחר. דאוס ביקר את השימוש במונוליפט באופן כללי, ובפעם האחרונה שבדקתי אפשר לבקר דברים גם אם אתה לא מתחרה..
זה בה כהתגוננות אחרי שדאוס בא ביציאה ששום אירגון רציני לא משתמש במונוליפט בלה בלה בלה.
וחוצמזה, כל הויכוח נדוש ומיותר. וממנו באמת עולה תחושה של השוואות ביצים. לא רציני.

זה בה כהתגוננות אחרי שדאוס בא ביציאה ששום אירגון רציני לא משתמש במונוליפט בלה בלה בלה.
וחוצמזה, כל הויכוח נדוש ומיותר. וממנו באמת עולה תחושה של השוואות ביצים. לא רציני.

לא נראה לך, אל תגיב.
אני לא מעריך את הארגונים הללו, בלי קשר לאנשים שמתחרים שם.
אה ואני לא השוויתי גדלים, אתה זה שדיברת על המשקלים של ISH.

זו התגוננות שהתפרצה לדלת פתוחה, כי אף אחד לא כתב משהו על הביצוע של ISH עצמה (שאגב, גם אתה בטח תסכים שהוא לא שובר מקביל). אחרי שהיא כתבה את זה לגיטימי לגמרי להעיר על כך.

לא הבנת גם מהפעם שעברה, ומההערות העכשיו , לא מעניין אותי להתחרות בארגון של מוזרקים.

למה נראה לך שלבן אדם טבעי יש מה לחפש שם?

התחרות שהחברה מ 70sbig השתתפו בה ( AC וחבריו..)
היא DRUG TESTED?

התחרות שהחברה מ 70sbig השתתפו בה ( AC וחבריו..)
היא DRUG TESTED?

כן, למרות שזה לא אומר הרבה(כי הבדיקות הרבה פחות מחמירות מהקריטריון האולימפי).
אבל אני משער שאין סיבה לאנשים לא טבעיים להתחרות בארגון חובבני שלא נותן לך כלום
אם תנצח.

כן, למרות שזה לא אומר הרבה(כי הבדיקות הרבה פחות מחמירות מהקריטריון האולימפי).
אבל אני משער שאין סיבה לאנשים לא טבעיים להתחרות בארגון חובבני שלא נותן לך כלום
אם תנצח.

"סיבה להתחרות" זה דבר אישי.

איריס - מעבר לכל מה שנאמר - כל הכבוד.
איך הגעת בכלל ל PL, מה מושך אותך בתחום?

נ.ב
השמועות אומרות שאת שוחה בים באמצע החורף...

נ.ב

התכוונתי להתחרות בארגון שקובע שמה שאתה עושה זה רמאות, וגם אם תנצח בו לא תקבל שום דבר ובנוסף יש מספיק ארגונים שלא עושים בדיקות.

התכוונתי להתחרות בארגון שקובע שמה שאתה עושה זה רמאות, וגם אם תנצח בו לא תקבל שום דבר ובנוסף יש מספיק ארגונים שלא עושים בדיקות.

"אירגון שקובע שמה שאתה עושה זה רמאות"...
WTF?!?!?

אני מניח שאתה מתכוון לשימוש בעזרים (מכניים ו\או כימיים) ועומק התנועה.

אם ארגון קבע חוק X ולא קבע חוק Y , ואנשים ממלאים אחרי חוק X ולאו דווקא Y...מה בדיוק רמאות כאן?

"אירגון שקובע שמה שאתה עושה זה רמאות"...
WTF?!?!?

אני מניח שאתה מתכוון לשימוש בעזרים (מכניים ו\או כימיים) ועומק התנועה.

אם ארגון קבע חוק X ולא קבע חוק Y , ואנשים ממלאים אחרי חוק X ולאו דווקא Y...מה בדיוק רמאות כאן?

האירגון קבע שהוא לא מקבל אנשים שמשתמשים בחומרים, אז מן הסתם אם אתה כן משתמש ומתחרה בו בשביל האירגון אתה רמאי.

• פותח/ת השרשור

נ.ב

התגלגלתי לשם באופן טבעי... עם כמה דחיפות קלות מאדמונד.
מספק לי אדרנלין ואת יצר התחרותיות.

נ.ב. אההההה אותו יום קיצי של פברואר 2006..... 😃))

כשאני אבנה את איזור האימונים שלי, אתם מוזמנים לתחרות ✌️

ואם עושים תחרות בארץ, כדאי שתלמדו מ-USAPL איך סקוואט צריך להיות 😃

• פותח/ת השרשור
יש לי משהו לחדש לכמה ממכם על חוקי סקוואט - אין מושג כזה "שובר מקביל" (יש שובר גלים, כן, בים)
http://www.powerlifting-ipf.com/fileadmin/data/Technical_Rules/IPF_rulebook_05_2009.pdf
סעיף 3 עמ' 18 ותמונה בעמ' 19

בתרגום חופשי לעברית - "לאחר קבלת אות משופט ראשי הספורטאי יכופף את הברכיים, עד שהשטח העליון של הרגל באזור מפרק הירך יהיה נמוך משטח העליון של מפרק הברך...."
הסעיף הנ"ל, כפי שהוא מובא באתר של IPF, משותף ל-WPC, GPC, IPF ועוד כמה.

עכשיו שימו ת'ווידאו slow motion או לפי frames - העומק מספיק לפי חוקים.

---------- התגובה התווספה ב 13:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:43 ----------

דוגמא לעומק מספיק (תתרכזו בברך הרחוקה)

דוגמא לעומק לא מספיק

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בתרגום חופשי לעברית - "לאחר קבלת אות משופט ראשי הספורטאי יכופף את הברכיים, עד שהשטח העליון של הרגל באזור מפרק הירך יהיה נמוך משטח העליון של מפרק הברך...."

יופי, זה שובר מקביל (מקביל = השטח העליון של הרגל באיזור מפרק הירך מקביל לשטח העליון של מפרק הברך). ולפי הסרטון נראה שלא שברת מקביל, אז מה הבעיה?

יפה, זה ניקרא לרדת מתחת למקביל / סקוואט מלא.

בסירטון של הפוסט זה לא קורה.

אולי בסירטון הזה שפירסמת עכשיו,
לא יודע לקבוע עומק מזווית כזו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית