הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט לביקורת

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
סט ראשון הפסיק לצלם באמצע, עשיתי עוד 2 חזרות, סט שני בכלל התקשרו אז הפסיק לצלם, בכל זאת אני מעלה את שניהם לביקורת.

יודע שיש כמה בעיות כמו גב לפעמים ושאני לא מוציא חזה, זה פעם ראשונה גם שאני עושה בלי רצעות (עברתי למגנזיום).

[video=youtube;HP8BNFfEmK8e]http://www.youtube.com/watch?v=HP8BNFfEmK8[/url][url="http://www.youtube.com/watch?v=HP8BNFfEmK8e[/video]

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה בסדר גמור.

קשה לראות מהזווית צילום אבל בצילום השני בחזרה הראשונה, זה נראה כאילו המוט לא נמצא ממש מתחת לשכמות.
תשתדל תמיד שהשכמות יהיו מעל המוט.
ולהעמיס משקל. זה נראה שזה קל לך.

סה"כ יפה
אני אתן לך דגשים שהוא יהיה יותר טוב, במשקלים כאלה כדאי לעבוד מדוייק כדי לא להתחיל עם פיצויים מהתחלה

הגב עגול תחזיק חזק גב (גב תחתון)
אתה יותר מדי קדימה, תשען אחורה, תוציא חזק חזה ותלחץ מהעקבים
תעמוד יותר צר, הברכיים שלך קורסות פנימה (אני מעריך לא רואים כ"כ טוב)

• פותח/ת השרשור
נראה בסדר גמור.

קשה לראות מהזווית צילום אבל בצילום השני בחזרה הראשונה, זה נראה כאילו המוט לא נמצא ממש מתחת לשכמות.
תשתדל תמיד שהשכמות יהיו מעל המוט.
ולהעמיס משקל. זה נראה שזה קל לך.

יכול להיות רואים ככה בגלל הזוית הצילום.

הורדתי טיפה משקל בגלל שעד השבוע הייתי עובד עם רצועות וגם בגלל שצילמתי בשביל לקבל ביקורת על הטכניקה.

סה"כ יפה
אני אתן לך דגשים שהוא יהיה יותר טוב, במשקלים כאלה כדאי לעבוד מדוייק כדי לא להתחיל עם פיצויים מהתחלה

הגב עגול תחזיק חזק גב (גב תחתון)
אתה יותר מדי קדימה, תשען אחורה, תוציא חזק חזה ותלחץ מהעקבים
תעמוד יותר צר, הברכיים שלך קורסות פנימה (אני מעריך לא רואים כ"כ טוב)

כן בקשר לגב גם אני ראיתי (אני לא מרגיש את זה, אבל שאני רואה בסרטון אני מבין שהנושא צריך שיפור).. כנ"ל לגבי חזה שגם שמתי לב מצפייה בסרטון.
על ללחוץ מהעקבים קראתי את זה רק בזמן האחרון ואני ינסה ליישם את זה.

פעם הבאה שאני מצלם אז באיזה זוית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית