עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מצטער, אבל זאת אחת השאלות היותר מפגרות שראיתי בחיי.
זה נכון לכל ספורט אישי שמתבסס על תוצאה. אז בואו נבטל את כולם. יאללה כדורגל אחיי
כל אחד מתחרה איך החומרים שהוא מזריק יגיעו יותר טוב לתאים מה שיניב לו יותר כוח בתרגיל שלפני התחרות, כמובן גם ביכולת שלו להסניף אמונייה בין הסטים.
אם הטכניקה שלך לא טובה, הכוח הפיזי שלך לא שווה כלום כי אתה לא יכול לנצל אותו מה שאומר שלא תשבור שיאים. וכנראה שאף פעם לא נכנס לפני סט כבד של סקוואט ובגלל זה אתה לא יודע כמה ריכוז צריך, כוח מתפרץ, גמישות ועוד הרבה, בדיוק כמו שתאירת בענפי הספורט השונים.או, זאת תשובה 😃 חחח...
ולא, אני לא מכיר ספורט אחר בו המצב דומה.. מרימים אולימפיים? זה טכניקה+כוח מתפרץ, שני משתנים גדולים, הם תמיד יכולים לתת עוד push. קראטה, קיק-בוקס, היאבקות,ג'ודו, סייף, ג'ימנסטיקה... באף אחד מהם אין פרמטר קבוע כמו RM1, אלא המון מפרמטרים משתנים כמו כוח, טכניקה, מהירות, כו מתפרץ, גמישות, ביצוע, ריכוז, ועוד הרבה.
יחד עם זאת אני יכול להבין שאדרנלין ורצון יכולים לשנות את התמונה, ואכן לשבור שיא.. ועדיין, זה נראה לי מוזר כשמדובר בכוח פיזי נטו, זה הכל... זה פופולרי שבתחרות המתחרים שוברים שיאים אישיים, עם תוספת משקל משמעותית או לפחות משנה ממתחרה ולמתחרה?