הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לחובבי הMMA

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
ראיון מאוד מעניין עם צ'ייל סונן. שלדעתי הוא הלוחם הנורמלי היחיד שהוא נטול פוזות, לא קוקסינל, עובד קשה ושהכי כיף לראות אות נלחם מאז ימי צ'אק ורנדי. ממש התחיל להמאס לי מכל הMMA מאז ששניהם התדרדרו. הבחור החזיר לי את כל האהבה לתחום בקרב האחרון שלו מול אנדרסון סילבה (אה כן והוא הפסיד)
http://www.mmatko.com/fighting-words-chael-sonnen-talks-about-the-ufc-117-fight-with-anderson-silva/

בלי פוזה? גם הוא דיבר הרבה לפני הקרב, אומנם הוא גיבה בערך את כל מה שהוא אמר.
בדיוק עכשיו סיימתי לראות את הקרב, היה מדהים 😃 אחד הקרבות הכי טובים שראיתי בזמן האחרון

• פותח/ת השרשור
בדיוק. בגלל זה לא שמתי עליו עד לקרב. כי חשבתי שהוא כמו כולם, מברבר באויר.
אבל הוא היחידי שאשכרה עומד מאחורי המילים שלו.
בדיוק ראיתי עכשיו סרטון עם כל מה שהוא אמר וזה כאילו הוא חזה את הכל.
ברור שעל פני השטח יש המון פוזה, אבל הוא כאילו הצדיק אותה 😃

אני כל כך מצטער שראיתי את הדיון שלך אני ראיתי את הקרב בדיוק היום ביס וזה הרס לי:/, והוא דיבר הרבה טארש טולק אבל wooooooooow הוא פיצץ את סילבה, וזה פאקינג אנדרון סילבה, שהוא אולי הלוחם הכי טוב בUFC(בלי קשר למשקל, פשוט ליכולת הכללית שלו), איזה באסה שהוא הפסיד... באמת קשה שלא לאהוב את הבחור הזה

היה לו מה שלא היה למי שנלחם לפני מול סילביה

אומץ

באמת קרב מדהים. הוא היה צריך לנצח..
מה שאני לא מבין זה איך בן אדם יכול לחטוף 300 פיצוצים ועדיין לתפקד. סילבה קיבל אגרופים לפנים נון-סטופ והיה נראה כאילו זה לא מזיז לו.. זה דיי מרשים בפני עצמו

• פותח/ת השרשור
מצטער למי שהרסתי... חשבתי שעבר מספיק זמן כדי לדבר על זה.

הוא לא היה צריך לרדת למטה עם סילבה לקראת הסוף, גם אם סילבה הפיל אותו אז לעלות בחזרה ולא לעשות לו מאונט 2:30 דקות לפני הסוף במטרה לפוצץ אותו, הוא גם ככה ניצח, הוא היה צריך פשוט להתחמק בזמן שנשאר לקרב...

אבל לבחור באמת יש אומץ... אני רוצה קרב חוזר בינהם:)

ראיתי עכשיו קרב בין אנדרסון סילבה לריץ' פרנקלין, מה שסילבה עשה לו לא אנושי..
התחלתי לעקוב רק בזמן האחרון, והתוכנית הזאת היא תוכנית ישנה, מישהו יודע מה עם ריץ' פרנקלין היום, ואיך האף שלו היום?

מעניין מתי יבוא משהו שינצח את אנדרסון סילבה וסוף סוף יקח לו תחגורה, הוא מחזיק אותה כבר יותר מדי זמןP:

אגב ראיתם תקרב של ברוק לאסנר ושיין קארווין? זה גם היה קרב מצויין(אני לא אהרוס למי שלא ראה)...

אני לא ראיתי את אנדרסון עושה משהו לא אנושי

דווקא בקרב האחרון שלו הוא היה נראה אנושי לגמרי

הלוחמים הקודמים שנלחמו נגדו נשברו מנטאלית לפני או במהלך הקרב, וזה משפיע המון על התפקוד שלהם. או שהם לא ברמה כזו גבוהה, לא כל לוחם בUFC הוא בלתי מנוצח.

הוא בהחלט לוחם ברמה גבוהה, אבל הוא נלחם מול היריבים הלא נכונים.

הוא נלחם נגד היריבים הכי טובים הקטגורייה שלו, וזה ידוע שבUFC יש בעיה שהם לא מצליחים למצוא משהו שינצח את אנדרסון סילבה, הבן אדם פשוט אדיר, הוא טוב בהכל, ניתן היה לראות את זה באיך שהוא ניצח את קייל שונן למרות שזה היה נראה שהקרב גמור...

• פותח/ת השרשור
זה צ'ייל סונן. וזאת מחלקה של גמורים. אין שם לוחם אחד נורמלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית