הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא יורדת במשקל גוף

שרון999

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום אני כבת 30 מתאמנת בחדר כושר בצורה אינטסיבית , כל יום רצה והולכת הליכה בשיעור של 75 אחוזי דופק עם שעון פולאר , אתמול ערכתי בדיקה באמצעות הקאליפר ובשילוב מדידת היקפים וקיבלתי שוק אני עם 33 % שומן לא ירדתי חודש שלם במשקל , ...המשקל אכן מראה שירדתי 5 קג.. גובהי 1.65 ואני שוקלת 60 קג..מה עליי לעשות? יש לציין שיש לי אירוע גדול וחגיגי בסוף ספטמבר ואני חייבת להסיר ממשקלי דחוף..
אני כבר מתאמנת 4 חודשים עובדת על כל קבוצות השרירים העלתי במשקל של המשקלות והקטנתי את החזרות ל8 במשקל כבד.. מה עליי לעשות שארד במשקל... האם שתיית חלבון כדי לשמור על השריר, שאולי "פירקתי" ..
יש לציין שבנוסף לכל מה שציינתי אני עושה ספיניג 3 פעמים בשבוע..
עזרו לי

אז היתה או לא היתה ירידה במשקל? את כותבת שחודש לא ירדת במשקל ועם זאת- שהמשקל מראה שירדת 5 ק''ג.
היה צמצום היקפים מתחילת הדיאטה ואימונים?
תעלי את התפריט שלך כי יכול להיות שאת סתם חיה על תפריט רעב וזה עוצר את התהליך.

להבא, נא לרשום כותרת עניינית ולא את השם שלך בכותרת.
נא לקרוא את החוקים של הפורום, אף אחד לא יוצא מן הכלל+פתיחה בפורום המתאים.

הנקודה שלה היא שהיא ירדה במשקל אבל הקליפר מראה את אותו אחוז שומן.
אז שרון, רק שתדעי שלקליפר יש סטיות והוא לא מדוייק למרות זאת באמת יכול להיות שירדת במסת שריר+נוזלים.

מה שאני מציע לך לעשות זה להמשיך כך ולהקפיד על העמסות נקיות ככל האפשר ובשבוע שלפני האירוע להתייבש כמה שאפשר כדי להראות חטובה.
וכשאני אומר להתייבש אז הכוונה היא לא-לא לשתות מים כי זה לא נקרא ייבוש אלא להוריד את כמות הפחמימות ככל האפשר כי הן סופחות נוזלים וכמובן שגם מדובר על נתרן ועוד כל מיני תוספי תזונה שאני מאמין שאת לא משתמשת בהם אז זה לא רלוונטי.

הנקודה שלה היא שהיא ירדה במשקל אבל הקליפר מראה את אותו אחוז שומן.
אז שרון, רק שתדעי שלקליפר יש סטיות והוא לא מדוייק למרות זאת באמת יכול להיות שירדת במסת שריר+נוזלים.
.

אם היא באמת נשארה על אותו אחוז שומן אבל ירדה 5 קילו(נניח שהקליפר מדויק) אז היא ירדה גם במסת שומן.
%X מ70 קטן מ%X מ 80

אם היא באמת נשארה על אותו אחוז שומן אבל ירדה 5 קילו(נניח שהקליפר מדויק) אז היא ירדה גם במסת שומן.
%X מ70 קטן מ%X מ 80

אני חושב שהבנתי מה אתה -רוצה- להגיד.
אם תהיה יותר מובן זה יהיה יותר טוב.

א. הגירעון קלורי גדול מידי
ב. סביר להניח שהחילוף חומרים שלך בקנטים ואת צריכה לאזן את זה
ג. את עושה יותר מדי אירובי ולכן קורה א' ו ב'
ד. העמסות והפסקות מדיאטה כמו שנאמר כאן

פתרונות?

א. לאכול יותר
ב. לעשות הפסקה של שבועיים ולאכול תחזוקה או מאזן חיובי קל

זה נחמד שיש לך ארוע בספטמבר ואת מנסה להוריד משקל רק בשביל הארוע, זה מתכון לכישלון את תחזרי לאחר הארוע למשקל המקורי שלך ועוד ++

ולשם עיקרון את לא 33% שומן, אין סיכוי שאת שוקלת 60 ק"ג ויש לך 20 ק"ג שומן בגוף, זה לא קורה, הייתי מהמר גם שאת באזור ה 25% ומטה.

איך היית מנסח את זה אחרת?(בצורה יותר ברורה)

אני לא בטוח שלזה אתה התכוונת אבל אם יש משהו אחד ויחיד שאליו התכוונת זה זה:
היא ירדה במשקל וגם הורידה במסת השומן אבל האחוז שומן נשאר אותו דבר.
איך זה מתבטא?
אז זה בגלל שהיא ירדה גם בשריר וגם בשומן אז מבחינה יחסית היא עומדת על אותו אחוז שומן אף על פי שמשקל השומן בגוף שלה קטן יותר משהיה לפני כן.
בכל אופן, אני לא חושב שזה משפט נכון כל כך כי אני לא חושב שיש לה מסת שריר כל כך.

אבל זה רק אם זה מה שרצית להגיד.

אני חושב שאתה ליצן. אם תהיה פחות ליצן יהיה יותר טוב.

+1

אני לא בטוח שלזה אתה התכוונת אבל אם יש משהו אחד ויחיד שאליו התכוונת זה זה:
היא ירדה במשקל וגם הורידה במסת השומן אבל האחוז שומן נשאר אותו דבר.
איך זה מתבטא?
אז זה בגלל שהיא ירדה גם בשריר וגם בשומן אז מבחינה יחסית היא עומדת על אותו אחוז שומן אף על פי שמשקל השומן בגוף שלה קטן יותר משהיה לפני כן.
בכל אופן, אני לא חושב שזה משפט נכון כל כך כי אני לא חושב שיש לה מסת שריר כל כך.

אבל זה רק אם זה מה שרצית להגיד.

+1

סלח לי אבל ההסבר שלך אפילו פחות ברור משלי.
לגבי המשפט האחרון- לכל בנאדם יש מסת שריר.

סלח לי אבל ההסבר שלך אפילו פחות ברור משלי.
לגבי המשפט האחרון- לכל בנאדם יש מסת שריר.

אני אפילו לא אסביר שוב פעם את מה שהסברתי, חבל לי על הזמן.
תקרא עוד קצת מאמרים\מחקרים ובכלל מה שאנשים כותבים.
אתה תלמד, אני מבטיח!

אני אפילו לא אסביר שוב פעם את מה שהסברתי, חבל לי על הזמן.
תקרא עוד קצת מאמרים\מחקרים ובכלל מה שאנשים כותבים.
אתה תלמד, אני מבטיח!
אני די בטוח שהוא הבין את מה שאמרת, הוא רק אמר שההסבר שלך היה פחות ברור משלו, ואני מסכים איתו 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית