עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טעותיכול מאוד להיות שאתה מאבד מתח בהמסטרינג בעקבות הבטווינק(האגן מסתובב לאחור). תגיע עד הבאונס אפילו אם זה עדיין לא שבירת מקביל( אל תוותר על גב זקוף על מנת לשבור מקביל).
טעות
לא יורדים לחזרות לא מלאות.
ברגע שהמשקל יהיה מספיק כבד הבאט ווינק יסתדר.
תעשה בסוף האימונים שלך את המתיחה לסקוואט (נמצא בספר SS)
אז זו טעות.אם באמת ההמסטרינגס שלו מגיעים למתיחה מלאה לפני שהוא שובר מקביל אז זה הטווח תנועה המלא שלא.
במשקלים נמוכים תמיד יש לי באט ווינק.זו גם טעות לעשות סקוואט עם גב עגול. איזה טעות מבין השתיים תעדיף לעשות?
תבדוק את העניין,
.
לגב התזוזות והטיולים - זה כתוצאה מחוסר וודאות לגבי מיקום ומנח - אין שם כלוב אז כרגע אני יוצא מהבנץ' החיובי, והמתקן לרגליים מונע עומק נחוץ ככה שאין ברירה חוץ מלזוז.
הבעיה היא שאני נכנס מתחת למוט כמו שצריך אבל כל הטיול הזה מאד מוציא אותי מפוקוס ואז צריך להסתדר מחדש כל סט. בכל אופן העניין הזה יבוא לפתרון בסוף חודש הבא שאעבור חד"כ.
בעניין גמישות - מקפיד לעבוד על כך.
באותו עניין אני חושב שיש לי בעיה עם העומק - חוץ מזה שכמו שרואים בסרטון ישנו but-wink, אני מרגיש שכשאני מגיע לעומק הזה המתח בהאמסטרינגס יורד. לא הייתי אומר שהוא פשוט מופסק אבל זה מרגיש הרבה פחות מתוח מאשר מעט גבוה יותר.
זה תקין ?
אני זוכר שבספר רשום שכשמאבדים מתח בהאמסטרינגס אז הברכיים מטיילות, אבל זה לא נראה כל כך חריף בסרטון ככה שאין לי ממש מושג מה לחשוב.