הי חברה..
הרגע קיבלתי את ההודעה הזאת בפייסבוק
"
הי גיל,
הגעתי לפרופיל שלך תוך שיטוט בפייסבוק וציד אחרי שחקנים פוטנציאלים לפוטבול אמריקאי. שמי בן ואני מנהל קבוצת פוטבול אמריקאי בחיפה, 'ריל האוסינג' אנדרדוגס. הקבוצה משתתפת במסגרת ליגה ארצית ואנחנו מחפשים שחקנים חדשים לקראת העונה הקרובה. מהפרופיל נראה שיש לך פוטנציאל להיות שחקן טוב (ובערך גם לחצי משפחה שלך...) . הייתי שמח אם תבוא לאימוני נסיון ולראות אם יתאים לך לשחק עבורנו העונה. אם כן, תגיד לי ואתן לך את כל הפרטים.
שבוע טוב,
בן
"
ו....מגניב.. נראה לי אני ילך על זה..
גם סופסוף קצת האימונים יצאו לפועל
דעתכם?
זה כיף?,מעניין? פוטבול?
בכל זאת אני רציך לחשוב אם זה מתאים לי
ומה הסדר עדיפויות שלי מבחינת אימונים עד הגיוס..
אם אני ימשיך להתאמן רגיל.. אני מקווה שעד הגיוס תיהיה לי עוד פלטה על המוט של הסקוואט...
אם אני יתחיל לשחק פוטבול.. אני בספק אם אני יוכל להתאושש ולהתקדם ככה...
אגב.. מדיפדוף בתמונות שלו ראיתי שהם שיחקו נגד הפיונירס.. שאם אני לא טועה קורן ועידן משחקים שם לא?
הרגע קיבלתי את ההודעה הזאת בפייסבוק
"
הי גיל,
הגעתי לפרופיל שלך תוך שיטוט בפייסבוק וציד אחרי שחקנים פוטנציאלים לפוטבול אמריקאי. שמי בן ואני מנהל קבוצת פוטבול אמריקאי בחיפה, 'ריל האוסינג' אנדרדוגס. הקבוצה משתתפת במסגרת ליגה ארצית ואנחנו מחפשים שחקנים חדשים לקראת העונה הקרובה. מהפרופיל נראה שיש לך פוטנציאל להיות שחקן טוב (ובערך גם לחצי משפחה שלך...) . הייתי שמח אם תבוא לאימוני נסיון ולראות אם יתאים לך לשחק עבורנו העונה. אם כן, תגיד לי ואתן לך את כל הפרטים.
שבוע טוב,
בן
"
ו....מגניב.. נראה לי אני ילך על זה..
גם סופסוף קצת האימונים יצאו לפועל
דעתכם?
זה כיף?,מעניין? פוטבול?
בכל זאת אני רציך לחשוב אם זה מתאים לי
ומה הסדר עדיפויות שלי מבחינת אימונים עד הגיוס..
אם אני ימשיך להתאמן רגיל.. אני מקווה שעד הגיוס תיהיה לי עוד פלטה על המוט של הסקוואט...
אם אני יתחיל לשחק פוטבול.. אני בספק אם אני יוכל להתאושש ולהתקדם ככה...
אגב.. מדיפדוף בתמונות שלו ראיתי שהם שיחקו נגד הפיונירס.. שאם אני לא טועה קורן ועידן משחקים שם לא?
נערך לאחרונה: