הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סיבות למה לא להיות מפתח גוף

מצב
השרשור נעול

Nethaniel

משתמש פעיל
952
2
נק' מוניטין:
9,918
952
2
לכו לראות בפורום פיתוח גוף בקקי את נעלי הבית רבים.

🤡🤡

ראיתי את זה אתמול בלילה, קורע.

?
על איזו כותרת מדובר.. אין לי כח לעבור על כל הזבל שיש שם :I

נערך לאחרונה:
"הגיע זמן לסגור חשבונות" בפורום פיתוח גוף תחרותי

לא קראתי אפילו חצי מהבלבולי מוח האלה...

דרך אגב הגעתי לקטע שהוא דיבר על חפיז הזה ובמקרא נתקלתי בעיתון בכתבה..
בחייכים מה זה באמת הבלבולי מוח של 2 אחוז שומן ראיתי תמונה שלו וזה אפילו לא קרוב..:nono:

נערך לאחרונה:
חחחחחחחחחחח
"לדעתי אין שום דבר פסול בעוד תחרות. במיוחד שנאבא וifbb מרימים תחרויות מצחיקות ע"ע מר מרכז האחרון שגם היה מכור כי זה לא הגיוני שאבי ביטר לקח תחרות של פיתוח גוף."

כל כך נכון

תאמת לא נכנסתי לשם כבר למעלה מחצי שנה עד שאמרתם.

תאמת לא נכנסתי לשם כבר למעלה מחצי שנה עד שאמרתם.
תכלס אתה צודק נהיה שם די באלגן הגיעו גם כל מיני ליצנים ממש כמו fxp ששואלים שאלות כאלה מפגרות שבחיים לא ראיתי ...

האשם הוא באמת אחד האנשים היותר מגעילים שנתקלתי בחיים

תכלס אתה צודק נהיה שם די באלגן הגיעו גם כל מיני ליצנים ממש כמו fxp ששואלים שאלות כאלה מפגרות שבחיים לא ראיתי ...

מה שמוזר ששלד מגיב שם ולא פה קרה איתו משהו אני יודע באן או משהו ?

תאמת גם אני שמתי לב לזה ולא כל כך הבנתי מה קרה איתו כי אני יודע שהוא התחיל שם אחרי זה עבר לפה וחזר לשם עקב פתיחת פורום חדש שהיה שם.. מוזר לי שהוא לא מגיב פה יותר..

אני חושב שראיתה הרבה שאלות כאלה, כי חלק מהן הן שאלות שאתה היית שואלת בעודך "מתחיל"
אז תן כבוד ואל תצחק על אנשים אחרים

---------- התגובה התווספה ב 15:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:06 ----------

מה שמוזר ששלד מגיב שם ולא פה קרה איתו משהו אני יודע באן או משהו ?
הוא קיבל כאן באן, אז התחיל פורום כאימוני כוח ונהיה מנהל...בחייאת הוא וסאבזירו פשוט הורסים את הפורום הזה, שני ליצנים

אני חושב שראיתה הרבה שאלות כאלה, כי חלק מהן הן שאלות שאתה היית שואלת בעודך "מתחיל"
אז תן כבוד ואל תצחק על אנשים אחרים

---------- התגובה התווספה ב 15:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:06 ----------

הוא קיבל כאן באן, אז התחיל פורום כאימוני כוח ונהיה מנהל...בחייאת הוא וסאבזירו פשוט הורסים את הפורום הזה, שני ליצנים

זה נכון שבהתחלה היה לי גם שאלות מפגרות אבל תכלס אחרי כל זה כבר עשו שם מיליון פוסטים של מה לעשות, איך לאכול להתאמן והכל ופשוט ממשיכים לשאול שאלות מפגרות..
לא זילזלתי באף אחד פשוט זה לא מפסיק אני לפעמים נכנס לאתר שם ורואה כל יום אשכול עוד יותר מפגר מהשני..

זה נכון שבהתחלה היה לי גם שאלות מפגרות אבל תכלס אחרי כל זה כבר עשו שם מיליון פוסטים של מה לעשות, איך לאכול להתאמן והכל ופשוט ממשיכים לשאול שאלות מפגרות..
לא זילזלתי באף אחד פשוט זה לא מפסיק אני לפעמים נכנס לאתר שם ורואה כל יום אשכול עוד יותר מפגר מהשני..
כי כול יום וכול שעה יש מחזור חיים חדש, ותתפלא אבל כל מי שנולד לא נולד עם ידע, צריך להתמודד עם זה

---------- התגובה התווספה ב 15:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:11 ----------

אנשים מפחדים להגיד לבחור הזה עד כמה הוא יהיר וחוצפן

ישראלקקי LOL

הפורום הזה טוב רק להטרלות

איזה בדיחה
הם ממש עסוקים בלבדוק למי יש היקף יד יותר גדול.
זו לא אחווה גברים אמיתית כמו הפורום שלנו שבודק את היקף הבטן :-P

אבל ברצינות
שימצאו משהו יותר טוב לעשות חוץ מללכלך אחד על השני ולהגיד שהפאמפ שלי נראה יותר עצבני משלך.

צריך לנצל פוסטים כאלה להטרולת קקקקקקקקקקקקק

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית