הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל שימוש בקריאטין - שיטת העמסה

digidigi

משתמש מתחיל
100
0
נק' מוניטין:
-36
100
0
אוקיי אז ככה אני מתחיל להשתמש בקריאטין בשיטת העמסה ( אני לא רגיש לשום כמויות גדולות וזה בכלל לא מזיז לי והייתי רוצה תוצאות יותר מהירות מכיוון זה אנ משתמש בהעמסה)
אז השאלה שלי היא כזו ,
למשך 5 ימים אני צריך להעמיס 20 גרם קריאטין ביום שזה יוצא 100 גרם
ולאחר מכן בתחזוקה אני יודע שצריך לקחת כל יום 5 גרם והשאלה שלי לכמה זמן התחזוקה אמורה להיות ? כי ידוע לי שעושים הפסקה לאחר חודש חודשיים כדי שהגוף לא יסתגל לקריאטין ותהיה לו סוג של רגישות מסוימת לאחר מכן אז מה עושים אנשים ? תודה על העזרה מראש !

5 גרם, 4 פעמים ביום סה"כ 20 גרם קריאטין ביום למשך 5 ימים ולאחר מכן לתחזק עם 5 גרם ביום.
אין צורך בהפסקה.

• פותח/ת השרשור
5 גרם, 4 פעמים ביום סה"כ 20 גרם קריאטין ביום למשך 5 ימים ולאחר מכן לתחזק עם 5 גרם ביום.
אין צורך בהפסקה.
אוקיי תודה רבה , מהן שעות הלקיחה של ה4 פעמים ביום ושל התחזוקה ? (כלומר אחרי אימון לפני וכו')

• פותח/ת השרשור
ובכל זאת... אני לא רוצה להתבאס ולהגיד אה יכול להיות בגלל שלא לקחתי את זה כמו שצריך זה לא משפיע עליי

שוב, זה לא משנה. השריר נהייה רווי בקריאטין במשך מספר ימים/שבועות, זה שתקח את זה בבוקר או בערב או לפני האימון לא ישנה כלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית