עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
*****, גם אני רוצה!
דבר עם grr all mighty,הוא גר שם.
נ.ב: אל תעשה את הטעות הנפוצה - להיכנס לקופישופ ולבקש מהמוכר את "ההכי חזק" שלהם. ההולנדים יודעים מה הם עושים, ואם אתה לא מנוסה בעניין אתה פשוט תהיה משותק ל+-חמש שעות.
אני חזרתי מאמסטרדם לפני שבועיים אווקי אז ככה :
מוזיאונים יש לך את מוזיאון היינקן של הבירה, יש לך את המאדם טוסו שזה מוזיאון השעווה מקום מאד נחמד
אני ממליץ לך ללכת ללונה פארק שם אבל הוא מחוץ לאמסטרדם, קוראים לו וואלאבי משו כזה, פעם קראו לו ששת הדגלים ( 6 FLAGS) אבל שינו לו תשם לונה פארק מטורף יחסית למטר על מטר שיש לנו בארץ!
מבחינת הקופישופס שזה גולת הכותרת שם (חכה יש תחלונות האדומים נגיע לזה אוטוטו)
הקופישופס הכי מפורסם באמסטרדם זה ה"בולדוג" פשוט בכל רבע שעה של טיול רגלי אתה תראה "סניף" של הבולדוג, יש לך גם את ה מאלו יילוו (mellow yellow) מקום נחמד. אבל בכללי מבחינת קופישופס את מסודר כל חנות רביעית שם היא קופישופ אז אין לך מה לדאוג. תמיד תצטייד בדרכון שלך שכן חלק מהקופישופס לא ימכרו לך בלי הצגת הדרכון. יבואו לך ברחובות סוחרי סמים ויציעו לך סמים חזקים כמו קוקאין הרואין, בחיים לא לקחת חלקם באמת סוחרים וחלקם סמויים אל תתעסק פשוט תמשיך ללכת!
החלונות האדומים: פשוט טירוףף כוכבות פורנו אחת אחת מסודרות לפי גזע אתה תחשוב אתה בסרט אל תדאג אחי זה אמיתי! 50 יורו והבחורה שלך! לא לנסות לצלם שם, הסרסורים נמצאים בכל מקום ואתה לא רוצה להתעסק איתם. מבחינת אוכל הרוב שם זה אוכל מהיר, אני אישית ביום הייתי אוכל פעממים בורגר קינג פעם שאוורמה ופיצה בלילה.
מזג אוויר: מאד הפכפך אי אפשר לצפות אותו יכול להיות לך שמש ואחרי חצי שעה מבול נכון לעכשיו זה קיץ שם, אבל שוב קח את זה בעירבון מוגבל כי קיף באירופה זה לא כמו קיץ בישראל, להזיע אתה לא תזיע שם בחיים!
תחבורה: פה אני ביא לך עצה, התחבורה הציבורית העיקרית באמסטרדם זה רכבות חשמליות הנקראות טראמים.
אני מציע ללכת ללכת לתחנה המרכזית לקנות כרטיס שבועי חופשי לטראמים ככה שתוכל לעלות מתי שבא לך לאן שבא לך!
עוד משו שאל הזכרתי באמסטרדם בשעה 1 בלילה נסגרים רוב המקומות בעיקר הקופישופס, אל תחשוב שזה כמו בארץ ב 1 הרחובות שם מתרוקנים כבר וכולם הולכים לחלונות האדומים חח
תלך לקזינו, יש לך כל מיני "מיני" קזינואים מפוזרים. תלך להכי גדול שקוראים לו "הולנד קזינו" הוא הכי מרשים
שתעשה רק חיים זה הכי חשוב תחשוב לא כל יום אתה שם, לי אישית זה היה השבוע הכי כיפי בעולם! אני בטוח יחזור לשם בעתיד
אם תרצה עוד מידע משו תגיד לי, אולי חפרתי הרבה אבל זה באמת היה תמצית אני יכול להמשיך לרשום לך דפים על גבי דפים