הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Starting Strength- לוג אימונים

לא... זהו אני מסיים עם התוכנית
סחטתי עד הסוף ואני נורא שמח על התוצאות 😵‍💫🥊
לא מתחרט על זה שבחרתי את התוכנית, אלה רק שבחרתי אותה כל כך מאוחר
לפי דעתי צריך להוסיף תרגיל של 2 סטים יד קידמית באימון עם הדדליפט (אימון A) כי היד שלי לא גדלה בלי זה
על תעשו את הטעות שאני עשיתי ותקפצו במשקלים בלי טכניקה נכונה, זה מבאס טילים, אבל מטעויות לומדים 😃
תודה מיוחדת לthe sun שהיה איתי מתחילת התוכנית בערך וצעק עלי להמשיך ולעלות ועזר לי בכל מה שנתקעתי ולא ידעתי 🙌👑
לcoldfire שגם עזר לי וצעק עלי לקראת הסוף חחחח וגם שהעלה סרטונים שלו שפשוט דחפו אותי ורציתי לעקוף אותו חחחחח 👑👏
לכל מי שהגיב פה, אני זונת תגובות וזה משמח אותי חחחחח, במיוחד התגובות של bentzurm שאני ממש נהנה לקרוא אותם ומשכיל מכל אחת מהן :120ag:
וכמובן, הכי הרבה לlidors, מתאמן איתי והחבר הכי טוב שלי, לא הייתי יכול לעשות שום דבר מהתוכנית בלעדיו, עזר בכל חלק ממנה, פינה לי את המשקולות (חחחחחחחחח תימני 😛), והוא בעצם גם זה שהכניס אותי לחדר כושר כשהייתי ילד שמנמן ותמים 😃 🙌🤘👏👑
התוכנית לעכשיו זה להישאר על מסה עם תוכנית קלילה FBW כנראה עד סוף החודש ואז חיטוב 😃
מחר אני ימדוד הקפים ויפרסם אותם
אם יש שאלות כלשהן על התוכנית או על למה עשיתי משו כמו שעשיתי או בעצם כל דבר שבא לכם אתם מוזמנים לשאול 😃
בהצלחה לכולם ✌️

:🙁 כל כך קרוב ל140.
בכל זאת 125 קילו סקוואט ל13 חזרות בסה"כ זה פאקינג כבד.

כל הכבוד. הגעת למשקלים מעולים. 😵‍💫🥊
אתה יכול לנצל את התקופה הקרובה לשיפור משמעותי של הטכניקה שלך בסקוואט ובדדליפט. כשתגיע לסיבוב הבא יהיה לך טכניקה מצוינת בנוסף לכח.

עכשיו נראה אם יש לך אופי חזק כמו שיש לך רגליים חזקות. 😆 חיטוב זה לא 6 שעות בשבוע של עבודה קשה כמו מסה. חיטוב זה 24/7 של ספירות קלוריות, רעב ותיסכול. בהצלחה. 😵

:)אחי , נהנתי לראות איזה התקדמות עשית פה, סקוואט מטורף.
על איזה אחוז שומן אתה כרגע?
בהצלחה בחיטוב ותמשיך לעדכן.

:)אחי , נהנתי לראות איזה התקדמות עשית פה, סקוואט מטורף.
על איזה אחוז שומן אתה כרגע?
בהצלחה בחיטוב ותמשיך לעדכן.
מאמין ש17-18

אני ממש אוהב חיטוב, אני מעדיף אפילו חחחחחחחחחחח...
פעם שעברה ירדתי סביבות ה15 קילו ב6 חודשים, נקווה שהפעם נעשה את זה בסביבות ה3 😛

מאמין ש17-18

אני ממש אוהב חיטוב, אני מעדיף אפילו חחחחחחחחחחח...
פעם שעברה ירדתי סביבות ה15 קילו ב6 חודשים, נקווה שהפעם נעשה את זה בסביבות ה3 😛
ROFL
17-18?
יש לו עדיין שאריות של קוביות, ויש לו הפרדות בידיים.
אתה גג של הגג על 14

ROFL
17-18?
יש לו עדיין שאריות של קוביות, ויש לו הפרדות בידיים.
אתה גג של הגג על 14
אין לי!!!!!!!!!!!!!!!!! הפרדות בידיים יש
אבל ריבועים אין, יש הפרדה בין ה6 העליונים ל2 התחתונים וזהו... מה שהתוכנית הזו כן עשתה זה שיהיה לך ריבועים עצומים, ישלי אשכרה כרס של ריבועים

לא... זהו אני מסיים עם התוכנית
סחטתי עד הסוף ואני נורא שמח על התוצאות 😵‍💫🥊
לא מתחרט על זה שבחרתי את התוכנית, אלה רק שבחרתי אותה כל כך מאוחר
לפי דעתי צריך להוסיף תרגיל של 2 סטים יד קידמית באימון עם הדדליפט (אימון A) כי היד שלי לא גדלה בלי זה
על תעשו את הטעות שאני עשיתי ותקפצו במשקלים בלי טכניקה נכונה, זה מבאס טילים, אבל מטעויות לומדים 😃
תודה מיוחדת לthe sun שהיה איתי מתחילת התוכנית בערך וצעק עלי להמשיך ולעלות ועזר לי בכל מה שנתקעתי ולא ידעתי 🙌👑
לcoldfire שגם עזר לי וצעק עלי לקראת הסוף חחחח וגם שהעלה סרטונים שלו שפשוט דחפו אותי ורציתי לעקוף אותו חחחחח 👑👏
לכל מי שהגיב פה, אני זונת תגובות וזה משמח אותי חחחחח, במיוחד התגובות של bentzurm שאני ממש נהנה לקרוא אותם ומשכיל מכל אחת מהן :120ag:
וכמובן, הכי הרבה לlidors, מתאמן איתי והחבר הכי טוב שלי, לא הייתי יכול לעשות שום דבר מהתוכנית בלעדיו, עזר בכל חלק ממנה, פינה לי את המשקולות (חחחחחחחחח תימני 😛), והוא בעצם גם זה שהכניס אותי לחדר כושר כשהייתי ילד שמנמן ותמים 😃 🙌🤘👏👑
התוכנית לעכשיו זה להישאר על מסה עם תוכנית קלילה FBW כנראה עד סוף החודש ואז חיטוב 😃
מחר אני ימדוד הקפים ויפרסם אותם
אם יש שאלות כלשהן על התוכנית או על למה עשיתי משו כמו שעשיתי או בעצם כל דבר שבא לכם אתם מוזמנים לשאול 😃
בהצלחה לכולם ✌️
איזה נאום בר מצווה...
אוהב אותך גיי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית