הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Starting Strength- לוג אימונים

3.2.2009
סקוואט 112.5 קילו
בנצ' 80 קילו- עבדתי טכניקה, זווית בידיים של 60 מעלות, רגליים 90 מעלות (בברך), גב קמור כמה שיותר, ולהוריד לנקודה הכי גבוהה של החזה, נגיעה בחזה ועליה, שכחתי משו?
דדליפט 110 קילו- אז ככה, אני שיא הלא גמיש ואני כנראה לא יכול לעשות דדליפט =\ הגב שלי לא יכול להיות ישר כי התחת נכנס פנימה... מישו יכול להסביר לי איך אני יכול לפתור את הבעיה?

לא סביר שאתה גמיש מספיק כדי לעשות סקוואט, אבל לא דדליפט. יותר הגיוני שאתה לא שולט מספיק טוב בגב שלך. תנסה ללמוד לשלוט בו, ותוסיף קצת מתיחות בסוף אימון.

3.2.2009
סקוואט 112.5 קילו
בנצ' 80 קילו- עבדתי טכניקה, זווית בידיים של 60 מעלות, רגליים 90 מעלות (בברך), גב קמור כמה שיותר, ולהוריד לנקודה הכי גבוהה של החזה, נגיעה בחזה ועליה, שכחתי משו?
דדליפט 110 קילו- אז ככה, אני שיא הלא גמיש ואני כנראה לא יכול לעשות דדליפט =\ הגב שלי לא יכול להיות ישר כי התחת נכנס פנימה... מישו יכול להסביר לי איך אני יכול לפתור את הבעיה?
אתה נדיר.. יותר כבד בסקוואט מהדדליפט...

3.2.2009
סקוואט 112.5 קילו

אני חושב שכבר מזמן מיצינו את הויכוח שאף אחד לא "דפוק גנטית" או "חסר כל גמישות"..

אתה פשוט לא נועל את הגב מספיק חזק

וכדי לפתור את הבעיה פשוט תוריד משקל ותתרגל הרבה עד שתצליח as simple as that.

אני חושב שכבר מזמן מיצינו את הויכוח שאף אחד לא "דפוק גנטית" או "חסר כל גמישות"..

אתה פשוט לא נועל את הגב מספיק חזק

וכדי לפתור את הבעיה פשוט תוריד משקל ותתרגל הרבה עד שתצליח as simple as that.
גם עם ה50 קילו לא הצלחתי לנעול גב...
אני ינסה את כל הקטע של לקחת מלא מלא אוויר 😃

5.2.09
-סקוואט 115 קילו
-פרס 62.5 קילו 4-4-3
-מתח +20 קילו+שרשרת 5-5-5 D:

סרטונים אני יעלה יותר מאוחר 😃

if at first you don't succeed, try try again.
היום סתם ניסיתי לעמוד בהתחלה התחלה כמו שצריך, עם המשקל של הסקוואט כי זה באותו גובה של הדדליפט, ולא הצלחתי להיות עם גב ישר =\
כנראה אני יעבוד עם הגבהה :(

סירטונים: לא מושלם אבל זה לא כאילו זה משקל שקל לי איתו

סט ראשון:
סט שני:

סט שלישי: (גמור לה בפה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)- עשיתי 5 חזרות, אבל הצלם הגאון צילם רק 3 אחרונות

ורשוס לא נראה לי הבנת, 50 קילו דדליפט זה ממש ממש ממש קל לי, אני אומר שגם עם משקל שקל לי אני לא מצליח להתקיח את הגב התחלה התחלה (לפני שאני אפילו מרים את זה מהרצפה), לדעתי זה גמישות... אני יעבוד על גמישות ויעשה עם הגבהות או משו עד שאני יצליח =\

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הייתי מתחיל להיות מוטרד מהגב התחתון. נראה לי שאתה צריך לפתור את הבעיות שם לפני שאתה עולה עוד במשקלים. 115 קילו זה לא צחוק. לאן אתה ממהר? מה יתן לך לעשות 150 קילו סקוואט אם תיפצע בדרך ולא תוכל להתאמן חצי שנה?

חשבת להעלות את הסירטון לביקורת אצל ריפטו? אולי זה ישכנע אותך שאתה חייב לעשות משהו לגבי הטכניקה.

אני לא חושב שהגב שלו במצב כזה רע כמו שאתם מתארים. תוציא את הברכיים קצת יותר החוצה ותנסה לשלוט טיפה יותר בירידה ואני מאמין שזה יסתדר.

משקל יפה מאוד בסקוואט.

הצעקה הראשונה בסט השלישי הייתה מזה מיותרת :nono:

אני לא חושב שהגב שלו במצב כזה רע כמו שאתם מתארים. תוציא את הברכיים קצת יותר החוצה ותנסה לשלוט טיפה יותר בירידה ואני מאמין שזה יסתדר.

אני נאלץ להסכים עם bentzrum.
כי כמה עוד הגב יכול להתעקם?

זה או שהוא לא נשאר מתוח בירידה, או שהוא יורד בלי שליטה למטה, זה אחד מהם.
אם הוא היה שולט במשקל אז הגב היה נשאר "נעול" כמו שהיה צריך, אני מבטיח לך שב75 קילו הוא יצליח לשמור על הגב בצורה הנכונה.

תסתכל למשל בסט השני, גם בעליה למעלה בחלק מהחזרות הוא לא מצליח לשמור על הגב במנח הנכון.

הוא בחור חזק אין על זה ספק בכלל, אבל אין הרבה טעם לתוצאה כזאת כי גב נעול הוא הכרח לסקוואט חזק. אף אחד לא רוצה לעשות כאלה טעויות על 150, 180 קילו....

הצעה שלי phoenix אלה דברים שתוכל לשפר בקלות, פשוט תחזור מעט אחורה ותתארגן על זה, אתה בכל מקרה תצטרך מתישהו.

לא יודע, יש לי but wink גם עם 150 וגם עם 175 קילו. לא כמו שלו, אבל יש.

קולדפייר, אני חושב שצריך להבדיל בין הדברים. יש butwink שנוצר כי בתחתית יש מתיחה של שרירי הגלוט ואז נראה שהתחת נכנס מתחת למותן כמו שאני מתאר שקורה אצלך (לא ראיתי את זה בסירטון סקווט שהעלת בגלל הספוטר). ויש את מה שאני חושב שאני רואה אצל פניקס (הוידיאוים האלה יכולים גם להטעות) וזה פשוט אי שמירה על lumbar curve בתחתית.

דווקא רואים את זה אצלי, אפילו עם הספוטר.

ואני חושב שאצלו זה גם but wink. אולי טיפה מוגזם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית