הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Starting Strength- לוג אימונים

• פותח/ת השרשור
משהו אצלי לא בסדר אז, כנראה יש חזרות שנהיה לי כבד ואני מזייף בטכניקה (עולה עם החזה במקום עם התחת והחזה ביחד)
תבקש מאיזה מאמן שיהיה לידך ויגיד לך אם אתה עושה טוב 😃 בכל מקרה תמיד טוב לקבל עוד אישור 😛

הדבר שהכי עזר לי לשמור על טכניקה נכונה בסקוואט זה המבט כמו שריפטו כתב ב ספר SS..
המבט שלך צריך להיות בערך ב45 מעלות ..
מסתבר שכשמתסכלים ישר יש לגוף נטיה להרים חזה..

תבקש מאיזה מאמן שיהיה לידך ויגיד לך אם אתה עושה טוב 😃 בכל מקרה תמיד טוב לקבל עוד אישור 😛
אין אצלנו מאמנים טובים.
בכל מקרה הסקוואט שלי נראה בסדר עכשיו, בגלל זה מוזר שכואב לי. יכול להיות שאני סוחב כאבים מלפני חודש...

• פותח/ת השרשור
19.12.08
-סקוואט 85 קילו
-בנצ פרס 82.25 קילו
-דדליפט 90 קילו

היום הסקוואט היה דיי קשה 😲 ואימון שעבר היה לי ממש קל ה80, כנראה בגלל שאתמול הייתי בהופעה וכל הזמן קפצתי
המאמן תיקן אותי בדדליפט, כנראה שהייתי דיי מחלק את התנועה ל2 כזה, אימון הבא אני אבקש שיסתכל אם אני עושה טוב 😃
סה"כ אימון סבבה לגמרי, פעם אחת לא הפריעו לנו 😛

נערך לאחרונה:
נעלת ברכיים לפני שהמוט עבר את הברך?
קיצר הרמת את התחת מוקדם מדי

• פותח/ת השרשור
נעלת ברכיים לפני שהמוט עבר את הברך?
קיצר הרמת את התחת מוקדם מדי
אמממ משו כזה חחחח, קודם עם התחת ורק אז עם הגב, המאמן אמר שזה כנראה גם למה שהגב שלי מתעקם בדדליפט...
אימון הבא נתקן....
נכון בלוג שלך רשמת שאנשים הסתכלו ואמרו "בחיים הוא לא עושה את המשקל הזה" אז ככה זה היה היום עם הסקוואט מואהאהאה 🖕

כל הכבוד:victory:
אני כל פעם מגיע ל80 ומתקפל חזרה מבעיה כלשהי, אבל זה יעבור אני יודע עכשיו לשים את האצבע איפה הבעיה שלי הייתה.

תנסה להוריד 10-15 קילו בדדליפט ולצלם את עצמך עושה, זה מאוד עוזר.
תקפיד שהמוט יהיה מאחורי הכתפיים - זה בדר"כ פותר את הבעיה.

פיניקס לא כואב לך הגב אף פעם בסקוואט? בא לך לצלם סירטון מחר?

• פותח/ת השרשור
פיניקס לא כואב לך הגב אף פעם בסקוואט? בא לך לצלם סירטון מחר?
אני לא יכול לצלם סירטון כי אין אף אחד שיצלם...
המאמנים זונות, כלוב הם בחיים לא יקנו, ישלי 44 חתימות כבר, כשיש 50 אני הולך לבעל כפר המכביה שיקנה...
אני שוב מבקש, מישו יכול לבוא איתי? מישו שיש לו ידע טוב ויודע להתווכח, אתם אומרים שאתם רוצים לפתח את הספורט הזה בארץ, וישלי 44 אנשים שרוצים ללמוד אבל לא יכולים...
זה לא כאילו חסר לכפר המכביה כסף :S

תודה 😃

• פותח/ת השרשור
תחליף מכון
זה לא קל כמו שאתה חושב... אין מכוני כושר קרובים אלי חוץ מזה, וזה גם כל החברים שלי שם...
עכשיו אתם תגידו "אז אתה צריך להחליט בין חברים למכון כושר", ואני אבחר בחברים

אני צריך מחקרים, כל מידע כלשהו שיש, בעברית עדיף כי המפגרים בטח לא יודעים אנגלית, שמוכיחים שסקוואט הוא תרגיל טוב שלא הורס ברכיים או משו...

רציתי להוסיף שהיום הסקוואט היה קשה, אבל אני יצליח להגיע ל100. אני יחתוך את משקל העלה שוב בחצי (לעלות עכשיו 2.5 קילו בכל אימון ולא 5) וככה אני אתקע יותר לאט.
בפרס אני מנסה לתת דגש יותר ליד אחורית (אחיזה יותר צמודה), אבל זה ניהיה לי ממש ממש קשה. אבל הכתף שלי ממש ממש חזקה, ואני לא מגזים או משו, היא גם גדולה, לצערי הרבה יותר גדולה מהיד, שונא את היד קידמית הקטנה המסריחה שלי :(

עוד משו, אמרו לי לקנות חגורה, כי 90 קילו סקוואט זה כבר לא צחוק... מה אתם אומרים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית