- פותח/ת השרשור
תבקש מאיזה מאמן שיהיה לידך ויגיד לך אם אתה עושה טוב 😃 בכל מקרה תמיד טוב לקבל עוד אישור 😛משהו אצלי לא בסדר אז, כנראה יש חזרות שנהיה לי כבד ואני מזייף בטכניקה (עולה עם החזה במקום עם התחת והחזה ביחד)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תבקש מאיזה מאמן שיהיה לידך ויגיד לך אם אתה עושה טוב 😃 בכל מקרה תמיד טוב לקבל עוד אישור 😛משהו אצלי לא בסדר אז, כנראה יש חזרות שנהיה לי כבד ואני מזייף בטכניקה (עולה עם החזה במקום עם התחת והחזה ביחד)
אין אצלנו מאמנים טובים.תבקש מאיזה מאמן שיהיה לידך ויגיד לך אם אתה עושה טוב 😃 בכל מקרה תמיד טוב לקבל עוד אישור 😛
שבוע מנוחה?אין אצלנו מאמנים טובים.
בכל מקרה הסקוואט שלי נראה בסדר עכשיו, בגלל זה מוזר שכואב לי. יכול להיות שאני סוחב כאבים מלפני חודש...
.........?שבוע מנוחה?
תעשה שבוע מנוחה, תישן הרבה, תאכל מלא, ותחזור כמו חדש 😃.........?
אה כן אני עושה משהו כזהתעשה שבוע מנוחה, תישן הרבה, תאכל מלא, ותחזור כמו חדש 😃
חחחחחחח איזה מבאס זה נכון? 😛אה כן אני עושה משהו כזה
מה לעשות זה חלק מהמשחקחחחחחחח איזה מבאס זה נכון? 😛
אתה הבן אדם שאני הכי נהנה לקרוא את התשובות שלו 🙌מה לעשות זה חלק מהמשחק
😍אתה הבן אדם שאני הכי נהנה לקרוא את התשובות שלו 🙌
אמממ משו כזה חחחח, קודם עם התחת ורק אז עם הגב, המאמן אמר שזה כנראה גם למה שהגב שלי מתעקם בדדליפט...נעלת ברכיים לפני שהמוט עבר את הברך?
קיצר הרמת את התחת מוקדם מדי
אני לא יכול לצלם סירטון כי אין אף אחד שיצלם...פיניקס לא כואב לך הגב אף פעם בסקוואט? בא לך לצלם סירטון מחר?
זה לא קל כמו שאתה חושב... אין מכוני כושר קרובים אלי חוץ מזה, וזה גם כל החברים שלי שם...תחליף מכון