הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אני צריך עזרה בבניית תוכנית

yuval12321

משתמש מתחיל
44
0
נק' מוניטין:
0
44
0
יש פה מישהו שמתאמן בבית ברל שיכול לעזור לי?

אני 3 שבועות מתאמן עם תוכנית של המאמן אני חושב זה FBW אבל אני לא מבין
אני צריך שתכתבו כמה תרגילים צריך לעשות בFBW או בתוכנית שאני צריך לעבור אליה אם צריך ושתכתבו כמה תרגילים בשריר גב, בטן, חזה, רגליים, ידיים וכמה סטים וחזרות
אחרי זה אני צריך פשוט לבחור תרגילים שיש בספר בחדר כושר שיש בו את רוב התרגילים? (זה מסודר לפי רגליים וכל השרירים)

ועוד משהו - בתקופת מסה אני יכול לאכול כמה שומן שאני רוצה?
אני פשוט מגיע מקסימום ל2300 קלוריות בדרך כלל רק 2000 קלוריות
אני משקל 59, גובה 1.69, גיל 15

תודה
עריכה:
אני בתקופת מסה שחכתי להגיד

והיום המאמן אמר לי שאני צריך חימום לעשות מתח והיום עשיתי ולא יודע אם בגלל זה אחרי זה בכל התרגילים האחרים היה לי יותר קשה מכל האימונים שהיו לי בשבועיים האחרונים זה בגלל המתח?

נערך לאחרונה:
אל תעמיס סתם אוכל איך שאתה מתחיל את התוכנית, במילא אלה לא משקלי השיא שאתה מתחיל איתם, שהשמשקלים יתחילו להתקדם אתה תצטרך להוסיף עוד אוכל, ואתה תהיה כל כך רעב שתפסיק להתחשבן על כמה שומן אתה אוכל.

• פותח/ת השרשור
אל תעמיס סתם אוכל איך שאתה מתחיל את התוכנית, במילא אלה לא משקלי השיא שאתה מתחיל איתם, שהשמשקלים יתחילו להתקדם אתה תצטרך להוסיף עוד אוכל, ואתה תהיה כל כך רעב שתפסיק להתחשבן על כמה שומן אתה אוכל.
אם אני אוכל 100 גרם שומן ו120 גרם חלבון כל יום ואני מגיע ל2700 קלוריות אז כשאני יעלה במשקל יהיה לי אחוז שומן יותר גבוה מאם אני יאכל 60 גרם שומן והרבה פחמימות ואני יגיע ל2700 קלוריות?
וזה ממש קצת תרגילים בתוכנית הזאת
וגם ממש קצת חזרות
עד עכשיו עשיתי כל אימון 11 תרגילים 2X15
אין תוכנית למסה עם יותר תרגילים וחזרות?

SS יותר טובה. תשנה קצת את הגישה - לא כל המרבה הרי זה משובח. זה שיש יותר תרגילים בתכנית לא אומר שהיא יותר טובה. הרעיון מאחורי SS הוא לא לעשות "רק" 3 תרגילים באימון לשם העצלות, אלא לעשות את אותם תרגילים כך שתהיה התקדמות במשקלי העבודה מאימון לאימון, מה שתכניות אחרות יאפשרו לך פחות. מותר אחרי חודש בתכנית להוסיף גם תרגילי עזר. כשהמשקלים יתקדמו - סיכוי טוב שאתה תוריד את תרגילי העזר בעצמך ותישאר עם התרגילים הבסיסיים.

• פותח/ת השרשור
זה טוב למסה?
כמה לחכות בין סט לסט?
ואיך עושים כל תרגיל\איזה תרגיל?
אני חיפשתי את כל התרגילים באתר הזה שמראה תרגילים ומצאתי או שיש מלא סוגים לאותו תרגיל או שאין אותו בכלל
A:
בכל התרגילים מצתי מלא סוגים אז מה לעשות בכל אחד?
B:
בסקוואט מצאתי מלא תרגילים וגם בpullups ותתרגילים האחרים לא מצאתי

ונגיד אני מרים באיזה תרגיל 4 ק"ג 2X15 אז בשביל לעשות בתכנית SS אני צריך להרים נגיד 6 ק"ג 3X5?
אני מתכוון בתרגילים של SS אז בכמה להגדיל תמשקל שאני יכול להרים ב15 חזרות ל5 חזרות?
והתוכנית עובדת על רגליים ידיים גב בטן חזה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איזה ספר או סרט?
יש לך קישור לזה?
ולרוץ 20 דקות לפני האימון או אחרי?
ולהרים משקלים שאני צריך ממש להתאמץ?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית