הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון קרמבו סקוואט,פרס,דדליפט

קרמבו

משתמש משקיע
2,011
10
נק' מוניטין:
25,622
2,011
10
בהמשך ללוג, אימון עצימות אחרון, חרא של סקוואט, נשפר אימון הבא, תודה לטרול שצילם.

סקוואט לא טוב, לא שובר, ובכלל חלש, אימון הבא אני אשפר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כן, בעמידה רחבה באמת יותר קשה לשבור מקביל, אם כבר אתה עושה ככה אולי לא כדאי שתזיז את הבירכיים בהתחלה. כלומר ישר תתיישב. (זה מה שאני עשיתי כשעמדתי רחב)

אם מקשה עליך, תעבור לעמידה צרה.
או בקיצור, איפה שאתה מרגיש הכי חזק.

חצי סקוואט, דדליפט שלך בכלל לא שווה והפרס עם באונס מהברכיים. או לפחות זה הניתוח שקיבלתי מכמה מומחים באינטרנט.

היה לו אימון סקוואט באמת חלש יחסית. יש ימים כאלה.
לרוב הוא יורד הרבה יותר נמוך (על גבול היותר מידי), והוא יודע את זה..

• פותח/ת השרשור
הוא "מודה" כדי למנוע מראש זיוני שכל ממומחי אינטרנט.

אלכס, אני באמת חושב שחסר לי איזה סנטימטר או שניים, כמו שעמרי רשם, אני פשוט רגיל לרדת קצת יותר והטרול כל הזמן מציק לי שאני יורד יותר מדי..

אלכס, אני באמת חושב שחסר לי איזה סנטימטר או שניים, כמו שעמרי רשם, אני פשוט רגיל לרדת קצת יותר והטרול כל הזמן מציק לי שאני יורד יותר מדי..

תקשיב, עד שהמומחים לא יבואו וישרטטו לך קווים, אין על מה לדבר. הכל תלוי בהחלטה של השופטים. ככה זה בתחרות.

הבחור הזה למשל הפסיד:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
ruler.jpg

האמת אני רוצה לשאול פה כבר, אני כל הזמן מתלבט כמה לפתוח את העמידה, איך אני אמור לדעת מה הפתיחה האידיאלית?
ריפטו אומר רוחב כתפיים, חלק אומרים יותר רחב..

עמידה אידיאלית משתנה מבן אדם לבן אדם. בממוצע זה רוחב כתפיים, אבל יש אנשים כמו עידן שהכי מתאים להם לעמוד רחב ויש אנשים שיעמדו יותר צר מרוחב כתפיים. צריך לנסות ולהחליט לבד.

ruler.jpg

האמת אני רוצה לשאול פה כבר, אני כל הזמן מתלבט כמה לפתוח את העמידה, איך אני אמור לדעת מה הפתיחה האידיאלית?

שיחקתי עם זה קצת באימונים האחרונים ומצאתי שעמידה ברוחב הכתפיים משפרת לי את הסקוואט פלאים.

אני בתקופה האחרונה ניסיתי לשנות את העמידה שלי לרחבה,
היה לי יותר קשה, וכרגע חזרתי לעמידה צרה (אני עומד עם עקבים קצת יוצר צר מרוחב הכתפיים)
ככה אני מרגיש הכי חזק.

ו-coldfire, חשבתי שאתה לא קובע עומק מזווית צילום כמו הסקוואט של וונדלר שהבאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית